Пошуковий запит: (<.>U=Л823$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 81
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС55685сл Каминский, Валерий Дмитриевич. Разработка ресурсосберегающих технологий крупяного производства и оборудования для их реализации [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 ; 05.18.12 / Каминский Валерий Дмитриевич ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1991. - 490 л. Для сл. пользованияРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА298228сл Каминский, Валерий Дмитриевич. Разработка ресурсосберегающих технологий крупяного производства и оборудования для их реализации [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Каминский Валерий Дмитриевич ; Московский технологический ин-т пищевой промышленности. - М., 1991. - 33 с. Для сл. пользования.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Московский технологический институт пищевой промышленности
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС40935 Белогрищенко, Андрей Иванович. Технология и аппаратное оформление процесса получения взорванных зерен сорго для малых производств [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Белогрищенко Андрей Иванович ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 180 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский институт общественного питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС40975 Духанина, Александра Рюриковна. Разработка технологии использования отрубей для пищевых целей [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.02 / Духанина Александра Рюриковна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 323 с. - Библиогр.:с.197-225Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | MFI2149/1-2 Tamagni, Paolo. Einfluss der Kochextrusion auf physico-chemische und physiologische Eigenschaften von Produkten aus Weizenvellkornmehl [Text] : Abh. / P. Tamagni ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1994. - 167 S.:Abb. - (Diss ETH ; 10967) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich
Видання зберігається у :
|
6. | РА288157 Дильмагамбетов, Шукурбай Нажмухамбетович. Разработка технологии производства кормовых смесей из отходов рисозаводов [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.02 / Дильмагамбетов Шукурбай Нажмухамбетович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - Одесса, 1994. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС54952 Альджу Мариана Совершенствование технологии производства крупы из пшеницы [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Альджу Мариана ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 184 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА294247 Альджу Мариана Совершенствование технологии производства крупы из пшеницы [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Альджу Мариана ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА299071 Терлецька, Віта Альбертівна. Розроблення раціональної технології екструзійних продуктів з використанням солоду зернових і зернобобових культур [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Терлецька Віта Альбертівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС57899 Терлецька, Віта Альбертівна. Розроблення раціональної технології екструзійних продуктів з використанням солоду зернових і зернобобових культур [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Терлецька Віта Альбертівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 185 л. + дод. - л. 163-185Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СО23872 Правила організації і ведення технологічного процесу на круп'яних заводах [Текст] / Київський ін-т хлібопродуктів. - К. : [б.в.], 1998. - 162 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський інститут хлібопродуктів
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА302479 Ковбаса, Володимир Миколайович. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 41 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА302449 Миронова, Наталія Геннадіївна. Розроблення технології сухих сніданків профілактичного та дієтичного призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Миронова Наталія Геннадіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС58311 Кундиловская, Татьяна Анатольевна. Разработка технологии производства сухих завтраков, обогащенных пищевыми волокнами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кундиловская Татьяна Анатольевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 244 л. - л. 169-195Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС60890 з дод. Ковбаса, Володимир Миколайович. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 339 л.+ 266л. дод. - л. 306-339Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА300202 Кунділовська, Тетяна Анатоліївна. Розробка технології виробництва сухих сніданків, збагачених харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кунділовська Тетяна Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС58849 Миронова, Наталія Геннадіївна. Розроблення технології сухих сніданків профілактичного та дієтичного призначення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Миронова Наталія Геннадіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 266 л. - л. 150-168Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА304424 Моргун, Валентина Олексіївна. Наукові основи технологій виробництва пшеничного борошна і крупи підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Олексіївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 35 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС59684 Мардар, Марина Ромиковна. Товароведная оценка формованных круп, обогащенных биологическими добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Мардар Марина Ромиковна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 223 л. - л. 163-178Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА303162 Мардар, Марина Ромиківна. Товарознавча оцінка формованих круп, збагачених біологічними добавками [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Мардар Марина Ромиківна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |