Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Вербій В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | ВА561613 Рудавська, Ганна Богданівна. Технологія і товарознавство продуктів птахівництва [Текст] : підручник для учнів проф. навч.-виховн. закладів / Г. Б. Рудавська [та ін.]. - К. : Урожай, 1995. - 188 с., рис. - ISBN 5-337-01679-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Вербій, Віктор Петрович; Тищенко, Євгенія Василівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА655245 Вербій, В. П.. Сучасні методи обробки харчових продуктів [Текст] : навч. посібник / В. П. Вербій ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2004. - 134 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 132-134. - ISBN 966-629-105-03Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА694509 Продовольчі товари (лабораторний практикум) [Текст] : навч. посібник / Н. В. Притульська [та ін.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2007. - 505 с.: табл. - (Серія "Товарознавство"). - ISBN 966-629-309-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Притульська, Наталія Володимирівна; Рудавська, Ганна Богданівна; Колтунов, Віктор Андрійович; Самойленко, А. А.; Вербій, В. П.; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА709781 Вербій, Віктор Петрович. Основи товарознавства. Продовольчі товари. Практикум [Текст] : навч. посіб. / В. П. Вербій ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008. - 170 с. - (Серія "Товарознавство"). - Бібліогр.: с.131-138. - ISBN 966-629-358-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА848964 Вербій, Віктор Петрович. Основи товарознавства. Харчові продукти. Практикум [Текст] : навч. посіб. / В. П. Вербій ; [голов. ред. П. В. Захарченко]. - Київ : Кондор, 2020. - 337 с. : іл., табл. - Назва на корінці : Основи товарознавства. Харчові продукти. - Бібліогр.: с. 293-294. - 300 прим. - ISBN 978-617-7729-08-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Захарченко, П. В. (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|