Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л782 я73<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | ВА661811 Тищенко, Євгенія Василівна. Харчові жири [Текст] : підручник / Є. В. Тищенко, П. Х. Пономарьов ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - 2.вид., доп. і перероб. - К. : КНТЕУ, 2005. - 227 с.: табл., рис. - (Серія "Товарознавство"). - Бібліогр.: с. 220-222. - ISBN 966-629-151-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пономарьов, Петро Хомович; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА757788 Технологія модифікованих жирів [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. 7.05170102 "Технологія жирів і жирозамінників" / [Ф. Ф. Гладкий та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : Підручник НТУ "ХПІ", 2012. - 199 с. + 5 арк. рис. - Бібліогр.: с. 197-199. - 500, 1-й з-д 1-50 прим. - ISBN 978-966-2426-56-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гладкий, Федір Федорович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Демидов, Ігор Миколайович; Некрасов, П. О.; Півень, О. М.; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА777768 Тищенко, Євгенія Василівна. Харчові жири [Текст] : підруч. для студентів ВНЗ / Є. В. Тищенко ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 3-тє вид., перероб. та допов. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. - 267 с. : рис., табл. - (Серія "Товарознавство"). - Бібліогр.: с. 261-263. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-623-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА779156 Технологія модифікованих жирів [Текст] : навч. посіб. для судентів ВНЗ / [Ф. Ф. Гладкий та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - 2-ге вид., переробл. - Харків : Підручник НТУ "ХПІ", 2014. - 202 с. : рис., табл. + 5 арк. дод. - Бібліогр.: с. 199-202. - 500 (1-й з-д 1-200) прим. - ISBN 978-617-687-002-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гладкий, Федір Федорович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Демидов, Ігор Миколайович; Некрасов, П. О.; Півень, О. М.; Федякіна, З. П.; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА867569 Харчові техології: особливості виготовлення й оцінки якості рослинних жирів та цукру [Текст] : навч. посіб. / [уклад.: А. В. Сачко, О. В. Сема, М. М. Воробець] ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ : Рута, 2023. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-423-787-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сачко, Анастасія Валеріївна (уклад.); Сема, Оксана Василівна (уклад.); Воробець, Марія Михайлівна (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|