Пошуковий запит: (<.>U=Л842$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | ДС44831 Мищук, Ромуальд Цезаревич. Разработка физико-химических основ интенсификации процессов переработки сахара-сырца [Текст] : дис...д-ра техн.наук:05.18.05 / Мищук Ромуальд Цезаревич ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1993. - 518 л. - л.:455-495.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | СТ3198 Меляса із тростинного цукру-сирцю. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 7 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 6-7.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ4138 Цукор-сирець тростинний. Технічні умови постачання [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 7 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА395102 Романченко, Наталія Миколаївна. Удосконалення технології очищення клеровки тростинного цукру-сирцю [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Романченко Наталія Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технол. - К., 2012. - 20 с. : табл., рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС148896 Романченко, Наталія Миколаївна. Удосконалення технології очищення клеровки тростинного цукру-сирцю [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Романченко Наталія Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 164, 80 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 147-164.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|