Пошуковий запит: (<.>U=Л822$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. |
Бойко Ю.І. Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового подрібнювача : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Ковтун Л.Я. Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 2009. — 29 с. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Моргун В.О. Наукові основи технологій виробництва пшеничного борошна і крупи підвищеної харчової цінності : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02. — О., 1999. — 35 с. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Топораш І.Г. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02. — О., 2005. — 20 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Жигунов Д.О. Розробка технології виробництва зародкового продукту із зерна пшениці : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02. — О., 2001. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Шіхабутінова О.В. Створення вихрової установки і способу одержання зародка із зернових продуктів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2009. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Ящук Н.О. Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінов зберігання : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15. — К., 2009. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Хассан Е.А. Рамадан Удосконалення способу виділення рослинних ліпаз та їх застосування в технологіях харчових продуктів : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — О., 2009. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Харченко Є. І. Удосконалення технології виробництва борошна з використанням спрямованих повітряних потоків : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2011. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|