Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-14$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ІВ193044

Food biotechnology microorganisms [Text] / ed. Y. H. Hui, G. G. Khachatourians. - New York, New York[etc.] : VCH, 1995. - 937 p. - (Food science and technology). - ISBN 1-56081-565-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Hui, Y H (ed.); Khachatourians, George G (ed.)

Видання зберігається у :

2.
ІС15112
Georget, Erika Sylvie.
Geobacillus stearothermophilus spore germination and inactivation mechanisms during emerging multi hurdle combinations [Text] : diss. / Erika Sylvie Georget ; Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Univ. Hannover. - Hannover, 2015. - XVI, 127 p. : fig. - Бібліогр.: с. 109-123

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Gottfried Wilhelm Leibniz Universität (Hannover). Naturwissenschaftlichen Fakultät

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СО25996

Біотехнології в енергетиці, промисловості і сільському господарстві [Текст] : ретроспективний бібліографічний покажчик за 2000-2002 рр. / Державна науково-технічна бібліотека України. Інформаційно-бібліографічний відділ ; авт.-уклад. А. В. Луговська [та ін.]. - К. : ДНТБУ, 2003. - 76 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Луговська, Алла Вікторівна (авт.-уклад.); Державна науково-технічна бібліотека України. Інформаційно-бібліографічний відділ

Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування

4.
ВА583474
Кислухина, Ольга.
Биотехнологические основы переработки растительного сырья [Текст] / О. Кислухина, И. Кюдулас. - Каунас : Технология, 1997. - 184 с. - ISBN 9986-13-488-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кюдулас, Игнас

Видання зберігається у :

5.
СТ9433
ДСТУ ISO 17410:2014

Мікробіологія продуктів харчування та кормів для тварин. Горизонтальний метод підраховування кількості психротрофних мікроорганізмів (ISO 17410:2001, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-06-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА810315

Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / Капрельянц Л. В. [та ін.]. - Херсон : Грінь Д. С. [вид.], 2016. - 476 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-930-121-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Капрельянц, Леонід Вікторович ; Пилипенко, Людмила Миколаївна; Єгорова, Антоніна Вікторівна; Пауліна, Ярослава Борисівна; Труфкаті, Людмила Вікторівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА862980
Соломон, Алла Миколаївна.
Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / А. М. Соломон, Н. М. Казмірук, С. Д. Тузова ; Технол.-пром. коледж Вінниц. нац. аграр. ун-ту. - Вінниця : Т. П. Барановська [вид.], 2020. - 303 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 298-302. - 50 прим. - ISBN 978-617-7233-56-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Казмірук, Наталія Михайлівна; Тузова, Світлана Дмитрівна; Вінницький національний аграрний університет (Вінниця). Технологічно-промисловий коледж

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА824539

Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / Капрельянц Л. В. [та ін.]. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2017. - 476 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-145-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Капрельянц, Леонід Вікторович; ; Пилипенко, Людмила Миколаївна; Єгорова, Антоніна Вікторівна; Пауліна, Ярославна Борисівна; Труфкаті, Людмила Вікторівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА704507
   Пількевич, Наталія Борисівна.
Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / Н. Б. Пількевич, О. Д. Боярчук ; Луганський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - Луганськ : Альма-матер, 2008. - 152 с. - Бібліогр.: с. 149

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Боярчук, Олена Дмитрівна; Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ4020
ДСТУ ISO 7937:2006

Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин [Текст] ; Горизонтальний метод визначення кількості Clostridium perfringens ; Техніка підрахування колоній (ISO 7937:2004, IDT) ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ8307/1
Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення і підрахування ентеробактерій (Enterobacteriaceae) [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016 . - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : ДСТУ ISO 21528-1:2014. Виявлення та підрахування за методикою НІЧ з попереднім збагаченням (ISO 21528-1:2004, IDT). - Чинний від 2015-07-01. - 2016. - IV, 11 с. : іл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ5164/2
Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення і підрахунку кампілобактерій [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ ISO/TS 10272-2:2015. Техніка підрахунку колоній (ISO/TS 10272-2:2006, IDT). - Чинний від 2017-07-01. - 2017. - IV, 10 с. : табл. - Бібліогр.: с. 9.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ5164/1
Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення і подрахунку кампілобактерій (Campylobacter spp) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010 . - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : ДСТУ ISO 10272-1:2007. Метод виявлення (ISO 10272-1:2006, IDT). - Чинний від 2009-01-01. - К., 2010. - IV, 13 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ8307/2
Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення та підрахування ентеробактерій (Enterobacteriacease) [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016 . - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ ISO 21528-2:2014. Метод підрахування колоній (ISO 21528-2:2004, IDT). - Чинний від 2016-07-01. - 2016. - IV, 7 с. : табл. - Бібліогр.: с. 7.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ5203
ДСТУ ISO 10273:2007

Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення умовно патогенних Yersinia enterocolitica (ISO 10273:2003, IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - IV,23 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ8524/1
Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод підраховування β-глюкуронідаза-позитивних Escherichia coli [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016 . - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : ДСТУ ISO 16649-1:2014. Техніка підрахування колоній за температури 44ºС з використанням мембран та 5-бромо-4-хлоро-3-індоліл-β-D-глюкуроніду (ISO 16649-1:2001, IDT). - Чинний від 2015-07-01. - 2016. - IV, 9 с. - Бібліогр.: с. 7-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ8524/2
Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод підраховування β-глюкуронідаза-позитивних Escherichia coli [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016 . - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ ISO 16649-2:2014. Техніка підрахування колоній за температури 44ºС з використанням 5-бромо-4-хлоро-3-індоліл-β-D-глюкуроніду (ISO16649-2:2001, IDT). - Чинний від 2015-07-01. - 2016. - IV, 7 с. - Бібліогр.: с. 6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ8524/3
Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод підраховування β-глюкуронідаза-позитивних бактерій. Escherichia coli [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України).
Ч. 3 : ДСТУ ISO/TS 16649-3:2014. Метод найімовірнішої кількості з використовуванням 5-бром-4-хлор-3-індоліл-β-D-глюкуроніду (ISO/TS 16649-3:2005, IDT). - Чинний від 2015-07-01. - 2016. - IV, 8 с. : табл. - Бібліогр.: с. 7-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ3921
ДСТУ ISO 4831:2006

Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Загальні настанови щодо підрахування кількості коліформних мікроорганізмів. Методика найвірогіднішої кількості (ISO 4831:1991, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ9502
ДСТУ ISO 20838:2014

Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Полімеразна ланцюгова реакція (ПЛР) для виявлення у продуктах патогенів. Вимоги до проведення ампліфікації та виявлення якісними методами (ISO 20838:2006, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 6.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського