![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Гирка О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА856559 Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових продуктів [Текст] : монографія / Лозова Т. М. [та ін.] ; [за наук. ред. проф. Лозова Т. М.] ; Центр. спілка споживч. т-тв України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон ун-ту, 2022. - 430 с. : табл., рис. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим. - ISBN 978-617-602-307-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лозова , Т. М.; Гаврилишин, В. В.; Решетило, Л. І.; Бодак, М. П.; Гирка, О. І.; Давидович, О. Я.; Донцова, І. В.; Лебединець, В. Т.; Палько, Н. С.; Турчиняк, М. К.; Лебединець , А. І.; Лозова, Т. М. (ред.); Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА843249 Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій [Текст] : підручник / І. В. Сирохман [та ін.] ; за ред. заслуж. діяча науки і техніки України, д-ра техн. наук, проф. І. В. Сирохмана. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020. - 503 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 500-503. - 100 прим. - ISBN 978-617-602-269-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, Іван Васильович; Лозова, Тетяна Михайлівна; Гирка, Ольга Ігорівна; Філь, Марія Іванівна; Калимон, М. -М. В.; Сирохман, Іван Васильович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА843274![](/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=EC&P21DBN=EC&Z21ID=&Image_file_name=IMG/116577191843.jpg) Сирохман, Іван Васильович. Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення) [Текст] : підручник / Сирохман І. В., Гирка О. І., Калимон М.-М. В. ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019. - 394 с. : іл., рис., табл. - Бібліогр.: с. 394. - 300 прим. - ISBN 978-617-602-257-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Анотація: У підручнику розглянуто загальні проблеми безпечності і якості харчових продуктів, шляхи їх розв’язання і регулювання в світовому співтоваристві, а також гарантування безпечності та якості харчових продуктів в Україні. Важливе місце займають питання забруднення продовольчої сировини та харчових продуктів азотовмісними сполуками, токсичними елементами і радіонуклідами, пестицидами, мікотоксинами, антибіотиками та гормональними препаратами, діоксинами, діоксин подібними сполуками, поліхлорованими біфенілами та МСDР, полі циклічними ароматичними вуглеводнями і меламінами. Вагома частка цих контамінантів є наслідком порушення технологічних прийомів на стадії вирощуванні й обробітку багатьох груп продукції рослинництва і тваринництва, вимагає певних корекцій технологічних процесів, а також транспортування і зберігання, особливо в підприємствах торгівлі, громадського харчування. Підручник розрахований на підготовку фахівців зі спеціальностей 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа».
Дод. точки доступу: Гирка, Ольга Ігорівна; Калимон, Марта-Марія Володимирівна; Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА824663 Сирохман, Іван Васильович. Сучасні досягнення харчової науки [Текст] : навч. посіб. / Сирохман І. В., Гирка О. І., Калимон М. -М. В. - Львів : Растр-7, 2018. - 507 с. : іл., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-7497-68-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гирка, Ольга Ігорівна; Калимон, Марта-Марія Володимирівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р136106 Методологія безпечності товарів [Текст] : метод. вказівки та завдання до практ. занять, поточ. та підсумк. контролю знань і вмінь здобувачів вищ. освіти другого (магістер.) рівня галузі знань 07 "Управління та адміністрування" зі спец. 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" за освіт.-проф. програмою "Товарознавство і комерційна діяльність", "Товарознавство та експертиза в митній справі" (ден. та заоч. форм навчання) / [уклад.: І. В. Сирохман, О. І. Гирка] ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2018. - 35 с. : табл. - Бібліогр.: с. 34. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, І. В. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р128118 Безпечність харчових продуктів [Текст] : завдання до контрол. роботи для ф-ту заоч. освіти напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Сирохман І. В., Гирка О. І.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 19 с. : табл. - Бібліогр.: с. 17. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, І. В. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА790916 Товарознавство продовольчих товарів. Розділи: М'ясо і м'ясні товари, Харчові концентрати, Яйця пташині та продукти їх переробки [Текст] : тести для студентів напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. : Сирохман І. В., Лозова Т. М., Гирка О. І.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 95 с. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, І. В. (уклад.); Лозова, Т. М. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА791036 Товарознавство продовольчих товарів. Розділи "М'ясо, м'ясні товари, харчові концентрати, яйця пташині та продукти їх переробки" [Текст] : індивід. завдання для студентів напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" (ден. та заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. : Сирохман І. В., Гирка О. І.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 59 с. : табл. - Бібліогр.: с. 3. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, І. В. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В355066/1 Безпечність харчових продуктів [Текст] : завдання до лаб. робіт і самост. роботи для студентів напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" (ден. та заоч. форм навчання) / [уклад.: Сирохман І. В., Гирка О. І.] ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013 . Ч. 1. - 2014. - 95 с. : рис., табл. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, І. В. \уклад.\; Гирка, О. І. \уклад.\; Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В355066/2 Безпечність харчових продуктів [Текст] : завдання до лаб. робіт і самост. роботи для студентів напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" (ден. та заоч. форм навчання) / [уклад.: Сирохман І. В., Гирка О. І.] ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013 . Ч. 2. - 2013. - 75 с. : рис., табл. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, І. В. \уклад.\; Гирка, О. І. \уклад.\; Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В355160/2 Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "М'ясо і м'ясні товари" [Текст] : метод. вказівки до вивч. асортименту і виконання лаб. робіт та розв'язання ситуац. завдань для студентів напряму "Товарознавство і торговельне підприємництво" (ден. форма навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., [2013] . Ч. 2 / [уклад.: Сирохман І. В., Лозова Т. М., Гирка О. І.]. - 2013. - 143 с. : рис., табл. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, І. В. (уклад.); Лозова, Т. М. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В354619/2 Товарознавство продовольчих товарів [Текст] / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013 . Ч. 2 : Розділ "М'ясо і м'ясні товари" : метод. вказівки до вивч. асортименту і викон. лаб. робіт та розв'язання ситуац. завдань для студ. напряму "Товарознавство і торговельне підприємництво" (ден. форми навчання) / [уклад.: Сирохман І. В., Лозова Т. М., Гирка О. І.]. - 2013. - 143 с. : рис., табл. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, І. В. (уклад.); Лозова, Т. М. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В354619/1 Товарознавство продовольчих товарів [Текст] / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013 . Ч. 1 : Розділ "М'ясо і м'ясні товари" : метод. вказівки до вивч. асортименту і викон. лаб. робіт та індивід. роботи студ. напряму "Товарознавство і торговельне підприємництво" (ден. форми навчання) / [уклад.: Сирохман І. В., Лозова Т. М., Гирка О. І.]. - 2013. - 71 с. : рис., табл. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, І. В. (уклад.); Лозова, Т. М. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА770256 Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Харчові концентрати, яйця пташині та продукти їх переробки" [Текст] : метод. вказівки до вивч. асортименту і викон. лаб. робіт та розв'язання ситуац. завдань для студ. напряму "Товарознавство і торговельне підприємництво" ден. форми навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Сирохман І. В., Лозова Т. М., Гирка О. І.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 91 с. : рис., табл. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, І. В. (уклад.); Лозова, Т. М. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА772059 Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Харчові концентрати" [Текст] : індивід. навч.-дослід. завдання для самост. роботи студ. напряму "Товарознавство та торговельне підприємництво" (для ден. і заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Сирохман І. В., Лебединець В. Т., Гирка О. І.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 131 с. : рис., табл. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, І. В. (уклад.); Лебединець, В. Т. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В354741/2 Товарознавство пакувальних матеріалів і тари [Текст] : індивід. навч.-дослід. завдання для самост. роботи студ. напряму підготов. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" (ден. і заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012 . Ч. 2 / [уклад.: Лебединець В. Т., Завгородня В. М., Гирка О. І.]. - 2012. - 67 с. : рис. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лебединець, В. Т. (уклад.); Завгородня, В. М. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА382005 Гирка, Ольга Ігорівна. Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гирка Ольга Ігорівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА744491 Товарознавство сировини, матеріалів та засобів виробництва. Розділ: Продовольча сировина [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. напряму підготов. "Товарознавство і торговельне підприємство" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Решетило Л. І., Гирка О. І.]. - Л. : Львівська комерційна академія, 2011. - 67 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 53-54. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Решетило, Л. І. (уклад.); Гирка, О. І. (ред.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС127873 Гирка, Ольга Ігорівна. Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гирка Ольга Ігорівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 334 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 296-334.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА726953 Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : метод. вказівки і завдання до викон. лаб. робіт для студ. товарозн.-комерц. ф-ту ден. форми навчання спец. 8.030510 "Товарознавство. та торговельне підприємництво" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; уклад.: доц. Завгородня В. М. [та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. академії, 2010. - 108 с. : рис., табл. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Завгородня, В. М. (уклад.); Гірняк, Л. І. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|