Пошуковий запит: (<.>U=Л82$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 667
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ206711 Ceglińska, Alicja. Wpływ wybranych polepszaczy na właściwości ciasta i jakość otrzymanych wyrobów [Text] / A. Ceglińska. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005. - 78 s.: tab. - (Rozprawy naukowe monografie). - Бібліогр.: s. 65-76. - ISBN 83-7244-625-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ223118 Historické mlyny a mlynské zariadenia [Text] : ich prezentácia v múzeách v prírode / zost.: Iveta Zuskinová. - Pribylina : Únia múzeí v prírode s finančnou podporou Ministerstva kultúry SR, 2006. - 99 s. : fot. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-80-968551-2-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Zuskinová, Iveta (уклад.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ224768 Kharchenko, Serhii. Intensification of grain sifting on flat sieves of vibration grain separators [Text] / Serhii Kharchenko. - Kharkiv : Dissa Plus, 2017. - 217 p. : fig. - Бібліогр.: с. 192-211. - ISBN 978-617-7384-81-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ226973 Liubych, Vitalii Volodymyrovych. Innovative technologies and spelt grain products [Text] / V. V. Liubych, H. M. Hospodarenko, S. P. Poltoretskyi. - 2nd suppl. ed. - Saarbrücken : LAP Lambert acad. publ., 2018. - 173 p. : fig., tab. - Бібліогр.: с. 168-173. - ISBN 978-613-9-98820-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Hospodarenko, Hryhorii Mykolaiovych; Poltoretskyi, Serhii Petrovych
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ226974 Liubych, Vitalii Volodymyrovych. Quality features of spelt wheat grain [Text] : importance and perspective of spelt whead / V. V. Liubych, H. M. Hospodarenko, S. P. Poltoretskyi. - Saarbrücken : LAP Lambert acad. publ., 2017. - 108 p. : fig., tab. - Бібліогр.: с. 106-108. - 300 прим. - ISBN 978-3-659-62014-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Hospodarenko, Hryhorii Mykolaiovych; Poltoretskyi, Serhii Petrovych
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | FAO/131.126 Lynton-Evans, John. Strategic grain reserves [Text] : guidelines for their establishment, management and operation / J. Lynton-Evans ; FAO Agricultural Support Systems Division. - Rome : FAO, 1997. - vi, 99 p. - (FAO Agricultural Services Bulletin , ISSN 1010-1365 ; 126). - ISBN 92-5-103979-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: FAO Agricultural Support Systems Division
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ199948 Stokhuyzen, Ir. F.. Molens [Text] / I. F. Stokhuyzen ; ill. J. C. Lunenburg. - 3. druk, herziene. - Bussum : Van Dishoeck, 1972. - 137 blz.: ill. - ISBN 90-228-4244-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Lunenburg, J. C. (ill.)
Видання зберігається у :
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | MFI2149/1-2 Tamagni, Paolo. Einfluss der Kochextrusion auf physico-chemische und physiologische Eigenschaften von Produkten aus Weizenvellkornmehl [Text] : Abh. / P. Tamagni ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1994. - 167 S.:Abb. - (Diss ETH ; 10967) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich
Видання зберігається у :
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | FAO/131.113 Williams, David B.. Maintenance and operation of bulk grain stores [Text] / D. B. Williams, A. D. Gracey. - Rome : FAO, 1994. - xi, 156 p. - (FAO Agricultural Services Bulletin , ISSN 1010-1365 ; 113). - ISBN 92-5-103489-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Gracey, Alfred D.
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС144437 Євтушенко, Олег Олександрович. Удосконалення технології виробництва комбікормів з використанням ефіроолійної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Євтушенко Олег Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2009. - 194 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 141-157.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА367699 Євтушенко, Олег Олександрович. Удосконалення технології виробництва комбікормів з використанням ефіроолійної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Євтушенко Олег Олександрович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА750168 Єгоров, Богдан Вікторович. Технологія виробництва комбікормів [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. напряму "Харчова технологія та інженерія" за прогр. бакалаврів і спец. "Технологія зберігання та переробки зерна" за прогр. спеціалістів і магістрів / Б. В. Єгоров. - О. : Друкарський дім, 2011. - 447 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 446-447. - 1000 прим. - ISBN 978-966-389-284-9 Присвяч. 110-річчю Одес. нац. акад. харч. технологій.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА452838 Єгоров, Віктор Богданович. Інноваційне автоматизоване управління процесами виробництва комбікормів: нові канали інформації, стабілізація якості [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.13.07 / Єгоров Віктор Богданович ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2021. - 41 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА294561 Єгорова, Антоніна Вікторівна. Розробка технології виробництва безлактозного зернового продукту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Єгорова Антоніна Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА849429 Єремеєва, Олена Анатоліївна. Технологічні процеси переробки зерна пшениці в борошно [Текст] : монографія / О. А. Єремеєва, Є. І. Харченко, В. В. Любич. - Київ : ТРОПЕА, 2021. - 159 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-159. - 300 прим. - ISBN 978-617-7894-30-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харченко, Євген Іванович; Любич, Віталій Володимирович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА426915 Єремеєва, Олена Анатоліївна. Удосконалення технології переробки зерна пшениці на борошномельних підприємствах [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Єремеєва Олена Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА332698 Єременко, Сергій Анатолійович. Визначення пожежонебезпечних температурних режимів при пластовому самонагріванні рослинної сировини на підприємствах агропромислового комплексу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 21.06.02 / Єременко Сергій Анатолійович ; Академія цивільного захисту України. - Х., 2004. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Академія цивільного захисту України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА438151 Ізмайлова, Олена Олександрівна. Удосконалення технології пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Ізмайлова Олена Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА295510 Інютін, Сергій Васильович. Удосконалення техніки і технології лущення зерна ячменю при виробленні стартових комбікормів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.20.01 / Інютін Сергій Васильович ; Одеський сільськогосподарський ін-т. - О., 1996. - 24 с.: рисРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеський сільськогосподарський інститут
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА451188 Ірклієнко, Віктор Іванович. Обґрунтування раціональних параметрів робочих органів дискового здрібнювача зерна пшениці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11 / Ірклієнко Віктор Іванович ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. Петра Василенка. - Харків, 2021. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Дод. точки доступу: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |