Пошуковий запит: (<.>U=Л80-14$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ІВ193044 Food biotechnology microorganisms [Text] / ed. Y. H. Hui, G. G. Khachatourians. - New York, New York[etc.] : VCH, 1995. - 937 p. - (Food science and technology). - ISBN 1-56081-565-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Hui, Y H (ed.); Khachatourians, George G (ed.)
Видання зберігається у :
|
2. | ІС15112 Georget, Erika Sylvie. Geobacillus stearothermophilus spore germination and inactivation mechanisms during emerging multi hurdle combinations [Text] : diss. / Erika Sylvie Georget ; Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Univ. Hannover. - Hannover, 2015. - XVI, 127 p. : fig. - Бібліогр.: с. 109-123Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Gottfried Wilhelm Leibniz Universität (Hannover). Naturwissenschaftlichen Fakultät
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СО25996 Біотехнології в енергетиці, промисловості і сільському господарстві [Текст] : ретроспективний бібліографічний покажчик за 2000-2002 рр. / Державна науково-технічна бібліотека України. Інформаційно-бібліографічний відділ ; авт.-уклад. А. В. Луговська [та ін.]. - К. : ДНТБУ, 2003. - 76 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Луговська, Алла Вікторівна (авт.-уклад.); Державна науково-технічна бібліотека України. Інформаційно-бібліографічний відділ
Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування
|
4. | ВА583474 Кислухина, Ольга. Биотехнологические основы переработки растительного сырья [Текст] / О. Кислухина, И. Кюдулас. - Каунас : Технология, 1997. - 184 с. - ISBN 9986-13-488-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кюдулас, Игнас
Видання зберігається у :
|
5. | СТ9433 ДСТУ ISO 17410:2014 Мікробіологія продуктів харчування та кормів для тварин. Горизонтальний метод підраховування кількості психротрофних мікроорганізмів (ISO 17410:2001, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-06-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ВА810315 Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / Капрельянц Л. В. [та ін.]. - Херсон : Грінь Д. С. [вид.], 2016. - 476 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-930-121-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Капрельянц, Леонід Вікторович ; Пилипенко, Людмила Миколаївна; Єгорова, Антоніна Вікторівна; Пауліна, Ярослава Борисівна; Труфкаті, Людмила Вікторівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ВА862980 Соломон, Алла Миколаївна. Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / А. М. Соломон, Н. М. Казмірук, С. Д. Тузова ; Технол.-пром. коледж Вінниц. нац. аграр. ун-ту. - Вінниця : Т. П. Барановська [вид.], 2020. - 303 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 298-302. - 50 прим. - ISBN 978-617-7233-56-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Казмірук, Наталія Михайлівна; Тузова, Світлана Дмитрівна; Вінницький національний аграрний університет (Вінниця). Технологічно-промисловий коледж
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ВА824539 Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / Капрельянц Л. В. [та ін.]. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2017. - 476 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-145-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Капрельянц, Леонід Вікторович; ; Пилипенко, Людмила Миколаївна; Єгорова, Антоніна Вікторівна; Пауліна, Ярославна Борисівна; Труфкаті, Людмила Вікторівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ВА704507 Пількевич, Наталія Борисівна. Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / Н. Б. Пількевич, О. Д. Боярчук ; Луганський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - Луганськ : Альма-матер, 2008. - 152 с. - Бібліогр.: с. 149Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Боярчук, Олена Дмитрівна; Луганський національний університет імені Тараса Шевченка
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ4020 ДСТУ ISO 7937:2006 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин [Текст] ; Горизонтальний метод визначення кількості Clostridium perfringens ; Техніка підрахування колоній (ISO 7937:2004, IDT) ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 13 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ8307/1 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення і підрахування ентеробактерій (Enterobacteriaceae) [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016 . - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ ISO 21528-1:2014. Виявлення та підрахування за методикою НІЧ з попереднім збагаченням (ISO 21528-1:2004, IDT). - Чинний від 2015-07-01. - 2016. - IV, 11 с. : іл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ5164/2 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення і підрахунку кампілобактерій [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ ISO/TS 10272-2:2015. Техніка підрахунку колоній (ISO/TS 10272-2:2006, IDT). - Чинний від 2017-07-01. - 2017. - IV, 10 с. : табл. - Бібліогр.: с. 9.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ5164/1 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення і подрахунку кампілобактерій (Campylobacter spp) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010 . - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ ISO 10272-1:2007. Метод виявлення (ISO 10272-1:2006, IDT). - Чинний від 2009-01-01. - К., 2010. - IV, 13 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ8307/2 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення та підрахування ентеробактерій (Enterobacteriacease) [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016 . - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ ISO 21528-2:2014. Метод підрахування колоній (ISO 21528-2:2004, IDT). - Чинний від 2016-07-01. - 2016. - IV, 7 с. : табл. - Бібліогр.: с. 7.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ5203 ДСТУ ISO 10273:2007 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення умовно патогенних Yersinia enterocolitica (ISO 10273:2003, IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - IV,23 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ8524/1 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод підраховування β-глюкуронідаза-позитивних Escherichia coli [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016 . - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ ISO 16649-1:2014. Техніка підрахування колоній за температури 44ºС з використанням мембран та 5-бромо-4-хлоро-3-індоліл-β-D-глюкуроніду (ISO 16649-1:2001, IDT). - Чинний від 2015-07-01. - 2016. - IV, 9 с. - Бібліогр.: с. 7-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ8524/2 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод підраховування β-глюкуронідаза-позитивних Escherichia coli [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016 . - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ ISO 16649-2:2014. Техніка підрахування колоній за температури 44ºС з використанням 5-бромо-4-хлоро-3-індоліл-β-D-глюкуроніду (ISO16649-2:2001, IDT). - Чинний від 2015-07-01. - 2016. - IV, 7 с. - Бібліогр.: с. 6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ8524/3 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод підраховування β-глюкуронідаза-позитивних бактерій. Escherichia coli [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України). Ч. 3 : ДСТУ ISO/TS 16649-3:2014. Метод найімовірнішої кількості з використовуванням 5-бром-4-хлор-3-індоліл-β-D-глюкуроніду (ISO/TS 16649-3:2005, IDT). - Чинний від 2015-07-01. - 2016. - IV, 8 с. : табл. - Бібліогр.: с. 7-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ3921 ДСТУ ISO 4831:2006 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Загальні настанови щодо підрахування кількості коліформних мікроорганізмів. Методика найвірогіднішої кількості (ISO 4831:1991, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ9502 ДСТУ ISO 20838:2014 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Полімеразна ланцюгова реакція (ПЛР) для виявлення у продуктах патогенів. Вимоги до проведення ампліфікації та виявлення якісними методами (ISO 20838:2006, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 6.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |