Пошуковий запит: (<.>U=Л812$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ203184 Lockwood, J.F.. Provender Milling [Text] : manufacture of feeding stuffs for live stock / J. Lockwood. - 3. ed. - Liverpool ; London : The Northern publishing co., 1949. - 435 p.Рубрикатор НБУВ: Видання зберігається у :
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р77597 Ніколаєв, Олександр Павлович. Гідромеханічні процеси осадження у полі гравітаційних і відцентрових сил [Текст] : конспект лекцій / О. П. Ніколаєв ; КТІХП. - К. : [б.в.], 1993. - 48 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТІХП
Видання зберігається у :
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС40607 Серпученко, Вадим Геннадиевич. Фильтрование неорганическими мембранами белок- и жиросодержащих вод предприятий пищевой промышленности [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Серпученко Вадим Геннадиевич ; КТИПП. - К., 1993. - 223 л. - Библиогр.:л.201-223Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В340098/Ч. 1 Теория и практика процессов измельчения и разделения [Текст] : материалы конф. (04.09.1994 - 06.09.1994) / ред. П. Овчинников [и др.] ; НАН Украины, Ин-т проблем прочности. - О. : [б. и.], 1994 . Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 1994. - 96 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Овчинников, П. Ф. \ред.\; Национальная академия наук УкраиныИнститут проблем прочности(Киев)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС50535 Фалько, Леонид Григорьевич. Виброадгезионная сепарация сыпучих пищевых продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Фалько Леонид Григорьевич ; Донецкий коммерческий ин-т. - Донецк, 1995. - 304 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий коммерческий институт
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС55632 Гуцалюк, Валерий Михайлович. Концентрирование и очистка растворов биополимеров пищевого назначения ультрафильтрацией [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / В.М.Гуцалюк ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 589 с.: ил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА293501 Гуцалюк, Валерій Михайлович. Концентрування та очищення розчинів біополімерів харчового призначення ультрафільтрацією [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Гуцалюк Валерій Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 42 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА291882 Фалько, Леонід Григорович. Віброадгезійна сепарація сипких харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Фалько Леонід Григорович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА300696 Литвиненко, Олександр Анатолійович. Дослідження, розробка і забезпечення довговічності гідродинамічних кавітаційних пристроїв для обробки харчових середовищ [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Литвиненко Олександр Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС58782 Литвиненко, Олександр Анатолійович. Дослідження, розробка і забезпечення довговічності гідродинамічних кавітаційних пристроїв для обробки харчових середовищ [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Литвиненко Олександр Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 197 л. - л. 140-156Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА611445 Механические процессы и аппараты перерабатывающих производств [Текст] : учеб. пособие / М. Л. Гордиевский [и др.] ; Челябинский гос. агроинженерный ун-т. Кафедра хранения и переработки с.-х. продукции. - Челябинск : [б.и.], 1999. - 55 с.: рис. - ISBN 5-88156-171-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гордиевский, Михаил Леонидович; Мамбеталин, Кахим Токушевич; Соловьев, Николшай Михайлович; Звонарева, Людмила Михайловна; Челябинский гос. агроинженерный университет. Кафедра хранения и переработки с. -х. продукции
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА307130 Фалько, Олександр Леонідович. Оптимізація режимів і параметрів роботи віброадгезійного сепаратора сипких харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Фалько Олександр Леонідович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк, 1999. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС64799 Фалько, Александр Леонидович. Оптимизация режимов и параметров работы виброадгезионного сепаратора сыпучих пищевых продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Фалько Александр Леонидович ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли. - Донецк, 1999. - 255 л. - л. 205-215Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий государственный университет экономики и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА314371 Большакова, Вікторія Анатоліївна. Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Большакова Вікторія Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА314663 Селютіна, Галина Анатоліївна. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС69640 Большакова, Виктория Анатольевна. Технология паст эмульсионного типа с использованием зернобобового сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Большакова Виктория Анатольевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 252 л.: рис. - Библиогр.: л. 144-164Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА628160 Просеков, Александр Юрьевич. Физико-химические основы получения пищевых продуктов с пенной структурой [Текст] / А. Ю. Просеков. - Кемерово : [б.и.], 2001. - 172 с.: ил. - Библиогр.: с. 154-171. - ISBN 5-89289-132-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В348545/Ч. 1 Луняка, Клара Василівна Процеси та апарати хімічних і харчових виробництв [Текст] : лабораторні роботи: Навч. посіб. / К. В. Луняка, Г. М. Глухов. - Херсон : ХДТУ, 2001 . Ч. 1 : Гідромеханічні процеси. Лабораторні роботи. - [Б. м.] : [б.в.], 2001. - 80 с.: рис., табл. - ISBN 5-7763-0499-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Глухов, Геннадій Миколайович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС70101 Селютіна, Галина Анатоліївна. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 243 арк.: рис. - арк. 171-196Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА320482 Шапорова, Тетяна Миколаївна. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Т.М.Шапорова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |