Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-14$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА808730

Харчова біотехнологія [Текст] : підручник / Т. П. Пирог [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Ліра-К, 2016. - 407 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 391-401. - 300 прим. - ISBN 978-617-7320-31-8 : 65.00 грн.
Присвячується 50-річчю започаткування інженер. біотехнол. освіти в Україні.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пирог, Тетяна Павлівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Скроцька, Оксана Ігорівна; Кігель, Наталія Федорівна; Національний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА753471
   Власенко, В. В.
Технічна мікробіологія (практикум) [Текст] : [навч. посіб.] / В. В. Власенко, І. Г. Власенко, В. В. Блащук. - Вінниця : Едельвейс і К, 2011. - 151 с. : рис., табл. - 500 прим. - ISBN 978-966-2462-62-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Власенко, І. Г.; Блащук, В. В.

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р105052

Технічна мікробіологія [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. Р. Решетник [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19-20

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Решетник, Людмила Расулівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р108467

Технічна мікробіологія [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахунково-графічної роботи для студентів технологічних спеціальностей напряму підгоовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. М. Грегірчак [та ін.]. - К. : НУХТ, 2007. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Р107148

Технічна мікробіологія [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерського, макаронного виробництв та харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. М. Грегірчак, Л. Р. Решетняк. - К. : НУХТ, 2004. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19-20

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Решетняк, Людмила Расулівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р105053

Технічна мікробіологія [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. Р. Решетник, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2005. - 23 с. - Бібліогр.: с. 23

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Решетник, Людмила Расулівна (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА838962
Козловська, Ганна Володимирівна.
Санітарна мікробіологія [Текст] : навч. посіб. / Козловська Г. В., Мельник М. В. ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : СІК ГРУП УКРАЇНА, 2019. - 167 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 164-166. - 300 прим. - ISBN 978-617-7457-93-9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мельник, Марія Василівна; Національний університет біоресурсів і природокористування України

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА624895
Мармузова, Людмила Викторовна.
Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности [Текст] : учебник для учреждений нач. проф. образования: Учеб. пособие для студ. сред. спец. учеб. заведений, обуч. по спец. 2702 "Хлебопекарное, макаронное и кондитерское производство" / Л. В. Мармузова. - М. : ПрофОбрИздат, 2001. - 136 с.: рис. - (Федеральный комплект учебников) (Профессиональное образование). - Библиогр.: с. 122. - ISBN 5-94231-077-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА621060
Жарикова, Галина Григорьевна.
Микробиология, санитария и гигиена пищевых продуктов [Текст] : практикум: Учеб. пособие для студ., обучающихся по спец.: 351100 "Товароведение и экспертиза товаров" и 2712 "Технология продуктов общественного питания" / Г. Г. Жарикова, А. О. Козьмина. - М. : ГЕЛАН, 2001. - 254 с.: рис. - Библиогр.: с. 249-254. - ISBN 5-25200-004-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Козьмина, Анна Олеговна

Видання зберігається у :

10.
ВА708029
Никитина, Елена Владимировна.
Микробиология [Текст] : учебник для студ. вузов, обуч. по спец. 260501 (271200) "Технология продуктов общественного питания" направления подгот. дипломированного специалиста 260500 (655700) "Технология продовольственных продуктов специального назначения и общественного питания" / Е. В. Никитина [и др.]. - СПб. : Гиорд, 2008. - 361 с.: ил. - ISBN 978-5-98879-059-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Киямова, Светлана Ниалевна; Решетник, Ольга Алексеевна

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
Р100526

Методичні рекомендації з курсу "Мікробіологія" для самостійної роботи студентів напряму підготовки 0503 "Торгівля" денного відділення [Текст] / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. Г. Б. Рудавська, Г. А. Толок. - К. : КНТЕУ, 2003. - 38 с. - Бібліогр.: с. 38

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рудавська, Ганна Богданівна (уклад.); Толок, Галина Арсентіївна (уклад.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ8755/1
Мікробіологія харчових продуктів та кормових добавок для тварин. Горизонтальний метод визначення потенційно ентеропатогенних видів вібріонів [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2017 . - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : ДСТУ ISO/TS 21872-1:2014. Визначення Vibrio parahaemolyticus та Vibrio cholerae (ISO/TS 21872-1:2007, IDT). - Чинний від 2015-07-01. - 2017. - IV, 14 с. : табл. - Бібліогр.: с. 13

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ8467
ДСТУ ISO 19036:2014

Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Настанова щодо оцінювання невизначеності вимірювання для кількісних результатів (ISO 19036:2006, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-06-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 17 с. : табл., рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ1635/4
Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Готування досліджуваних [дослідних] проб, вихідної суспензії та десятикратних розведень для мікробіологічного досліджування [дослідження] [Текст]. - Київ : Держспоживстандарт України, 2005 . - (Національний стандарт України).
Ч. 4 : ДСТУ ISO 6887-4:2014. Спеціальні правила готування продуктів, що не відносяться до молока та молочних продуктів, м'яса та м'ясних продуктів, риби чи рибних продуктів (ISO 6887-4:2003, IDT + ISO 6887-4:2003/Cor 1:2004, IDT). - Чинний від 2014-11-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 10 с. - Бібліогр.: с. 9.
До ч. 4 внесені зміни: "досліджуваних" на "дослідних", "досліджування" на "дослідження".

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ9059
ДСТУ ISO 4832:2015

Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод підрахування коліформ. Метод підрахування колоній (ISO 4832:2006, IDT) [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - V, 6 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 5.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ8580
ДСТУ ISO 15213:2014

Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод підраховування кількості сульфітовідновлювальних бактерій, які ростуть в анаеробних умовах (ISO 15213:2003, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 6 с. : іл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ8342
ДСТУ ISO 21871:2014

Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод визначання малої кількості ймовірної Bacillus cereus. Метод підраховування та виявляння найімовірнішої кількості (ISO 21871:2006, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-05-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ5215
ДСТУ ISO 7932:2007

Мікробіологія харчових продуктів і корми для тварин. Горизонтальний метод визначення кількості ймовірно Bacillus cereus. Техніка підрахунку за температури 30°C (ISO 7932:2004, IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - IV, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ8466
ДСТУ ISO/TS 22117:2014

Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Спеціальні вимоги і методологічні принципи для кваліфікаційних досліджень методом міжлабораторних порівнянь (ISO/TS 22117:2010(E), IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 24 с. : табл., рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 23

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ8504
ДСТУ ISO 22174:2014

Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Полімеразна ланцюгова реакція (ПЛР) для виявлення у продуктах патогенів. Основні вимоги та поняття (ISO 22174:2005, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського