Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Бліщ Р$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | РА327028 Бліщ, Роксолана Олександрівна. Інтенсифікація технологічних процесів виробництва спирту активацією гідролітичних ферментів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бліщ Роксолана Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС81004 Бліщ, Роксолана Олександрівна. Інтенсифікація технологічних процесів виробництва спирту активацією гідролітичних ферментів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бліщ Роксолана Олександрівна ; Національний ун-т "Львівська політехніка". - К., 2003. - 157 арк.: рис. - арк. 126-142Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет "Львівська політехніка" (Львів)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р133816 Основи автоматизованого проектування [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підгот. 181 "Харчові технології" (ден. і заоч. форми навчання) / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; [уклад.: Ощипок І. М., Бліщ Р. О.]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017. - 39, [1] с. : рис. - Бібліогр.: с. [40]. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ощипок, І. М. (уклад.); Бліщ, Р. О. (уклад.); Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА827766 Проектування і дизайн закладів ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів спец. 181 "Харчові технології" ден. та заоч. форм навчання / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; [уклад.: І. М. Ощипок, Р. О. Бліщ]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2018. - 91 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 75-77. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Ощипок, І. М. (уклад.); Бліщ, Р. О. (уклад.); Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | Р133819 Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : зб. тест. завдань для студентів спец. 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технологія продукції ресторанного бізнесу" всіх форм навчання / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; [уклад.: Бліщ Р. О.]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017. - 39, [1] с. - Бібліогр.: с. [40]. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бліщ, Р. О. (уклад.); Центральна спілка споживчих товариств УкраїниЛьвівський торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА868504 Бліщ, Роксолана Олександрівна. Словник з дисципліни "Теоретичні основи харчових технологій" [Текст] : для студентів спец.: 181 "Харчові технологіїї" ступеня вищ. освіти "бакалавр" / Бліщ Роксолана Олександрівна ; Нац. ун-т "Львів. політехніка", Ін-т хім. технологій, Каф. технології орган. продуктів. - Львів : Левада, 2023. - 147 с. - Бібліогр.: с. 147. - 100 прим. - ISBN 978-617-8070-75-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Львівська політехніка", національний університет. Інститут хімічних технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА868503 Бліщ, Роксолана Олександрівна. Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ / Бліщ Р. О. ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів : Левада, 2023. - 170, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим. - ISBN 978-611-8070-66-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Львівська політехніка", національний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВС69323 Ощипок, Ігор Миколайович. Технологія продукції закладів ресторанного господарства [Текст] : підручник / І. М. Ощипок, Н. З. Петришин, Р. О. Бліщ. - Львів : ЛТЕУ, 2022. - 441 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 431-432. - 100 прим. - ISBN 978-617-602-306-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Петришин, Наталія Зіновіївна; Бліщ, Роксоляна Олександрівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА872009 Управління якістю харчових продуктів [Текст] : словник : для студентів спец.: 181 Харчові технології / [уклад. Бліщ Р. О.] ; Нац. ун-т "Львів. політехніка", Ін-т хім. технологій, Каф. технології орган. продуктів. - Львів : Левада, 2024. - 135 с. : рис. - Бібліогр.: с. 134-135. - ISBN 978-617-8070-69-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бліщ, Роксолана Олександрівна (уклад.); "Львівська політехніка", національний університет. Інститут хімічних технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|