Пошуковий запит: (<.>U=Л822$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 90
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА606780 Айзикович, Леонид Ефимович. Технология производства пшеничной и ржаной муки [Текст] / Л. Е. Айзикович, Хорцев. Борис Николаевич ; спец. ред. П. П. Тарутин. - М. : Заготиздат, 1954. - 519 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Хорцев. Борис Николаевич; Тарутин, П. П. (спец. ред.)
Видання зберігається у :
|
2. | ІВ199948 Stokhuyzen, Ir. F.. Molens [Text] / I. F. Stokhuyzen ; ill. J. C. Lunenburg. - 3. druk, herziene. - Bussum : Van Dishoeck, 1972. - 137 blz.: ill. - ISBN 90-228-4244-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Lunenburg, J. C. (ill.)
Видання зберігається у :
|
3. | РА342096 Дугужев, Мугариб Амдулович. Повышение эффективности макаронного помола твердой пшеницы на основе совершенствования шлифовочного процесса [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Дугужев Мугариб Амдулович ; Московский технологический ин-т пищевой промышленности. - М., 1990. - 25 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Московский технологический институт пищевой промышленности
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ВА581665 Шмалев, Петр Иванович. Мельница на Днепре [Текст] : краткий очерк истории Днепропетровского комбината хлебопродуктов / П. И. Шмалев. - Днепропетровск : Пороги, 1997. - 235 с. - ISBN 966-525-089-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СО23873 Правила оранізації і ведення технологічного процесу на борошномельних заводах [Текст] / Київський ін-т хлібопродуктів. - К. : [б.в.], 1998. - 145 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський інститут хлібопродуктів
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА304424 Моргун, Валентина Олексіївна. Наукові основи технологій виробництва пшеничного борошна і крупи підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Олексіївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 35 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ВА641408 Бутковский, Вячеслав Аронович. Технологическое оборудование мукомольного производства [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обуч. по спец. "Технология хранения и переработки зерна", "Машины и аппараты пищевых производств" / В. А. Бутковский, Г. Е. Птушкина. - М. : ГП "Журнал Хлебопродукты", 1999. - 202 с.: ил. - (Учебное пособие). - Библиогр.: с. 196Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Птушкина, Галина Ефимовна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | Р89243 Пузік, Людмила Михайлівна. Переробка зерна на крупи та борошно [Текст] : лекція / Л. М. Пузік ; Харківський держ. аграрний ун-т ім. В.В.Докучаєва. - Х. : [б.в.], 1999. - 27 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний аграрний університет імені В. В. Докучаєва
Видання зберігається у :
|
9. | ДС60891 Моргун, Валентина Алексеевна. Научные основы технологий производства пшеничной муки и крупы повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Алексеевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 443 л. - л. 287-323Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | С10129/Т. 2 Борошно та хлібобулочні вироби. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 2 т. / упоряд. В. С. Тимошенко ; заг. ред. В. Л. Іванов. - [Б. м.] : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-15-7. Т. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 273 с. - ISBN 966-7426-21-1 Содержание: Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тимошенко, Валерій Сергійович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | С10129/Т. 1 Борошно та хлібобулочні вироби. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 2 т. / упоряд. В. С. Тимошенко ; заг. ред. В. Л. Іванов. - [Б. м.] : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-15-7. Т. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 258 с. - ISBN 966-7426-18-1 Содержание: Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тимошенко, Валерій Сергійович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС71580 Жигунов, Дмитрий Александрович. Разработка технологии производства зародышевого продукта из зерна пшеницы [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Жигунов Дмитрий Александрович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2001. - 244 л. - Библиогр.:л.165-191Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ВС36947 Могучева, Эстелла Павловна. Проектирование мельниц [Текст] : учеб. пособие / Э. П. Могучева, Л. В. Устинова ; Алтайский гос. технический ун-т им. И.И.Ползунова. - Барнаул : Издательство АлтГТУ, 2001. - 236 с.: табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Устинова, Лариса Васильевна; Алтайский гос. технический университет имени И. И. Ползунова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА315732 Жигунов, Дмитро Олександрович. Розробка технології виробництва зародкового продукту із зерна пшениці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Жигунов Дмитро Олександрович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2001. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ978 ДСТУ 4111.1-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста [Текст] : Збірник / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - 62 с. - (Національні стандарти України) Содержание: ДСТУ 4111.2-2002 ДСТУ 4111.3-2002 ДСТУ 4111.4-2002 Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ1427 ДСТУ 4253:2003 Борошно пшеничне. Визначання вмісту сирої клейковини механічними засобами (ISO 7495:1990, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чиний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 7 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ1444 ДСТУ 4255:2003 Борошно із твердої пшениці і крупи манні. Визначання вмісту жовтого пігмента (ISO 11052:1994, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV. 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ1443 ДСТУ 4254:2003 Борошно пшеничне і манні крупи з твердої пшениці. Визначання домішок тваринного походження (ISO 11050:1993, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 13 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ1690 ДСТУ 4296:2004 Метрологія [Текст] ; Засоби вимірювальної техніки для вимірювання білості борошна. Методика повірки (калібрування) / розроб. А. Шашкін [та ін.] ; . - Офіц. вид. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шашкін, А (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ1628 ДСТУ 4235:2003 Зернові культури і продукти помелу зернових. Визначання в'язкості борошна. Метод із використовуванням амілографа (ISO 7973:1992, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 10 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |