Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Простий
пошук
Розширений
пошук
Покажчики
Професійний
пошук
Рубрикатор
НБУВ
Розподілений
пошук
Бази даних
Автореферати дисертацій - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (79)
Журнали та продовжувані видання (282)
Реферативна база даних (133)
Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л818$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Представлено документи
з 1 до 5
1.
Маламєн Г.Д.
Наукове обгрунтування і розробка оптимальних конструкцій тари для пакування харчових продуктів
: Автореф. дис... д-ра техн. наук:
05.18.12
. — О., 2002. — 35 с.: рис. — укp.
Рубрики:
Тара і пакувальні матеріали
2.
Токарчук С.В.
Наукове обгрунтування параметрів функціональних модулів обладнання для пакування в'язких харчових продуктів у споживчу тару
: автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.02
. — К., 2009. — 20 с. — укp.
Рубрики:
Устаткування для розфасування, упакування і загортання
3.
Чуприна А.В.
Наукове обгрунтування розробки функціональних модулів пакетоформувальних машин для продовольчих вантажів
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.12
. — К., 2004. — 19 с. — укp.
4.
Мольська В.А.
Ресурсозберігаючий процес миття склотари для харчових виробництв
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.12
. — Х., 2000. — 19 с. — укp.
Рубрики:
Миття скляної тари
5.
Варфоломєєв А.Й.
Удосконалення технологічних процесів та обладнання для стабілізації якості рідких харчових продуктів
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.12
. — К., 2001. — 19 с. — укp.
Рубрики:
Заключні операції
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського