Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (19)
Пошуковий запит: (<.>U=Л814.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.
ДС54044
Матвиенко, Андрей Борисович.
Интенсификация процесса экстрагирования растворимых веществ путем электрообработки растительного сырья и водных сред [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Матвиенко Андрей Борисович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 399 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС48023
Шурчкова, Юлия Александровна.
Разработка нового способа диспергирования в жидкой среде и создание на его основе технологических процессов и оборудование для пищевой промышленности [Текст] : дис...д-ра техн. наук в форме науч. доклада: 05.18.12 / Шурчкова Юлия Александровна ; НАН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1994. - 51 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Национальная академия наук Украины (Киев); Институт технической теплофизики (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА281202
Долинская, Инна Николаевна.
Совершенствование процесса экстрагирования сахара путем электрообработки свекловичной стружки [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Долинская Инна Николаевна ; КТИПП. - К., 1993. - 22 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА292821
   Матвієнко, Андрій Борисович.
Інтенсифікація процесу екстрагування розчинних речовин шляхом електрообробки водних середовищ та рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Матвієнко Андрій Борисович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 42 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА370586
Боровков, Сергій Олександрович.
Інтенсифікація процесу екстрагування рослинної сировини із застосуванням вібраційного впливу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Боровков Сергій Олександрович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 20 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС116859
Боровков, Сергей Александрович.
Интенсификация процесса экстрагирования растительного сырья с применением вибрационного воздействия [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Боровков Сергей Александрович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 202 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 184-202.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ІВ215359

Enhancing extraction processes in the food industry [Text] / ed. by Nikolai Lebovka, Eugene Vorobiov, Farid Chemat. - Boca Raton[etc.] : CRC press, Taylor & Francis Group, 2012. - XXV, 532 p. : fig. - (Contemporary food engineering series). - Бібліогр. в кінці ст. - ISBN 978-1-4398-4593-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Lebovka, Nikolai (ред.); Vorobiev, Eugene (ред.); Chemat, Farid (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА407910
   Зав'ялов, Володимир Леонідович.
Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Зав'ялов Володимир Леонідович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 45 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА422232
Павлюк, Інесса Віталіївна.
Екстрагування шроту рослинної сировини з метою одержання комплексу біологічно активних сполук [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.17.08 / Павлюк Інесса Віталіївна ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів, 2016. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Львівська політехніка", національний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА422258
Крвавич, Анна Сергіївна.
Екстрагування біологічно активних речовин з біомаси Gladiolus imbricatus, культивованої в умовах in vitro [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.17.08 / Крвавич Анна Сергіївна ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів, 2016. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Львівська політехніка", національний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА426544
Гоженко, Любов Петрівна.
Інтенсифікація тепломасообмінних та гідродинамічних процесів при екстрагуванні рослинної сировини із застосуванням методу дискретно-імпульсного введення енергії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Гоженко Любов Петрівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2016. - 25 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС144835
   Зав'ялов, Володимир Леонідович.
Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Зав'ялов Володимир Леонідович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 535 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 322-375.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського