Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (68)Реферативна база даних (111)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Полякова А.В. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Донецьк, 2008. — 20 с. — укp.

Рубрики:
2.

Павлишин М.Л. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2000. — 20 с. — укp.

Рубрики:
3.

Жидецька І.В. Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 2009. — 19 с. — укp.

Рубрики:
4.

Лебединець В.Т. Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2005. — 19 с. — укp.

Рубрики:
5.

Марцин Т. О. Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2010. — 23 с. — укp.

Рубрики:
6.

Собко А.Б. Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2009. — 21 с. — укp.

Рубрики:
7.

Шидакова-Каменюка О.Г. Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2006. — 18 с. — укp.
8.

Залевська Н.О. Удосконалення технології здобного печива з начинкою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Рубрики:
9.

Козак Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості : автореф. дис... канд. тех. наук: 05.18.01. — О., 2009. — 20 с. — укp.

Рубрики:
10.

Давидович О.Я. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2010. — 24 с. — укp.

Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського