Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л822<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.
ДС60891
Моргун, Валентина Алексеевна.
Научные основы технологий производства пшеничной муки и крупы повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Алексеевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 443 л. - л. 287-323

Рубрикатор НБУВ:
 Л822 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА304424
   Моргун, Валентина Олексіївна.
Наукові основи технологій виробництва пшеничного борошна і крупи підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Олексіївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 35 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л822 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА401298
   Верещинський, Олександр Павлович.
Наукові основи і практика підвищення ефективності сортових хлібопекарських помелів пшениці [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.02 / Верещинський Олександр Павлович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 35 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л822 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА442646
Ковальова, Василина Петрівна.
Розробка технології виробництва борошна із заданими показниками якості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Ковальова Василина Петрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2019. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л822 
УДК:
 664.71 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА849429
Єремеєва, Олена Анатоліївна.
Технологічні процеси переробки зерна пшениці в борошно [Текст] : монографія / О. А. Єремеєва, Є. І. Харченко, В. В. Любич. - Київ : ТРОПЕА, 2021. - 159 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-159. - 300 прим. - ISBN 978-617-7894-30-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л822 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харченко, Євген Іванович; Любич, Віталій Володимирович

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС139779
   Верещинський, Олександр Павлович.
Наукові основи і практика підвищення ефективності сортових хлібопекарських помелів пшениці [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.02 / Верещинський Олександр Павлович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 383 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 274-306.

Рубрикатор НБУВ:
 Л822 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського