Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (12)Реферативна база даних (159)
Пошуковий запит: (<.>U=Л812$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 100
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
СТ11253
ДСТУ EN 16743:2018 (EN 16743:2016, IDT)

Устатковання для харчової промисловості. Автоматичні промислові машини для нарізання. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 16743:2016 (ДСТУ EN 16743:2016, IDT) ; Чинний від 2020-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - V, 32 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 31.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ10828
ДСТУ EN 1678:2018 (EN 1678:1998 + А1:2010, IDT)

Устатковання для харчової промисловості. Машини для нарізання овочів. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 1678:2016 ; Чинний від 2020-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - IV, 31 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 30.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ10811
ДСТУ EN 1673:2018 (EN 1673:2000 + А1:2009, IDT)

Устатковання для харчової промисловості. Печі з обертовими вагонетками. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 1673:2014 ; Чинний від 2020-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - V, 27 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 25.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

4.
ВА851585
   Стадник, Ігор Ярославович.
Обґрунтування нагнітального процесу формувальних машин [Текст] : монографія / Стадник І. Я., Піддубний В. А. ; Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя. - Тернопіль : Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя, 2020. - 331 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-305-108-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Піддубний, Володимир Анатолійович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА848974
   Севостьянов, І. В.
Технологія та обладнання для віброударного зневоднення вологих дисперсних матеріалів [Текст] : монографія / І. В. Севостьянов ; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця : ВНАУ, 2020. - 303 с. : рис. - Бібліогр.: с. 246-264. - 100 прим. - ISBN 978-617-7789-22-1

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 66.066 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Вінницький національний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СО37128

Харчові поверхнево-активні речовини [Текст] : навч. посіб. / Філінська Т. Г. [та ін.] ; Держ. ВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпро : ДВНЗ УДХТУ, 2019. - 416 с. : табл. - Текст укр., рос. - Бібліогр.: с. 397-405. - 300 прим. - ISBN 978-617-7478-51-4
У вих. відом. помилково - Філінська Тетяна Сергіївна.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Філінська, Тетяна Геннадіївна; Черваков, Олег Вікторович; Філінська, Антоніна Олександрівна; Свердліковська, Ольга Сергіївна; "Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпро)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ10620
ДСТУ EN 1974:2016 (EN 1974:1998 + А1:2009, IDT)

Устатковання для перероблення харчових продуктів. Скибкорізальні машини. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 1974:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 29 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 28.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВС64365
   Петрова, Жанна Олександрівна.
Енергоефективні теплотехнології переробки функціональної сировини [Текст] : [монографія] / Ж. О. Петрова, Ю. Ф. Снєжкін ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ : Наукова думка, 2018. - 187, [1] с. : рис., табл. - (Проект "Наукова книга"). - Бібліогр.: с. 172-185. - 200 прим. - ISBN 978-966-00-1620-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л910 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Снєжкін, Юрій Федорович; Національна академія наук УкраїниІнститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

9.
ВА813675

Технологія напівфабрикату сухого збивного жировмісного [Текст] : монографія / [О. В. Котляр та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 137 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 122-137. - 300 прим. - ISBN 978-617-7377-62-6

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
 641.85 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Котляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА813789
   Якуба, О. Р.
Механічні пиловловлювачі та фільтри в технології комплексного очищення харчових пилоподібних продуктів [Текст] : монографія / О. Р. Якуба, М. Ю. Савченко-Перерва, С. М. Сабадаш ; [в авт. ред.] ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : Сум. нац. аграр. ун-т, 2017. - 197 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 189-197. - 100 прим. - ISBN 978-617-593-049-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.02 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА808839

Technology of manufacture of innovative fat-and-oil products of increased nutritional value [Text] : monograph / [Olga Neklesa etc.] ; Kharkiv state university of food technology and trade. - Kharkiv : Rohozhnikov A., 2016. - 90 p. : il. - Назва у вих. відом. : Технологія виробництва інноваційної олиєжирової продукції підвищенної харчової цінності. - Bibliogr.: p. 85-90. - 26 прим. - ISBN 978-617-7384-45-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л782 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Neklesa, Olga; Неклеса, Ольга Павлівна; Pyvovarov, Yevgeniy; Пивоваров, Євгеній Павлович; Korotayeva, Yevgeniya; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Stepankova, Galina; Степанкова, Галина В'ячеславівна; Kharkiv state university of food technology and trade

