Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Сачко А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. | Р123392 Сачко, Анастасія Валеріївна. Хіміко-аналітична експертиза об'єктів довкілля, сировини та харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до лаб. робіт / А. В. Сачко, І. В. Кондратьєва, І. М. Кобаса ; Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2012. - 31 с. : табл. - Бібліогр.: с. 31. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кондратьєва, Ірина Володимирівна; Кобаса, Ігор Михайлович; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА766022 Кондратьєва, Ірина Володимирівна. Екологічна паспортизація підприємств та територій [Текст] : навч. посіб. / І. В. Кондратьєва, А. В. Сачко, І. М. Кобаса ; Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2012. - 159 с. : табл. - Бібліогр.: с. 158-159. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Сачко, Анастасія Валеріївна; Кобаса, Ігор Михайлович; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | В354967/1 Методи контролю якості харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до лаб. робіт / Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2013 . Ч. 1 / уклад.: І. М. Кобаса, М. М. Воробець, А. В. Сачко. - 2013. - 31 с. : табл. - Бібліогр.: с. 31. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Кобаса, І. М. (уклад.); Воробець, М. М. (уклад.); Сачко, А. В. (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА795648 Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / [Володарчик Р. П. та ін.] ; Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2015. - 336 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці частин. - 100 прим. - ISBN 978-966-423-303-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Володарчик, Роман Петрович; Кобаса, Ігор Михайлович; Воробець, Марія Михайлівна; Кондратьєва, Ірина Володимирівна; Сачко, Анастасія Валеріївна; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА803948 Сачко, Анастасія Валеріївна. Оптичні методи аналізу [Текст] : навч. посіб. / А. В. Сачко, І. М. Кобаса ; Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2016. - 167 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кобаса, Ігор Михайлович; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА824098 Воробець, Марія Михайлівна. Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації [Текст] : навч. посіб. / [М. М. Воробець, А. В. Сачко, І. М. Ковбаса] ; Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2017. - 96 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-92. - 50 прим. Авт. зазнач. у вих. відом.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сачко, Анастасія Валеріївна; Ковбаса, Ігор Михайлович; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | Р138409 Органолептичний аналіз харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до лаб. робіт / [уклад.: М. М. Воробець та ін.] ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича : Рута, 2020. - 31 с. : табл. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Воробець, Марія Михайлівна (уклад.); Сачко, Анастасія Валеріївна (уклад.); Сема, Оксана Василівна (уклад.); Борук, Сергій Дмитрович (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА848254 Інструментальні методи аналізу харчової продукції [Текст] : навч. метод. посіб. / [уклад. А. В. Сачко та ін.] ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ : Рута, 2020. - 79 с. : рис. - Бібліогр.: с. 77. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сачко, Анастасія Валеріївна (уклад.); Дійчук, Володимир Васильович (уклад.); Воробець, Марія Михайлівна (уклад.); Сема, Оксана Василівна (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА848336 Харчові технології. Особливості виготовлення та оцінка якості м'ясо-молочної продукції [Текст] : навч. посіб. / [уклад.: А. В. Сачко та ін.] ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ : Рута, 2021. - 95 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 88. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сачко, Анастасія Валеріївна (уклад.); Сема, Оксана Василівна (уклад.); Воробець, Марія Михайлівна (уклад.); Борук, Сергій Дмитрович (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА867569 Харчові техології: особливості виготовлення й оцінки якості рослинних жирів та цукру [Текст] : навч. посіб. / [уклад.: А. В. Сачко, О. В. Сема, М. М. Воробець] ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ : Рута, 2023. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-423-787-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сачко, Анастасія Валеріївна (уклад.); Сема, Оксана Василівна (уклад.); Воробець, Марія Михайлівна (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|