Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л842$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
  
  ДС44831
Мищук, Ромуальд Цезаревич.
Разработка физико-химических основ интенсификации процессов переработки сахара-сырца [Текст] : дис...д-ра техн.наук:05.18.05 / Мищук Ромуальд Цезаревич ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1993. - 518 л. - л.:455-495.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  СТ3198

Меляса із тростинного цукру-сирцю. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 7 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 6-7.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  СТ4138

Цукор-сирець тростинний. Технічні умови постачання [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 7 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  РА395102
Романченко, Наталія Миколаївна.
Удосконалення технології очищення клеровки тростинного цукру-сирцю [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Романченко Наталія Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технол. - К., 2012. - 20 с. : табл., рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ДС148896
Романченко, Наталія Миколаївна.
Удосконалення технології очищення клеровки тростинного цукру-сирцю [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Романченко Наталія Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 164, 80 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 147-164.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського