Пошуковий запит: (<.>U=Л822$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 90
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ІВ206711 Ceglińska, Alicja. Wpływ wybranych polepszaczy na właściwości ciasta i jakość otrzymanych wyrobów [Text] / A. Ceglińska. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005. - 78 s.: tab. - (Rozprawy naukowe monografie). - Бібліогр.: s. 65-76. - ISBN 83-7244-625-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
2. | ІВ223118 Historické mlyny a mlynské zariadenia [Text] : ich prezentácia v múzeách v prírode / zost.: Iveta Zuskinová. - Pribylina : Únia múzeí v prírode s finančnou podporou Ministerstva kultúry SR, 2006. - 99 s. : fot. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-80-968551-2-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Zuskinová, Iveta (уклад.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ІВ199948 Stokhuyzen, Ir. F.. Molens [Text] / I. F. Stokhuyzen ; ill. J. C. Lunenburg. - 3. druk, herziene. - Bussum : Van Dishoeck, 1972. - 137 blz.: ill. - ISBN 90-228-4244-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Lunenburg, J. C. (ill.)
Видання зберігається у :
|
4. | ВА849429 Єремеєва, Олена Анатоліївна. Технологічні процеси переробки зерна пшениці в борошно [Текст] : монографія / О. А. Єремеєва, Є. І. Харченко, В. В. Любич. - Київ : ТРОПЕА, 2021. - 159 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-159. - 300 прим. - ISBN 978-617-7894-30-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харченко, Євген Іванович; Любич, Віталій Володимирович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА426915 Єремеєва, Олена Анатоліївна. Удосконалення технології переробки зерна пшениці на борошномельних підприємствах [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Єремеєва Олена Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА451188 Ірклієнко, Віктор Іванович. Обґрунтування раціональних параметрів робочих органів дискового здрібнювача зерна пшениці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11 / Ірклієнко Віктор Іванович ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. Петра Василенка. - Харків, 2021. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Дод. точки доступу: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ВА673297 Автоматизовані системи контролю та керування процесами зернопереробки на млинах [Текст] / В. М. Горбенко [и др.]. - К. : Техніка, 2005. - 188 с.: рис. - Бібліогр.: с. 183-185. - ISBN 966-575-088-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Горбенко, Віктор Миколайович; Денисенко, Володимир Михайлович; Рюмшин, Микола Олександрович; Соболевський, Віктор Юрійович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ВА606780 Айзикович, Леонид Ефимович. Технология производства пшеничной и ржаной муки [Текст] / Л. Е. Айзикович, Хорцев. Борис Николаевич ; спец. ред. П. П. Тарутин. - М. : Заготиздат, 1954. - 519 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Хорцев. Борис Николаевич; Тарутин, П. П. (спец. ред.)
Видання зберігається у :
|
9. | ВС64438 Белявская, Надежда Петровна. Григорий Вейнштейн. Личность. Город. Время [Текст] / [Н. П. Белявская, Л. П. Еремина, И. И. Зинченко ; под ред. И. И. Зинченко, Е. А. Каменевой] ; Одес. нац. акад. пищевых технологий, Науч.-техн. б-ка. - Херсон : Гринь Д. С., 2017. - 268 с. : цв. ил., табл., фот. - Бібліогр.: с. 191-217. - 100 прим. - ISBN 978-966-930-194-9 Авт. зазнач. у вих. відом.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Еремина, Лариса Петровна; Зинченко, Ирина Ивановна; Зинченко, Ирина Ивановна (ред.); Каменева, Е. А. (ред.); Вейнштейн, Григорий Эммануилович (1860–1929) (про нього); Одесская национальная академия пищевых технологий. Научно-техническая библиотека
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС92954 Бойко, Юрій Іванович. Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового подрібнювача [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бойко Юрій Іванович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 174 арк. - арк. 131-142Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА344671 Бойко, Юрій Іванович. Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового подрібнювача [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бойко Юрій Іванович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ4917 ДСТУ 4960:2008 Борошно із зерна тритикале. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ1444 ДСТУ 4255:2003 Борошно із твердої пшениці і крупи манні. Визначання вмісту жовтого пігмента (ISO 11052:1994, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV. 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ7834 ДСТУ 7702:2015 Борошно гречане. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.Рубрикатор НБУВ: Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ10004 ДСТУ 8791:2018 Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2019-06-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ1443 ДСТУ 4254:2003 Борошно пшеничне і манні крупи з твердої пшениці. Визначання домішок тваринного походження (ISO 11050:1993, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 13 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ2304 ДСТУ ISO 6820:2004 Борошно пшеничне та житнє. Загальні настанови щодо розроблення хлібопекарських випробувань (ISO 6820-1985, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ1427 ДСТУ 4253:2003 Борошно пшеничне. Визначання вмісту сирої клейковини механічними засобами (ISO 7495:1990, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чиний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 7 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ2305 ДСТУ ISO 6645:2004 Борошно пшеничне. Визначення вмісту сухої клейковини (ISO 6645-1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ978 ДСТУ 4111.1-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста [Текст] : Збірник / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - 62 с. - (Національні стандарти України) Содержание: ДСТУ 4111.2-2002 ДСТУ 4111.3-2002 ДСТУ 4111.4-2002 Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |