Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Полякова А.В. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Донецьк, 2008. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Павлишин М.Л. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2000. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Жидецька І.В. Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 2009. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Лебединець В.Т. Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2005. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Марцин Т. О. Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2010. — 23 с. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Собко А.Б. Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2009. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Шидакова-Каменюка О.Г. Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2006. — 18 с. — укp.
|
8. |
Залевська Н.О. Удосконалення технології здобного печива з начинкою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Козак Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості : автореф. дис... канд. тех. наук: 05.18.01. — О., 2009. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Давидович О.Я. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2010. — 24 с. — укp.
Рубрики:
|