Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (101)Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (159)
Пошуковий запит: (<.>U=Л812$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Піроженко І.А. Гідродинаміка та теплові ефекти в циліндричному роторно-пульсаційному апараті : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06. — К., 2005. — 21 с. — укp.

Рубрики:
2.

Федорів В.М. Дослідження процесу просіювання сипких матеріалів з метою удосконалення конструкцій просіювачів і збільшення ефективності їх роботи : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2005. — 19 с. — укp.

Рубрики:
3.

Гуртовий М.В. Наукові основи ресурсозберігаючого розподілу овочефруктової суспензії на перфорованій поверхні : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — О., 2002. — 32 с. — укp.

Рубрики:
4.

Паламарчук Науково-технічні основи розроблення енергозберігаючих вібромашин механічної дії харчових і переробних виробництв : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — К., 2008. — 44 с. — укp.

Рубрики:
5.

Гордієнко О.В. Розробка та дослідження обладнання для водорізання харчових продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2010. — 18 с. — укp.

Рубрики:
6.

Теймурова А. Т. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2010. — 18 с. — укp.

Рубрики:
7.

Большакова В.А. Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2001. — 20 с. — укp.

Рубрики:
8.

Сокол Г. І. Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06. — Х., 2010. — 21 с. — укp.

Рубрики:
9.

Селютіна Г.А. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2001. — 19 с. — укp.

Рубрики:
10.

Паскал Ю. Г. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2010. — 19 с. — укp.

Рубрики:
11.

Шапорова Т.М. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2002. — 18 с. — укp.

Рубрики:
12.

Пак А. В. Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2010. — 18 с. — укp.

Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського