Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (29)
Пошуковий запит: (<.>U=Л812.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС102942
Семінський, Олександр Олегович.
Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Семінський Олександр Олегович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2006. - 141 арк.: рис., табл. - арк. 106-118

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС77013
Гуртовой, Николай Владимирович.
Научные основы ресурсосохраняющего разделения овощефруктовой суспензии на перфорированной поверхности [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Гуртовой Николай Владимирович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 318 л.: рис. - Библиогр.: л. 289-313

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА348046
Семінський, Олександр Олегович.
Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Семінський Олександр Олегович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2006. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА319520
   Гуртовий, Микола Володимирович.
Наукові основи ресурсозберігаючого розподілу овочефруктової суспензії на перфорованій поверхні [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Гуртовий Микола Володимирович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 32 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА370676
Гордієнко, Олександр Володимирович.
Розробка та дослідження обладнання для водорізання харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гордієнко Олександр Володимирович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 18 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
В340098/Ч. 1
Теория и практика процессов измельчения и разделения [Текст] : материалы конф. (04.09.1994 - 06.09.1994) / ред. П. Овчинников [и др.] ; НАН Украины, Ин-т проблем прочности. - О. : [б. и.], 1994 .
Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 1994. - 96 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Овчинников, П. Ф. \ред.\; Национальная академия наук УкраиныИнститут проблем прочности(Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Р99854

Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи "Визначення основних характеристик процесу подрібнення на молотковій та валковій дробарках" для студ. напряму 0902 "Інженерна механіка" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. В. Копиленко, О. С. Марценюк. - К. : НУХТ, 2003. - 10 с.: рис. - Бібліогр.: с. 10

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Копиленко, Анатолій Васильович (уклад.); Марценюк, Олександр Степанович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
Р103734

Технологічне обладнання галузі [Текст] : метод. вказ. до виконання лабораторної роботи "Випробовування молоткової дробатки" для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" напряму 0902 "Інженерна механіка" та 6.091700 "Технологія зберігання і переробки зерна" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Таран [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 9 с.: рис. - Бібліогр.: с. 9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Таран, Віталій Михайлович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
Р107132

Технологічне обладнання харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до викон. лабораторної роботи "Вовчок" для студ. спец. напрямів 0902 "Інженерна механіка" і 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. і заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. А. Терещенко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с.: рис. - Бібліогр.: с. 14

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Терещенко, Олександр Андрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
Р107133

Технологічне обладнання харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до викон. лабораторної роботи "Кутер" для студ. мех. і технол. спец. ден. та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. А. Терещенко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 11 с.: рис. - Бібліогр.: с. 10

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Терещенко, Олександр Андрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС115183
Гордиенко, Александр Владимирович.
Разработка и исследования оборудования для водорезания пищевых продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гордиенко Александр Владимирович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 214 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 201-214

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ІВ203184
Lockwood, J.F..
Provender Milling [Text] : manufacture of feeding stuffs for live stock / J. Lockwood. - 3. ed. - Liverpool ; London : The Northern publishing co., 1949. - 435 p.

Рубрикатор НБУВ:


Видання зберігається у :

13.
ВА754459
Заплетников, Игорь Николаевич.
Протирка пищевого сырья [Текст] : [монография] / И. Н. Заплетников, В. А. Парамонова. - Донецк : ДонНУЭТ, 2012. - 169 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 159-169. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-278-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Парамонова, Виктория Андреевна

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС128737
Погребняк, Андрей Владимирович.
Интенсификация процесса гидрорезания мяса глубокой заморозки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрей Владимирович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 173, [31] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 160-172.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА393267
Погребняк, Андрій Володимирович.
Інтенсифікація процесу гідрорізання м'яса глибокої заморозки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрій Володимирович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА773419

Розрахунок та проектування багатофункціональних теплогенеруючих агрегатів-гідромлинів [Текст] : монографія / [А. А. Папченко та ін.] ; Сум. держ. ун-т. - Суми : Сум. держ. ун-т, 2013. - 127 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 120-127. - 300 прим. - ISBN 978-966-657-472-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Папченко, Андрій Анатолійович; Ковальов, Сергій Федорович; Овчаренко, Михайло Сергійович; Липовий, Віталій Миколайович; Сумський державний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА434263
Погребняк, Андрій Володимирович.
Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрій Володимирович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 39 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА438694
Шеїна, Аліна Вікторівна.
Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочерізального обладнання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шеїна Аліна Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ10620
ДСТУ EN 1974:2016 (EN 1974:1998 + А1:2009, IDT)

Устатковання для перероблення харчових продуктів. Скибкорізальні машини. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 1974:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 29 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 28.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ10828
ДСТУ EN 1678:2018 (EN 1678:1998 + А1:2010, IDT)

Устатковання для харчової промисловості. Машини для нарізання овочів. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 1678:2016 ; Чинний від 2020-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - IV, 31 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 30.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського