|
ДС116998 з дод. Сидоренко, Олена Володимирівна. Наукове обґрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Сидоренко Олена Володимирівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2009. - 327 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 292-327. 2 кн. од. Приложение: Наукове обґрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини. - К., 2009. - 197 арк. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|