Пошуковий запит: (<.>U=Л815.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС48062 Мазуренко, Олександр Григорович. Розробка теоретичних основ і впровадження енергозберігаючих процесів теплової та електричної обробки харчових продуктів [Текст] : дис...д-ра техн. наук: 05.18.12 / Мазуренко Олександр Григорович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 462 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | IAEA/STI/PUB/1031 Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with other Processes for the Improving Food Quality (1995 ; Pretoria). Combination processes for food irradiation: Proceedings of the Final Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with Other Processes for Improving Food Quality, organized by the Joint FAO/IAEA Division of Nuclear Techniques in Food and Agriculture and held in Pretoria, South Africa, 27 Febr.- 3 March 1995 [Text] / Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with other Processes for the Improving Food Quality (1995 ; Pretoria) , IAEA. - Vienna : IAEA, 1998. - 254 p. - (Panel proceedings series / IAEA, ISSN 0074-1876). - ISBN 92-0-105096-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: IAEA
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
3. | ДС61452 Українець, Анатолій Іванович. Розроблення технологій та апаратури для подовження терміну зберігання харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Українець Анатолій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 373 л. - л. 269-311Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА305756 Українець, Анатолій Іванович. Розроблення технологій та апаратури для подовження терміну зберігання харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Українець Анатолій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 44 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА316549 Бабкіна, Ірина Володимирівна. Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабкіна Ірина Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС72051 Бабкіна, Ірина Володимирівна. Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабкіна Ірина Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 351 арк. - арк.192-229Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА321727 Гаркуша, Володимир Борисович. Розробка і дослідження установки для обробки продуктів харчування надвисоким тиском [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гаркуша Володимир Борисович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2002. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського
Видання зберігається у :
|
8. | ДС75978 Гаркуша, Владимир Борисович. Разработка и исследование установки для обработки продуктов питания сверхвысоким давлением [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гаркуша Владимир Борисович ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2002. - 203 л. - Библиогр.: л. 167-178Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА323716 Лебединець, Ігор Володимирович. Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лебединець Ігор Володимирович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 19 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ВА635235 Сукманов, Валерий Александрович. Сверхвысокое давление в пищевых технологиях. Состояние проблемы [Текст] / В. А. Сукманов, В. А. Хазипов ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2003. - 168 с.: рис. - Библиогр.: с. 140-167. - ISBN 966-7634-60-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Хазипов, Владимир Азатович; Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС77714 Лебединець, Ігор Володимирович. Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лебединець Ігор Володимирович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 260 арк. - арк. 157-179Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС86544 Тормосов, Юрій Михайлович. Геометричне моделювання та оптимізація процесу теплової променевої обробки харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.01.01 / Тормосов Юрій Михайлович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2004. - 339 арк.: рис. - арк. 277-308Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний університет будівництва і архітектури
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС84002 Чук, Володимир Васильович. Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чук Володимир Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 126 арк.+ дод. - арк. 111-126Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА330877 Чук, Володимир Васильович. Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чук Володимир Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА333682 Тормосов, Юрій Михайлович. Геометричне моделювання та оптимізація процесу теплової променевої обробки харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.01.01 / Тормосов Юрій Михайлович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2004. - 34 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний університет будівництва і архітектури
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС96212 Левченко, Елена Владимировна. Усовершенствование электротехнологического воздействия на микроорганизмы на основе анализа электрического поля [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.09.13 / Левченко Елена Владимировна ; Национальный технический ун-т "Харьковский политехнический ин-т". - Х., 2005. - 119 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 112-116Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальный технический университет "Харьковский политехнический институт" (Харьков)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС89912 Василів, Володимир Павлович. Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Василів Володимир Павлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 199 арк.: рис., табл. - арк. 134-151Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА339878 Левченко, Олена Володимирівна. Удосконалення електротехнологічної дії на мікроорганізми на основі аналізу електричного поля [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.09.13 / Левченко Олена Володимирівна ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2005. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА335634 Василів, Володимир Павлович. Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Василів Володимир Павлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА354888 Маринін, Андрій Іванович. Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинного походження [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Маринін Андрій Іванович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |