Пошуковий запит: (<.>U=Л814.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. | РА281202 Долинская, Инна Николаевна. Совершенствование процесса экстрагирования сахара путем электрообработки свекловичной стружки [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Долинская Инна Николаевна ; КТИПП. - К., 1993. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС48023 Шурчкова, Юлия Александровна. Разработка нового способа диспергирования в жидкой среде и создание на его основе технологических процессов и оборудование для пищевой промышленности [Текст] : дис...д-ра техн. наук в форме науч. доклада: 05.18.12 / Шурчкова Юлия Александровна ; НАН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1994. - 51 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальная академия наук Украины (Киев); Институт технической теплофизики (Киев)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА292821 Матвієнко, Андрій Борисович. Інтенсифікація процесу екстрагування розчинних речовин шляхом електрообробки водних середовищ та рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Матвієнко Андрій Борисович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 42 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС54044 Матвиенко, Андрей Борисович. Интенсификация процесса экстрагирования растворимых веществ путем электрообработки растительного сырья и водных сред [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Матвиенко Андрей Борисович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 399 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС116859 Боровков, Сергей Александрович. Интенсификация процесса экстрагирования растительного сырья с применением вибрационного воздействия [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Боровков Сергей Александрович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 202 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 184-202. Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА370586 Боровков, Сергій Олександрович. Інтенсифікація процесу екстрагування рослинної сировини із застосуванням вібраційного впливу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Боровков Сергій Олександрович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ІВ215359 Enhancing extraction processes in the food industry [Text] / ed. by Nikolai Lebovka, Eugene Vorobiov, Farid Chemat. - Boca Raton[etc.] : CRC press, Taylor & Francis Group, 2012. - XXV, 532 p. : fig. - (Contemporary food engineering series). - Бібліогр. в кінці ст. - ISBN 978-1-4398-4593-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Lebovka, Nikolai (ред.); Vorobiev, Eugene (ред.); Chemat, Farid (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС144835 Зав'ялов, Володимир Леонідович. Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Зав'ялов Володимир Леонідович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 535 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 322-375.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА407910 Зав'ялов, Володимир Леонідович. Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Зав'ялов Володимир Леонідович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 45 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА426544 Гоженко, Любов Петрівна. Інтенсифікація тепломасообмінних та гідродинамічних процесів при екстрагуванні рослинної сировини із застосуванням методу дискретно-імпульсного введення енергії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Гоженко Любов Петрівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2016. - 25 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА422232 Павлюк, Інесса Віталіївна. Екстрагування шроту рослинної сировини з метою одержання комплексу біологічно активних сполук [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.17.08 / Павлюк Інесса Віталіївна ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів, 2016. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Львівська політехніка", національний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА422258 Крвавич, Анна Сергіївна. Екстрагування біологічно активних речовин з біомаси Gladiolus imbricatus, культивованої в умовах in vitro [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.17.08 / Крвавич Анна Сергіївна ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів, 2016. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Львівська політехніка", національний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|