Пошуковий запит: (<.>U=Л813.7$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Одарченко Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2003. — 18 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Мілінчук С.І. Моделювання тепломасопереносу та зниження енерговитрат при блочному виморожуванні : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 2001. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Оніщенко В.П. Наукові основи процесів та апаратів холодильної технології харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.14. — О., 2001. — 34 с. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Сафонов В.В. Наукові основи розробки прогресивних апаратів охолодження та заморожування рідких харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — Х., 1999. — 34 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Коваленко О.О. Науково-технічні основи процесів низькотемпературного розділення рідких систем харчових виробництв : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — О., 2007. — 36 с. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Ремінна Л.П. Низькотемпературне концентрування екстрактів рослинної сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 2008. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Храмшина Л.І. Розробка апарата охолодження напоїв проміжними кремнійорганічними холодоносіями для підприємств малого бізнесу : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 1999. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Ломейко О.П. Тепловологісні процеси при заморожуванні у флюїдизаційному швидкоморозильному апараті : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.14. — О., 2007. — 20 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Мординський В. П. Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2011. — 19 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Паскал Ю. Г. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2010. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|