Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-14$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА583474
Кислухина, Ольга.
Биотехнологические основы переработки растительного сырья [Текст] / О. Кислухина, И. Кюдулас. - Каунас : Технология, 1997. - 184 с. - ISBN 9986-13-488-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кюдулас, Игнас

Видання зберігається у :

2.
ВА621060
Жарикова, Галина Григорьевна.
Микробиология, санитария и гигиена пищевых продуктов [Текст] : практикум: Учеб. пособие для студ., обучающихся по спец.: 351100 "Товароведение и экспертиза товаров" и 2712 "Технология продуктов общественного питания" / Г. Г. Жарикова, А. О. Козьмина. - М. : ГЕЛАН, 2001. - 254 с.: рис. - Библиогр.: с. 249-254. - ISBN 5-25200-004-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Козьмина, Анна Олеговна

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА624895
Мармузова, Людмила Викторовна.
Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности [Текст] : учебник для учреждений нач. проф. образования: Учеб. пособие для студ. сред. спец. учеб. заведений, обуч. по спец. 2702 "Хлебопекарное, макаронное и кондитерское производство" / Л. В. Мармузова. - М. : ПрофОбрИздат, 2001. - 136 с.: рис. - (Федеральный комплект учебников) (Профессиональное образование). - Библиогр.: с. 122. - ISBN 5-94231-077-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р100526

Методичні рекомендації з курсу "Мікробіологія" для самостійної роботи студентів напряму підготовки 0503 "Торгівля" денного відділення [Текст] / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. Г. Б. Рудавська, Г. А. Толок. - К. : КНТЕУ, 2003. - 38 с. - Бібліогр.: с. 38

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рудавська, Ганна Богданівна (уклад.); Толок, Галина Арсентіївна (уклад.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СО25996

Біотехнології в енергетиці, промисловості і сільському господарстві [Текст] : ретроспективний бібліографічний покажчик за 2000-2002 рр. / Державна науково-технічна бібліотека України. Інформаційно-бібліографічний відділ ; авт.-уклад. А. В. Луговська [та ін.]. - К. : ДНТБУ, 2003. - 76 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Луговська, Алла Вікторівна (авт.-уклад.); Державна науково-технічна бібліотека України. Інформаційно-бібліографічний відділ

Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування

6.
Р105053

Технічна мікробіологія [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. Р. Решетник, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2005. - 23 с. - Бібліогр.: с. 23

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Решетник, Людмила Расулівна (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Р105052

Технічна мікробіологія [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. Р. Решетник [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19-20

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Решетник, Людмила Расулівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
Р108467

Технічна мікробіологія [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахунково-графічної роботи для студентів технологічних спеціальностей напряму підгоовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. М. Грегірчак [та ін.]. - К. : НУХТ, 2007. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
Р107148

Технічна мікробіологія [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерського, макаронного виробництв та харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. М. Грегірчак, Л. Р. Решетняк. - К. : НУХТ, 2004. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19-20

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Решетняк, Людмила Расулівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА704507
   Пількевич, Наталія Борисівна.
Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / Н. Б. Пількевич, О. Д. Боярчук ; Луганський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - Луганськ : Альма-матер, 2008. - 152 с. - Бібліогр.: с. 149

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Боярчук, Олена Дмитрівна; Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ3921
ДСТУ ISO 4831:2006

Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Загальні настанови щодо підрахування кількості коліформних мікроорганізмів. Методика найвірогіднішої кількості (ISO 4831:1991, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА708029
Никитина, Елена Владимировна.
Микробиология [Текст] : учебник для студ. вузов, обуч. по спец. 260501 (271200) "Технология продуктов общественного питания" направления подгот. дипломированного специалиста 260500 (655700) "Технология продовольственных продуктов специального назначения и общественного питания" / Е. В. Никитина [и др.]. - СПб. : Гиорд, 2008. - 361 с.: ил. - ISBN 978-5-98879-059-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Киямова, Светлана Ниалевна; Решетник, Ольга Алексеевна

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ4020
ДСТУ ISO 7937:2006

Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин [Текст] ; Горизонтальний метод визначення кількості Clostridium perfringens ; Техніка підрахування колоній (ISO 7937:2004, IDT) ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ5203
ДСТУ ISO 10273:2007

Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення умовно патогенних Yersinia enterocolitica (ISO 10273:2003, IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - IV,23 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ5215
ДСТУ ISO 7932:2007

Мікробіологія харчових продуктів і корми для тварин. Горизонтальний метод визначення кількості ймовірно Bacillus cereus. Техніка підрахунку за температури 30°C (ISO 7932:2004, IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - IV, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ5164/1
Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення і подрахунку кампілобактерій (Campylobacter spp) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010 . - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : ДСТУ ISO 10272-1:2007. Метод виявлення (ISO 10272-1:2006, IDT). - Чинний від 2009-01-01. - К., 2010. - IV, 13 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ІВ193044

Food biotechnology microorganisms [Text] / ed. Y. H. Hui, G. G. Khachatourians. - New York, New York[etc.] : VCH, 1995. - 937 p. - (Food science and technology). - ISBN 1-56081-565-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Hui, Y H (ed.); Khachatourians, George G (ed.)

Видання зберігається у :

18.
ВА753471
   Власенко, В. В.
Технічна мікробіологія (практикум) [Текст] : [навч. посіб.] / В. В. Власенко, І. Г. Власенко, В. В. Блащук. - Вінниця : Едельвейс і К, 2011. - 151 с. : рис., табл. - 500 прим. - ISBN 978-966-2462-62-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Власенко, І. Г.; Блащук, В. В.

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ІС15112
Georget, Erika Sylvie.
Geobacillus stearothermophilus spore germination and inactivation mechanisms during emerging multi hurdle combinations [Text] : diss. / Erika Sylvie Georget ; Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Univ. Hannover. - Hannover, 2015. - XVI, 127 p. : fig. - Бібліогр.: с. 109-123

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Gottfried Wilhelm Leibniz Universität (Hannover). Naturwissenschaftlichen Fakultät

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ1635/4
Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Готування досліджуваних [дослідних] проб, вихідної суспензії та десятикратних розведень для мікробіологічного досліджування [дослідження] [Текст]. - Київ : Держспоживстандарт України, 2005 . - (Національний стандарт України).
Ч. 4 : ДСТУ ISO 6887-4:2014. Спеціальні правила готування продуктів, що не відносяться до молока та молочних продуктів, м'яса та м'ясних продуктів, риби чи рибних продуктів (ISO 6887-4:2003, IDT + ISO 6887-4:2003/Cor 1:2004, IDT). - Чинний від 2014-11-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 10 с. - Бібліогр.: с. 9.
До ч. 4 внесені зміни: "досліджуваних" на "дослідних", "досліджування" на "дослідження".

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського