Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-6$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.
  
  ДС51957
Ладанюк, Олег Анатолійович.
Автоматизоване управління взаємозв"язаними підсистемами технологічних комплексів харчових виробництв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Ладанюк Олег Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 189 с.: іл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  РА293661
Ладанюк, Олег Анатолійович.
Автоматизоване управління взаємозв'язаними підсистемами технологічних комплексів харчових виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Ладанюк Олег Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 16 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ВА620482
Емельянова, Федосия Николаевна.
Организация переработки сельскохозяйственной продукции [Текст] : учеб. пособие для вузов / Ф. Н. Емельянова, Н. К. Кириллов. - М. : Ассаоциация авторов и издателей "Тандем" : Экмос, 2000. - 383 с.: табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Кириллов, Николай Кириллович

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ВА717614

Технологічні розрахунки, облік і звітність на підприємствах галузі [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 7.091701 "Технологія зберігання і переробки зерна" напряму підгот. 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. В. Корж [та ін.]. - К. : НУХТ, 2006. - 70 с. - Бібліогр.: с. 69-70.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Корж, Тамара Володимирівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  РА385103
Вишемирська, Світлана Вікторівна.
Інформаційна підтримка прийняття рішень управління виробничими системами харчових підприємств [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06 / Вишемирська Світлана Вікторівна ; Херсон. нац. техн. ун-т. - Херсон, 2011. - 20 с. : табл., рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Херсонський національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ВА751347
Березін, Олександр Вікторович.
Технічне забезпечення підприємства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Березін, С. Р. Вахтін, М. І. Дрогомирецька ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Суми : Університетська книга, 2012. - 335 с. : рис. - Бібліогр.: с. 325-335. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Вахтін, Сергій Ростиславович; Дрогомирецька, Мар'яна Іванівна; Укоопспілка; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ДС126562
Вишемирська, Світлана Вікторівна.
Інформаційна підтримка прийняття рішень управління виробничими системами харчових підприємств [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06 / Вишемирська Світлана Вікторівна ; Херсон. нац. техн. ун-т. - Херсон, 2011. - 188 арк. - Бібліогр.: арк. 160-176.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Херсонський національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА425471
Ролько, Ольга Романівна.
Формування методичних і нормативних засад для впровадження інтегрованих систем управління на базі стандартів ISO (на прикладі харчового підприємства) [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.01.02 / Ролько Ольга Романівна ; Київ. нац. ун-т технологій та дизайну. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний університет технологій та дизайну

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  СО34896
Віткін, Л. М.
Формування методичних і нормативних засад для впровадження інтегрованих систем управління на базі стандартів ISO (на прикладі харчового підприємства) [Текст] : монографія : для спеціалістів підприємств харч. пром-сті України та студентів ВНЗ / Л. М. Віткін, О. Р. Ролько. - Київ ; Канів : Родень, 2016. - 175 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 114-126. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Ролько, О. Р.

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ВА825873
Прохорова, Вікторія Володимирівна.
Організація виробництва [Текст] : навч. посіб. / В. В. Прохорова, О. Ю. Давидова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2018. - 274 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 256-259. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Давидова, Оксана Юріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ВА857259
Ловкис, Зенон Валентинович.
Научные основы технологической интеграции предприятий пищевой промышленности агропромышленного комплекса [Текст] : [монография] / [З. В. Ловкис, Ф. И. Субоч, Е. З. Ловкис] ; НАН Беларуси, РУП "Науч.-практ. центр НАН Беларуси по продовольствию". - Минск : ИВЦ Минфина, 2020. - 383 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 375-383. - 100 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Субоч, Фадей Иванович; Ловкис, Елена Зеноновна; Национальная академия наук Беларуси; "Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию", республиканское унитарное предприятие

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського