Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (12)Реферативна база даних (159)
Пошуковий запит: (<.>U=Л812$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ІВ203184
Lockwood, J.F..
Provender Milling [Text] : manufacture of feeding stuffs for live stock / J. Lockwood. - 3. ed. - Liverpool ; London : The Northern publishing co., 1949. - 435 p.

Рубрикатор НБУВ:


Видання зберігається у :

2.
Р77597
Ніколаєв, Олександр Павлович.
Гідромеханічні процеси осадження у полі гравітаційних і відцентрових сил [Текст] : конспект лекцій / О. П. Ніколаєв ; КТІХП. - К. : [б.в.], 1993. - 48 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
КТІХП

Видання зберігається у :

3.
ДС40607
Серпученко, Вадим Геннадиевич.
Фильтрование неорганическими мембранами белок- и жиросодержащих вод предприятий пищевой промышленности [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Серпученко Вадим Геннадиевич ; КТИПП. - К., 1993. - 223 л. - Библиогр.:л.201-223

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
В340098/Ч. 1
Теория и практика процессов измельчения и разделения [Текст] : материалы конф. (04.09.1994 - 06.09.1994) / ред. П. Овчинников [и др.] ; НАН Украины, Ин-т проблем прочности. - О. : [б. и.], 1994 .
Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 1994. - 96 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Овчинников, П. Ф. \ред.\; Национальная академия наук УкраиныИнститут проблем прочности(Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС50535
Фалько, Леонид Григорьевич.
Виброадгезионная сепарация сыпучих пищевых продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Фалько Леонид Григорьевич ; Донецкий коммерческий ин-т. - Донецк, 1995. - 304 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий коммерческий институт

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС55632
Гуцалюк, Валерий Михайлович.
Концентрирование и очистка растворов биополимеров пищевого назначения ультрафильтрацией [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / В.М.Гуцалюк ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 589 с.: ил.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА293501
   Гуцалюк, Валерій Михайлович.
Концентрування та очищення розчинів біополімерів харчового призначення ультрафільтрацією [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Гуцалюк Валерій Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 42 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА291882
Фалько, Леонід Григорович.
Віброадгезійна сепарація сипких харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Фалько Леонід Григорович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 22 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА300696
   Литвиненко, Олександр Анатолійович.
Дослідження, розробка і забезпечення довговічності гідродинамічних кавітаційних пристроїв для обробки харчових середовищ [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Литвиненко Олександр Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС58782
   Литвиненко, Олександр Анатолійович.
Дослідження, розробка і забезпечення довговічності гідродинамічних кавітаційних пристроїв для обробки харчових середовищ [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Литвиненко Олександр Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 197 л. - л. 140-156

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА611445

Механические процессы и аппараты перерабатывающих производств [Текст] : учеб. пособие / М. Л. Гордиевский [и др.] ; Челябинский гос. агроинженерный ун-т. Кафедра хранения и переработки с.-х. продукции. - Челябинск : [б.и.], 1999. - 55 с.: рис. - ISBN 5-88156-171-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гордиевский, Михаил Леонидович; Мамбеталин, Кахим Токушевич; Соловьев, Николшай Михайлович; Звонарева, Людмила Михайловна; Челябинский гос. агроинженерный университет. Кафедра хранения и переработки с. -х. продукции

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА307130
   Фалько, Олександр Леонідович.
Оптимізація режимів і параметрів роботи віброадгезійного сепаратора сипких харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Фалько Олександр Леонідович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк, 1999. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС64799
Фалько, Александр Леонидович.
Оптимизация режимов и параметров работы виброадгезионного сепаратора сыпучих пищевых продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Фалько Александр Леонидович ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли. - Донецк, 1999. - 255 л. - л. 205-215

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный университет экономики и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА314371
Большакова, Вікторія Анатоліївна.
Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Большакова Вікторія Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА314663
Селютіна, Галина Анатоліївна.
Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л914 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС69640
Большакова, Виктория Анатольевна.
Технология паст эмульсионного типа с использованием зернобобового сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Большакова Виктория Анатольевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 252 л.: рис. - Библиогр.: л. 144-164

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА628160
Просеков, Александр Юрьевич.
Физико-химические основы получения пищевых продуктов с пенной структурой [Текст] / А. Ю. Просеков. - Кемерово : [б.и.], 2001. - 172 с.: ил. - Библиогр.: с. 154-171. - ISBN 5-89289-132-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
В348545/Ч. 1
Луняка, Клара Василівна
Процеси та апарати хімічних і харчових виробництв [Текст] : лабораторні роботи: Навч. посіб. / К. В. Луняка, Г. М. Глухов. - Херсон : ХДТУ, 2001 .
Ч. 1 : Гідромеханічні процеси. Лабораторні роботи. - [Б. м.] : [б.в.], 2001. - 80 с.: рис., табл. - ISBN 5-7763-0499-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Глухов, Геннадій Миколайович

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС70101
Селютіна, Галина Анатоліївна.
Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 243 арк.: рис. - арк. 171-196

Рубрикатор НБУВ:
 Л914 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА320482
Шапорова, Тетяна Миколаївна.
Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Т.М.Шапорова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського