Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Авторитетний файл імен осіб (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Михайлов Валерій Михайлович$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС79923
   Михайлов, Валерій Михайлович.
Наукове обгрунтування і розробка прогресивних процесів та обладнання для виробництва жарених кулінарних виробів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / В.М.Михайлов ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 371 арк.+ дод.: 252арк. - арк. 327-371
Дві кн. одиниці

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА284893
   Михайлов, Валерій Михайлович.
Удосконалення процесу смаження м'ясних січених виробів [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Михайлов Валерій Михайлович ; Харківський ін-т громадського харчування. - Х., 1994. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський інститут громадського харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА325290
   Михайлов, Валерій Михайлович.
Наукове обгрунтування і розробка прогресивних процесів та обладнання для виробництва жарених кулінарних виробів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Михайлов Валерій Михайлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 34 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА603148
   Черевко, Олександр Іванович.
Процеси та апарати жаріння харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. "Обладнання переробних і харчових виробництв" і "Технологія харчування" вищ. навч. закл. / О. І. Черевко [та ін] ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х. : [б.в.], 2000. - 332 с.: іл. - Бібліогр.: с. 320-330. - ISBN 966-7885-01-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Табачник Д. В. ВА1324

Харківський державний університет харчування та торгівлі: історія та сучасність [Текст] / Черевко О. І. [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2007. - 97 с. : +фото. - 150 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Яцун, Леонід Миколайович; Смірнов, Леонід Георгійович; Янчева, Ліана Миколаївна; Михайлов, Валерій Михайлович; Фощан, Андрій Леонтійович; Кухарьонок, Ольга Констянтинівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
В352373/2
Михайлов, Валерій Михайлович
Технологічні основи машинобудування [Текст] : навч. посіб. : у 2 ч. / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, Б. В. Ляшенко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010 .
Ч. 2 : Спеціальна частина. - 2010. - 233 с. : рис. - Бібліогр.: с. 232-233. - 200 прим. - ISBN 978-966-405-145-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
В352608/1
Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв [Текст] : навч. посіб. : у 3 ч. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2010 .
Ч. 1 : Технологічне обладнання малих м'ясопереробних виробництв / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, Б. В. Ляшенко. - 2010. - 83 с. : рис. - Бібліогр.: с. 83. - 200 прим. - ISBN 978-966-405-152-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА736929

Актуальні проблеми контролю якості кулінарної продукції [Текст] : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2011. - 223 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 213-223. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-193-1

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-7 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА736927

Теоретичні та прикладні аспекти стабілізації харчових продуктів з гетерогенною структурою [Текст] : монографія / [Гринченко О. О. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 253 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 233-253. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-191-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Михайлов, Валерій Михайлович; Погожих, М. І.; Янчева, М. О.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
В353379/1
Михайлов, Валерій Михайлович
Технологія конструкційних матеріалів та матеріалознавство [Текст] : навч. посіб. : у 2 ч. / В. М. Михайлов, І. В. Лебединець ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2011 .
Ч. 1. - 2011. - 160 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 159. - 150 прим. - ISBN 978-966-405-234-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лебединець, Ігор Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА746045

Інноваційні технології виробництва харчової продукції масового споживання [Текст] : монографія / [П. П. Пивоваров та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. П. П. Пивоварова ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 444 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 392-443. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-229-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л80,0 
 Л99,0 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Михайлов, Валерій Михайлович; Іванов, С. В.; Коваленко, А. А.; Пивоваров, Павло Петрович (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
В352608/2
Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв [Текст] : навч. посіб. : у 3 ч. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2010 .
Ч. 2 : Технологічне обладнання малих молокопереробних виробництв / [О. І. Черевко та ін.]. - 2012. - 129 с. : рис. - Бібліогр.: с. 129. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-260-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Б. В.; Шевченко, А. О.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
Онищенко О. С. Р339

Інноваційні технології виробництва харчової продукції нового покоління масового споживання [Текст] / [Пивоваров П. П. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 22 с. : іл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80,0 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Михайлов, Валерій Михайлович; Іванов, Сергій Віталійович; Коваленко, Алла Арестівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
Онищенко О. С. Р338

Інноваційні технології виробництва харчової продукції нового покоління масового споживання [Текст] : реферат / [П. П. Пивоваров та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 11 с. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80,0 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Михайлов, Валерій Михайлович; Іванов, Сергій Віталійович; Коваленко, Алла Арестівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
В354686/1
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : монографія : у 3 ч. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; за заг. ред. О. І.Черевка, В. М. Михайлова. - Х. : ХДУХТ, 2012.
Ч. 1 : Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин / В. О. Потапов, О. В. Петренко. - 2012. - 138 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 127-138. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-276-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Потапов, Володимир Олексійович; Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерій Михайлович \ред.\; Петренко, Олена Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
В354686/3
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : монографія : у 3 ч. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова. - Х. : ХДУХТ, 2012.
Ч. 3 : Підвищення ефективності теплового обладнання з інфрачервоним нагріванням / В. П. Плевако, С. М. Костенко, І. П. Педорич. - 2012. - 129 с. : рис. - Бібліогр.: с. 127-129. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-277-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Плевако, Володимир Павлович; Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерій Михайлович \ред.\; Костенко, Станіслав Миколайович; Педорич, Ірина Петрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
В354686/2
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : монографія : у 3 ч. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова. - Х. : ХДУХТ, 2012.
Ч. 2 : Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції / [О. І. Черевко та ін.]. - 2012. - 150 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 142-150. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-273-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерій Михайлович \ред.\; Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, А. О.; Дьяков, О. Г.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
В355317/1
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія : у 3 ч. / за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013.
Ч. 1 : Використання продуктів переробки харчової кістки в технології продуктів спеціального призначення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 206 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 188-206. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-318-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерій Михайлович \ред.\; Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Головко, Микола Павлович; Полевич, Віталій Вадимович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
В355317/2
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія : у 3 ч. / за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013.
Ч. 2 : Технологія борошняних кулінарних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 137 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 122-137. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-316-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерий Михайлович \ред.\; Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Головко, Микола Павлович; Серік, Максим Леонідович; Роговий, Іван Станіславович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
В355317/3
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія : у 3 ч. / за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013.
Ч. 3 : Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування оздоровчого призначення з їх використанням / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 164 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 146-164. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-317-1

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерій Михайлович \ред.\; Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Головко, Микола Павлович; Головко, Тетяна Миколаївна; Серік, Максим Леонідович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського