Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (17)Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (140)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 102
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС41130
Кожухарь, Владимир Васильевич.
Разработка технологии энокрасителя из вторичного сырья консервного производства [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Кожухарь Владимир Васильевич ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 271 с. - Библиогр.:с.149-177

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС47716
Антипина, Елена Алексеевна.
Разработка химико-технологических основ получения пищевого белка и волокон из вторичных зерновых ресурсов [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.02 / Антипина Елена Алексеевна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1995. - 133 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС81084
   Кігель, Наталя Федорівна.
Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 03.00.20 / Кігель Наталя Федорівна ; УААН, Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2003. - 425 арк.: рис. - арк. 288-332

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
УААН; Технологічний інститут молока та м'яса

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС84398
Сати Ясин Ахмед Аль Далаин
Формирование качества мелкодисперсных порошкообразных красителей -бад из столовой свеклы и их использование в продуктах питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Сати Ясин Ахмед Аль Далаин ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 275 л. - Библиогр.: л. 158-175

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС75926
Ершидат Омар Турки Мамдох
Разработка электромембранной установки подготовки минерализованных артезианских вод для пищевых производств [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Харьковская гос. академия технологии и организации питания ; Харьковская государственная академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 158 л. - Библиогр.: л. 131-146

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС50966сл
Вовнянко, Евгения Кононовна.
Разработка биотехнологии пищевых добавок с радиозащитными свойствами на основе безотходной переработки дрожжей Saccharomyces cerevisiae [Текст] : дис... д-ра биол. наук: 03.00.23 / Вовнянко Евгения Кононовна ; Украинский НИИ спирта и биотехнологии пищевых продуктов. - К., 1996. - 281 л.+прил.82л.
Для сл. пользования.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский НИИ спирта и биотехнологии пищевых продуктов

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС53886 с прил.1
Павлюк, Раиса Юрьевна.
Разработка технологии консервированных витаминных фитодобавок и их использование в продуктах питания профилактического действия [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раиса Юрьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 446 с.: рис. + прил.1-294с.: табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС42873
Щелкунов, Леонид Федорович.
Характеристика вторичных ресурсов переработки винограда и технология консервирования пищевых продуктов на их основе [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Щелкунов Леонид Федорович ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 260 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС69412
   Притульська, Наталія Володимирівна.
Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Притульська Наталія Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 603 арк.: рис. - арк. 228-270

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА281459
Духаніна, Олександра Рюріківна.
Розробка технології використання висівок для харчових цілей [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.02 / Духаніна Олександра Рюріківна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський технологічний інститут харчової промисловості імені М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА293286
   Павлюк, Раїса Юріївна.
Розробка технології консервованих вітамінних фітодобавок і іх використання в продуктах харчування профілактичної дії [Текст] : автореф. дис... д-ра. техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раїса Юріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 48 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА345176
Гриценко, Віктор Трохимович.
Обгрунтування конструктивно-технологічних параметрів просіювача при виділенні білкової фракції з макухи насіння соняшнику [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Гриценко Віктор Трохимович ; Таврійська держ. агротехнічна академія. - Мелітополь, 2006. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Таврійська державна агротехнічна академія (Мелітополь)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА364385
Хассан, Е.А. Рамадан.
Удосконалення способу виділення рослинних ліпаз та їх застосування в технологіях харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Хассан Е.А. Рамадан ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА365669
Мельниченко, Тетяна Іванівна.
Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. біол. наук: 14.02.01 / Мельниченко Тетяна Іванівна ; Державна установа "Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М.Марзєєва АМН України". - К., 2009. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Державна установа "Інститут гігієни та медичної екології імені О. М. Марзєєва АМН України" (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА292442сл
   Вовнянко, Євгенія Кононівна.
Розробка біотехнології харчових добавок з радіозахісними властивостями на основі безвідходної переробки дріжджів Saccharomyces cerevisiae [Текст] : автореф. дис... д-ра біол. наук: 03.00.23 / Вовнянко Євгенія Кононівна ; НАН України, Інститут біохімії ім. О.В.Палладіна. - К., 1996. - 45 с.
Для сл. користування

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА313997
   Притульська, Наталія Володимирівна.
Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Притульська Наталія Володимирівна ; Київський національний торговельно- економічний ун-т. - К., 2001. - 33 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА319779
Ершидат Омар Туркі Мамдох
Розробка електромембранної установки підготовки мінералізованих артезіанських вод для харчових виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ершидат Омар Туркі Мамдох ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 17 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА327267
   Кігель, Наталя Федорівна.
Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 03.00.20 / Кігель Наталя Федорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 41 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА330294
Саті Ясін Ахмед Аль Далаін
Формування якості дрібнодисперсних порошкоподібних барвників-БАД із столового буряка та їх використання в продуктах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Саті Ясін Ахмед Аль Далаін ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
Р77884

Резерви харчового білка в Україні [Текст] : конспект лекції / КДТЕУ ; сост. В. Міцик. - К. : [б.в.], 1994. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Міцик, В.Ю. (сост.); КДТЕУ

Видання зберігається у :

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського