Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (2)Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я73-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 49
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА747973
Березка, Тетяна Олександрівна.
Харчові технології. Методи контролю харчових виробництв [Текст] : лаб. практикум для студ. спец. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / Т. О. Березка, Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2011. - 168 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 133-137. - 50 прим. - ISBN 978-966-593-946-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Матвєєва, Тетяна Вікторівна; Папченко, Вікторія Юріївна; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р101504

Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Буша. - К. : НУХТ, 2004. - 19 с. - Бібліогр.: с. 18-19

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Буша, Олексій Олексійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р101508

Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та заоч. скороч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. В. Грек [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 23 с. - Бібліогр.: с. 22-23

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Грек, Олена Вікторівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА638660

Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 61 с. - Бібліогр.: с. 58

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Малежик, Іван Федорович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА676434

Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. І. Берзіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2006. - 86 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Берзіна, Наталія Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р99944

Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та виконання конр. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія жирів і жирозамінників" напряму 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. Т. Носенко. - К. : НУХТ, 2003. - 41 с. - Бібліогр.: с. 38-41

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Носенко, Тамара Тихонівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА764608

Управління безпечністю товарів [Текст] : метод. вказівки до викон. індивід. завдань та самост. роботи для студ. галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво" напряму підготов. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" спец. 8.03051003 "Експертиза товарів та послуг" ОКР магістр / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Гавриляк М. Я., Ємченко І. В., Шестопал Г. С.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 71 с. : табл. - Бібліогр.: с. 66-70. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Гавриляк, М. Я. (уклад.); Ємченко, І. В. (уклад.); Шестопал, Г. С. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА658680

Технологія харчових продуктів [Текст] : завдання та метод. вказівки до лабораторних робіт студ. спец. 6.050301, 6.050303 / уклад. Н. Р. Джурик [та ін.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2004. - 75 с. - Бібліогр.: с. 3-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Джурик, Н. Р (уклад.); УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА753086

Технологія виробництва у галузі харчової промисловості [Текст] : метод. вказівки до проведення лаб. та практ. робіт для студ. спец. 6.010104 "Професійна освіта. Економіка підприємств, маркетинг та менеджмент" усіх форм навч. / Д. П. Крамаренко [та ін.] ; Держ. закл. "Луган. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка". - Луганськ : ДЗ "ЛНУ ім. Тараса Шевченка", 2011. - 113 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 113. - 200 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Крамаренко, Дмитро Павлович; Своєволіна, Галина Василівна; Кірєєва, Олена Іванівна; Галяпа, Ірина Михайлівна; "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", державний заклад

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА827262

Технологічний інжиніринг підприємств галузі [Текст] : посіб. до практ. занять / Т. А. Манолі [та ін.] ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ВМВ, 2018. - 102 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 72-74. - 60 прим. - ISBN 978-966-413-632-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Манолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Кушніренко, Н. М.; Глушков, О. А.; Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
Р99262

Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. робіт: Для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. М. Клименко, Т. І. Романовська. - К. : НУХТ, 2003. - 20 с. - Бібліогр.: с. 20

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Клименко, Михайло Миколайович (уклад.); Романовська, Тетяна Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
Р99455

Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" денної та заочної форм навчання та технологів зі скороченою формою навчання напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. О. Степаненко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 22 с. - Бібліогр.: с. 21-22

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Степаненко, Тетяна Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
В347769/Ч. 2
Теоретичні основи технології харчових виробництв [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисцип. та викон. практ. занять для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2002 .
Ч. 2 / уклад. Т. О. Рашевська, Г. Б. Федорова. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - 26 с. - Бібліогр.: в кінці розділів.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рашевська, Тамара Олексіївна (уклад.); Федорова, Ганна Борисівна (уклад.); Національний університет харчових технологій(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
В347769/Ч. 1
Теоретичні основи технології харчових виробництв [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисцип. та викон. практ. занять для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2002 .
Ч. 1 / Національний університет харчових технологій (Київ) ; уклад. Г. Є. Поліщук. - [Б. м.] : [б.в.], 2002. - 28 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Поліщук, Галина Євгенівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)Національний університет харчових технологій(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
Р105035

Теоретичні основи технології харчових виробництв [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання і переробки зерна" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" всіх форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. А. Перегуда [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 22 с. - Бібліогр.: с. 21-22

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Перегуда, Микола Антонович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
Р99425

Теоретичні основи технології харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія жирів і жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Бахмач. - К. : НУХТ, 2003. - 19 с. - Бібліогр.: с. 18-19

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бахмач, Володимир Олександрович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
Р102478

Система технологій [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни і викон. контр. та розрахунково-граф. робіт для студ. спец. 6.050200 "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності" напряму 0502 "Менеджмент" та 6.050100 "Фінанси" напряму 0501 "Економіка і підприємство" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Л. Зав'ялов [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 18 с. - Бібліогр.: с. 18

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Зав'ялов, Володимир Леонідович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА628026

Робоча програма технологічної практики на харчових та переробних підприємствах АПК для студентів IV курсу спеціальності 6.091700 "Екологія харчових виробництв та продуктів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Український держ. ун-т харчових технологій ; уклад. В. Х. Суходол [та ін.]. - К. : УДУХТ, 2002. - 59 с. - Бібліогр.: с. 57-59

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Суходол, Вікторія Хомівна (уклад.); Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
Р97204

Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання лабораторних робіт і контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" денної і заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. О. Чагайда. - К. : НУХТ, 2002. - 13 с. - Бібліогр.: с.13.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Чагайда, Андрій Олегович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА668044

Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст] : метод. вказ. до викон. лаб. робіт у середовищі табличного редактора ЕХСЕL для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна, Н. Е. Фролова. - К. : НУХТ, 2005. - 50 с. - Бібліогр.: с. 50

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад.); Фролова, Наталія Епінетівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського