Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (152)Журнали та продовжувані видання (101)Реферативна база даних (116)
Пошуковий запит: (<.>U=Л81-5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Стечишин М.С. Довговічність деталей обладнання харчової промисловості при корозійно-механічному зношуванні : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.02.04. — Хмельницький, 1998. — 32 с. — укp.

Рубрики:
2.

Олексова К.О. Енергозберігаючі апарати і гідродинаміка в умовах комбінування технологічних процесів харчових виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 2003. — 17 с. — укp.

Рубрики:
3.

Полевич В.В. Моделювання технологічних процесів і розробка прогресивного обладнання для переробки харчової сировини : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — Х., 2002. — 32 с. — укp.

Рубрики:
4.

Штефан Є. В. Наукове обгрунтування вибору раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів і обладнання харчових та фармацевтичних виробництв : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — К., 2011. — 44 с.: рис. — укp.

Рубрики:
5.

Поперечний А.М. Наукове обгрунтування впливу механічних коливань на інтенсифікацію процесів переробки харчової сировини : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — Х., 2004. — 36 с.: рис. — укp.

Рубрики:
6.

Сухенко Ю.Г. Науково-прикладні основи підвищення довговічності деталей обладнання харчових і переробних галузей АПК : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.05.09. — К., 1999. — 36 с. — укp.

Рубрики:
7.

Сухенко В.Ю. Підвищення довговічності обладнання харчових виробництв на основі протикорозійних інгібованих систем : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського