Пошуковий запит: (<.>U=Л80-3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 102
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС41130 Кожухарь, Владимир Васильевич. Разработка технологии энокрасителя из вторичного сырья консервного производства [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Кожухарь Владимир Васильевич ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 271 с. - Библиогр.:с.149-177Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС47716 Антипина, Елена Алексеевна. Разработка химико-технологических основ получения пищевого белка и волокон из вторичных зерновых ресурсов [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.02 / Антипина Елена Алексеевна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1995. - 133 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС81084 Кігель, Наталя Федорівна. Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 03.00.20 / Кігель Наталя Федорівна ; УААН, Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2003. - 425 арк.: рис. - арк. 288-332Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: УААН; Технологічний інститут молока та м'яса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС84398 Сати Ясин Ахмед Аль Далаин Формирование качества мелкодисперсных порошкообразных красителей -бад из столовой свеклы и их использование в продуктах питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Сати Ясин Ахмед Аль Далаин ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 275 л. - Библиогр.: л. 158-175Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС75926 Ершидат Омар Турки Мамдох Разработка электромембранной установки подготовки минерализованных артезианских вод для пищевых производств [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Харьковская гос. академия технологии и организации питания ; Харьковская государственная академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 158 л. - Библиогр.: л. 131-146Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС50966сл Вовнянко, Евгения Кононовна. Разработка биотехнологии пищевых добавок с радиозащитными свойствами на основе безотходной переработки дрожжей Saccharomyces cerevisiae [Текст] : дис... д-ра биол. наук: 03.00.23 / Вовнянко Евгения Кононовна ; Украинский НИИ спирта и биотехнологии пищевых продуктов. - К., 1996. - 281 л.+прил.82л. Для сл. пользования.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский НИИ спирта и биотехнологии пищевых продуктов
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС53886 с прил.1 Павлюк, Раиса Юрьевна. Разработка технологии консервированных витаминных фитодобавок и их использование в продуктах питания профилактического действия [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раиса Юрьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 446 с.: рис. + прил.1-294с.: табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС42873 Щелкунов, Леонид Федорович. Характеристика вторичных ресурсов переработки винограда и технология консервирования пищевых продуктов на их основе [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Щелкунов Леонид Федорович ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 260 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС69412 Притульська, Наталія Володимирівна. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Притульська Наталія Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 603 арк.: рис. - арк. 228-270Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА281459 Духаніна, Олександра Рюріківна. Розробка технології використання висівок для харчових цілей [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.02 / Духаніна Олександра Рюріківна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеський технологічний інститут харчової промисловості імені М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА293286 Павлюк, Раїса Юріївна. Розробка технології консервованих вітамінних фітодобавок і іх використання в продуктах харчування профілактичної дії [Текст] : автореф. дис... д-ра. техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раїса Юріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 48 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА345176 Гриценко, Віктор Трохимович. Обгрунтування конструктивно-технологічних параметрів просіювача при виділенні білкової фракції з макухи насіння соняшнику [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Гриценко Віктор Трохимович ; Таврійська держ. агротехнічна академія. - Мелітополь, 2006. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Таврійська державна агротехнічна академія (Мелітополь)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА364385 Хассан, Е.А. Рамадан. Удосконалення способу виділення рослинних ліпаз та їх застосування в технологіях харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Хассан Е.А. Рамадан ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА365669 Мельниченко, Тетяна Іванівна. Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. біол. наук: 14.02.01 / Мельниченко Тетяна Іванівна ; Державна установа "Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М.Марзєєва АМН України". - К., 2009. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Державна установа "Інститут гігієни та медичної екології імені О. М. Марзєєва АМН України" (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА292442сл Вовнянко, Євгенія Кононівна. Розробка біотехнології харчових добавок з радіозахісними властивостями на основі безвідходної переробки дріжджів Saccharomyces cerevisiae [Текст] : автореф. дис... д-ра біол. наук: 03.00.23 / Вовнянко Євгенія Кононівна ; НАН України, Інститут біохімії ім. О.В.Палладіна. - К., 1996. - 45 с. Для сл. користуванняРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА313997 Притульська, Наталія Володимирівна. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Притульська Наталія Володимирівна ; Київський національний торговельно- економічний ун-т. - К., 2001. - 33 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА319779 Ершидат Омар Туркі Мамдох Розробка електромембранної установки підготовки мінералізованих артезіанських вод для харчових виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ершидат Омар Туркі Мамдох ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 17 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА327267 Кігель, Наталя Федорівна. Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 03.00.20 / Кігель Наталя Федорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 41 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА330294 Саті Ясін Ахмед Аль Далаін Формування якості дрібнодисперсних порошкоподібних барвників-БАД із столового буряка та їх використання в продуктах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Саті Ясін Ахмед Аль Далаін ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | Р77884 Резерви харчового білка в Україні [Текст] : конспект лекції / КДТЕУ ; сост. В. Міцик. - К. : [б.в.], 1994. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Міцик, В.Ю. (сост.); КДТЕУ
Видання зберігається у :
|
| |