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА801357
   Поперечний, Анатолій Микитович.
Інтенсифікація ультрафільтраційного концентрування харчових дисперсних систем вібраційним впливом [Текст] : монографія / А. М. Поперечний ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : Ноулідж, Донец. від-ня, 2014. - 170 с. : рис., табл. - Назва обкл., корінця : Інтенсифікація ультрафільтраційного концентратування харчових дисперсних систем вібраційним впливом. - Бібліогр.: с. 151-170. - 300 прим. - ISBN 978-617-579-987-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА769274
Іскович-Лотоцький, Ростислав Дмитрович.
Використання гідроімпульсного приводу в обладнанні переробних виробництв [Текст] : монографія / Р. Д. Іскович-Лотоцький, Р. Р. Обертюх, О. В. Поліщук ; Вінниц. нац. техн. ун-т. - Вінниця : ВНТУ, 2013. - 115 с. : рис. - Назва обкл. : Використання гідроімпульсного приводу в обладнанні харчових переробних виробництв. - Бібліогр.: с. 104-115. - 300 (1-й запуск 1-75) прим. - ISBN 978-966-641-523-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Обертюх, Роман Романович; Поліщук, Олександр Васильович; Вінницький національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА773419

Розрахунок та проектування багатофункціональних теплогенеруючих агрегатів-гідромлинів [Текст] : монографія / [А. А. Папченко та ін.] ; Сум. держ. ун-т. - Суми : Сум. держ. ун-т, 2013. - 127 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 120-127. - 300 прим. - ISBN 978-966-657-472-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Папченко, Андрій Анатолійович; Ковальов, Сергій Федорович; Овчаренко, Михайло Сергійович; Липовий, Віталій Миколайович; Сумський державний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА752460
Фалько, Александр Леонидович.
Концептуальные основы создания вибрационных машин для калибровки и сепарации зерновых и овощных культур [Текст] : монография / А. Л. Фалько, И. Н. Заплетников ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк : [б. и.], 2012. - 177 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 165-177. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-268-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Заплетников, Игорь Николаевич; Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА751053

Технологія харчових продуктів на основі драглеутворювачів з якісно зміненими функціональними властивостями [Текст] : [монографія] / [Перцевой Ф. В. та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Перцевого Ф. В. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 289 с. : рис. - Бібліогр.: с. 278-289. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-241-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович; Савгіра, Юрій Олексійович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Хомічак, Л. М.; Янчева, М. О.; Перцевой, Федір Всеволодович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА754459
Заплетников, Игорь Николаевич.
Протирка пищевого сырья [Текст] : [монография] / И. Н. Заплетников, В. А. Парамонова. - Донецк : ДонНУЭТ, 2012. - 169 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 159-169. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-278-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Парамонова, Виктория Андреевна

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ІВ217843

The technology of food products on the base of gelatinizers with qualitative modified functional properties [Text] / [Pertsevoy F. [ et al.] ; ed. by Dr of techn. sciences, prof. Pertsevoy F. - Kharkiv ; Wrocław : KSUFT, 2012. - 285 p. : fig., tab. - Бібліогр.: с. 274-284. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-261-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-1 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Pertsevoy, Fedir; Kamsulina, Nataliya; Khomichak, Lubomir; Yancheva, M.; Krapyvnytska, I.; Pertsevoy, Fedir (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА755714
   Долинский, Анатолий Андреевич.
Метод дискретно-импульсного ввода энергии и его реализация [Текст] : монография / А. А. Долинский, А. Н. Ободович, Ю. А. Борхаленко ; Нац. акад. наук Украины, Ин-т техн. теплофизики. - Х. : Віровець А. П. : Апостроф, 2012. - 185 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-966-2579-99-4

Рубрикатор НБУВ:
 Л812 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ободович, Александр Николаевич; Борхаленко, Юрий Александрович; Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

20.
В352715/1
   Юдин, Александр Илларионович
ЮВЭТ-технологии [Текст] : монография / А. И. Юдин. - Х. : Захаренко В. В., 2010 .
Ч. 1 : Инновационные технологии и конструктивные особенности оборудования для получения пищевых порошков. - 2010. - 137 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 123-126. - 500 прим. - ISBN 978-966-8614-10-1

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського