Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Простий
пошук
Розширений
пошук
Покажчики
Професійний
пошук
Рубрикатор
НБУВ
Розподілений
пошук
Бази даних
Автореферати дисертацій - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (35)
Реферативна база даних (56)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л812.9<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
7
Представлено документи
з 1 до 7
1.
Теймурова А. Т.
Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків
: автореф. дис. ... канд. техн. наук :
05.18.16
. — Х., 2010. — 18 с. — укp.
Рубрики:
Одержання продуктів спеціальної консистенції
Концентрати третіх страв
2.
Большакова В.А.
Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.16
. — Х., 2001. — 20 с. — укp.
Рубрики:
Одержання продуктів спеціальної консистенції
3.
Сокол Г. І.
Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин
: автореф. дис. ... канд. техн. наук :
05.18.06
. — Х., 2010. — 21 с. — укp.
Рубрики:
Переетерифікація жирів і масел
Одержання продуктів спеціальної консистенції
4.
Селютіна Г.А.
Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.15
. — Х., 2001. — 19 с. — укp.
Рубрики:
Перероблення десертних овочів
Перероблення ягід
Одержання продуктів спеціальної консистенції
5.
Паскал Ю. Г.
Удосконалення технології швидкозаморожених десертів
: автореф. дис. ... канд. техн. наук :
05.18.13
. — О., 2010. — 19 с. — укp.
Рубрики:
Одержання продуктів спеціальної консистенції
Охолодження. Холодильна технологія харчових продуктів
6.
Шапорова Т.М.
Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.15
. — Х., 2002. — 18 с. — укp.
Рубрики:
Одержання продуктів спеціальної консистенції
7.
Пак А. В.
Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини
: автореф. дис. ... канд. техн. наук :
05.18.15
. — Х., 2010. — 18 с. — укp.
Рубрики:
Одержання продуктів спеціальної консистенції
Напівфабрикати
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського