Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (13)Реферативна база даних (54)
Пошуковий запит: (<.>U=Л823$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 80
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА298228сл
Каминский, Валерий Дмитриевич.
Разработка ресурсосберегающих технологий крупяного производства и оборудования для их реализации [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Каминский Валерий Дмитриевич ; Московский технологический ин-т пищевой промышленности. - М., 1991. - 33 с.
Для сл. пользования.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Московский технологический институт пищевой промышленности

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА288157
Дильмагамбетов, Шукурбай Нажмухамбетович.
Разработка технологии производства кормовых смесей из отходов рисозаводов [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.02 / Дильмагамбетов Шукурбай Нажмухамбетович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - Одесса, 1994. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА294247
Альджу Мариана
Совершенствование технологии производства крупы из пшеницы [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Альджу Мариана ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА299071
Терлецька, Віта Альбертівна.
Розроблення раціональної технології екструзійних продуктів з використанням солоду зернових і зернобобових культур [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Терлецька Віта Альбертівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА300202
Кунділовська, Тетяна Анатоліївна.
Розробка технології виробництва сухих сніданків, збагачених харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кунділовська Тетяна Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА302479
   Ковбаса, Володимир Миколайович.
Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 41 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА302449
Миронова, Наталія Геннадіївна.
Розроблення технології сухих сніданків профілактичного та дієтичного призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Миронова Наталія Геннадіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА304424
   Моргун, Валентина Олексіївна.
Наукові основи технологій виробництва пшеничного борошна і крупи підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Олексіївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 35 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л822 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА303162
   Мардар, Марина Ромиківна.
Товарознавча оцінка формованих круп, збагачених біологічними добавками [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Мардар Марина Ромиківна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА310473
Кобилінська, Олена Валеріївна.
Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кобилінська Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА309665
Жегалюк, Олена Володимирівна.
Розробка технології виробництва круп'яних продуктів із зерна соризу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Жегалюк Олена Володимирівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 15 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА322082
Бакуменко, Олександр Олександрович.
Інтенсифікація обробки зерна в абразивно-дисковій лущильній машині шляхом поєднання процесів пневмосепарування та аспірації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бакуменко Олександр Олександрович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА320947
Чабанова, Оксана Борисівна.
Сушіння вівсяної крупи у завислому шарі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чабанова Оксана Борисівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 17 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА320659
   Гросул, Леонід Гнатович.
Механіко-технологічні основи процесів та агрегатного устаткування для виробництва круп [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Л.Г.Гросул ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 37 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА330310
Шипко, Ігор Михайлович.
Удосконалення лущильно-шліфувальної машини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шипко Ігор Михайлович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2004. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА344280
Фучаджи, Наталя Олександрівна.
Оптимізація технологічного процесу лущення власнокруп'яних культур [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Фучаджи Наталя Олександрівна ; Херсонський національний технічний ун-т. - Херсон, 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Херсонський національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА345386
Шевченко, Павло Іванович.
Удосконалення режимів та будови лущильних машин для агрегатних установок по виготовленню крупів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шевченко Павло Іванович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА349988
Махинько, Людмила Василівна.
Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Махинько Людмила Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА363229
Владіміров, Сергій Володимирович.
Процеси фасування крупів харчових продуктів і розробка конструкцій обладнання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Владіміров Сергій Володимирович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА402746
Донець, Андрій Олександрович.
Удосконалення технології підготовки зерна гречки при переробці його в крупу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Донець Андрій Олександрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського