Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Юрчак В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | РА324425 Юрчак, Віра Гаврилівна. Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Юрчак Віра Гаврилівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 40 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА380910 Юрчак, Вікторія Володимирівна. Диференційований підхід у музично-теоретичній підготовці майбутніх учителів музики [Текст] : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Юрчак Вікторія Володимирівна ; Кіровогр. держ. пед. ун-т ім. В. Винниченка. - Кіровоград, 2011. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА437052 Юрчак, Віталія Михайлівна. Близькосхідні конфлікти у двосторонніх взаєминах Французької Республіки та Сполучених Штатів Америки [Текст] : автореф. дис. ... канд. політ. наук : 23.00.04 / Юрчак Віталія Михайлівна ; Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці, 2018. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ДС79141 Юрчак, Віра Гаврилівна. Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Юрчак Віра Гаврилівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 380 арк.+ 310арк. дод. - арк. 337-380 Дві кн. одиниці.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ДС127227 Юрчак, Вікторія Володимирівна. Диференційований підхід у музично-теоретичній підготовці майбутніх учителів музики [Текст] : дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Юрчак Вікторія Володимирівна ; Кіровогр. держ. пед. ун-т ім. Володимира Винниченка. - Кіровоград, 2011. - 286, [4] арк. : ноти, табл. - Бібліогр.: арк. 192-227.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА634896 Юрчак, Віра Гаврилівна. Оптимізація та вдосконалення технологічних процесів галузі [Текст] : конспект лекцій для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" денної форми навчання / В. Г. Юрчак ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2002. - 62 с.: рис. - Бібліогр.: с.60-62.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | Р108285 Актуальні питання музично-теоретичної підготовки майбутнього вчителя музики [Текст] : метод. рекомендації / упоряд. В. В. Юрчак ; Кіровоградський держ. педагогічний ун-т ім. Володимира Винниченка. - Кіровоград : КДПУ ім. В.Винниченка, 2006. - 43 с. - Бібліогр.: с. 41-42Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Юрчак, Вікторія Володимирівна (упоряд.); Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | Р108466 Робоча програма технологічної практики на макаронних фабриках студентів ІІІ курсу спеціальності 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчо концентратів" напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Г. Юрчак [та ін.]. - К. : НУХТ, 2007. - 12 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Юрчак, Віра Гаврилівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА760748 Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., що навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія" / [Дробот І. В. та ін.] ; за ред. чл.-кор. НААН України, д-ра техн. наук, проф. В. І. Дробот ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2010. - 439 с. : табл. - Бібліогр.: с. 377-379. - ISBN 978-966-351-319-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дробот, В. І.; Юрчак, В. Г.; Арсеньєва, Л. Ю.; Махинько, В. М.; Білик, О. А.; Дробот, В. І. (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|