Бази даних

Юристам - Реферативна інформація - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Юристам - Електронний каталог НБУВ (3)
Пошуковий запит: ((<.>U=Х$<.>)+(<.>RZN=Х$<.>))*(<.>U=Л99$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

1.
Одарченко М. С. 
Охорона праці на підприємствах харчування : Навч. посіб. для студ. технол. ф-тів торг.-технол. вузів / М. С. Одарченко. - Х. : Основа, 1998. - 428 c. - Бібліогр.: 31 назв. - укp.

У навчальному посібнику викладено основні відомості про трудове законодавство. Розглянуто систему управління охороною праці (СУОП), методи організації роботи з охорони праці на підприємствах харчування, заходи з подальшого поліпшення умов праці. Аналізуються питання гігієни праці та виробничої санітарії: шкідливості на підприємствах громадського харчування, шумів та вібрації, освітлення та технічної естетики. Відображено питання охорони навколишнього середовища. Описано вимоги безпечної праці на механічному, тепловому й холодильному устаткуванні. Висвітлено питання забезпечення безпеки при експлуатації електроустановок і захисту від небезпечної дії електрики. Розглянуто питання пожежної безпеки.


Індекс рубрикатора НБУВ: Х879(4УКР)24-3 + Л99 + Р124.518 + У9(4УКР)306

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА587819 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Видання зберігається у :


2.
Петрова І. А. 
Експертиза продукції підприємств ресторанного господарства при розкритті економічних злочинів : монографія / І. А. Петрова, О. В. Загуменна, В. В. Яременко; МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. - Х. : НікаНова, 2011. - 351 c. - Бібліогр.: с. 322-325. - укp.

Розкрито основні положення стандартизації, метрології та сертифікації для предприємств ресторанного господарства (РГ), висвітлено основи виробництва їх продукції. Наведено асортимент кулінарної продукції та нормативно-технічні документи, що регламентують її якість. Запропоновано експертні методи визначення показників якості продукції РГ. Описано лабораторні дослідження цієї продукції та способи розрахунку повноти вкладення сировини (м'ясних, рибних, сирних та овочевих напівфабрикатів, перших страв і виробів з тіста). Розглянуто методологію комплексного оцінювання якості досліджуваної продукції, порядок визначення продажної вартості страв і виявлення можливих правопорушень. Наведено нормативно-технічні документи підприємств РГ, що підлягають контролю працівниками ДСБЕЗ і податкової служби.


Індекс рубрикатора НБУВ: Х893.9(4УКР)413.4 + Л99-9

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА742573 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Видання зберігається у :

 
Національна юридична бібліотека
(НЮБ)

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського