Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (39)
Пошуковий запит: (<.>U=Л839$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА324425
   Юрчак, Віра Гаврилівна.
Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Юрчак Віра Гаврилівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 40 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС79141
   Юрчак, Віра Гаврилівна.
Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Юрчак Віра Гаврилівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 380 арк.+ 310арк. дод. - арк. 337-380
Дві кн. одиниці.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС147060
Чуйко, Марина Миколаївна.
Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Чуйко Марина Миколаївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 337 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 170-193.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА390537
Чуйко, Марина Миколаївна.
Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Чуйко Марина Миколаївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА835039
Чуйко, Марина Миколаївна.
Нові напрями формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію [Текст] : монографія / М. М. Чуйко, А. М. Чуйко ; Харків. торг.-екон. ін-т Київ. нац. торг.-екон. ун-ту. - Харків : НТМТ, 2014. - 134 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 118-133. - 300 прим. - ISBN 978-617-578-146-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Чуйко, Андрій Миколайович; Київський національний торговельно-економічний університет. Харківський торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА846930

Технологічне обладнання хлібопекарської і макаронної галузі [Текст] : [навч. посіб.] / К. О. Самойчук [та ін.] ; Тавр. держ. агротехнол. ун-т ім. Дмитра Моторного, Каф. обладнання перероб. і харч. вир-в ім. Ф. Ю. Ялпачика. - Київ : ПрофКнига, 2021. - 371 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 365-366. - 300 прим. - ISBN 978-617-7762-08-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Самойчук, Кирило Олегович; Олексієнко, Вадим Олександрович; Паляничка, Надія Олександрівна; Ялпачик, Володимир Федорович; Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного (Мелітополь). Кафеда обладнання переробних і харчових виробництв імені Ф. Ю. Ялпачика

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СО24209

Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв [Текст] : підруч. для студ. вищ. техн. закл. освіти / О. Т. Лісовенко [та ін.] ; ред. О. Т. Лісовенко ; Академія інженерних наук України, Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : Наукова думка, 2000. - 282 с.: рис. - ISBN 966-00-0553-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лісовенко, Олексій Тимофійович; Руденко-Грицюк, Орест Антонович; Литовченко, Ігор Миколайович; Дудко, С. Д.; Зірніс, І. В.; Лісовенко, Олексій Тимофійович (ред.); Академія інженерних наук України; Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
В352608/3
Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв [Текст] : навч. посіб. : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2010 - 2013.
Ч. 3 : Технологічне обладнання малих хлібопекарських і макаронних виробництв / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 95 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 95. - 200 прим. - ISBN 978-966-405-288-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Б. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС57083
Рыбак, Анатолий Иванович.
Научные основы производства новых видов макаронных изделий, обогащенных полифункциональными растительными добавками [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Рыбак Анатолий Иванович ; Всероссийский заочный ин-т пищевой промышленности. - М., 1992. - 247 л.+прил.

Рубрикатор НБУВ:
 Л839 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Всероссийский заочный институт пищевой промышленности

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА434745
Рожно, Олександр Васильович.
Розробка технології безглютенових макаронних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Рожно Олександр Васильович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
Р108466

Робоча програма технологічної практики на макаронних фабриках студентів ІІІ курсу спеціальності 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчо концентратів" напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Г. Юрчак [та ін.]. - К. : НУХТ, 2007. - 12 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Юрчак, Віра Гаврилівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС133224
Привалова, Виктория Геннадьевна.
Товароведная оценка новых сортов озимой твердой пшеницы как сырья для макаронного производства [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Привалова Виктория Геннадьевна ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2011. - 334, [6] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 170-205.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского

Видання зберігається у :

13.
РА385268
Привалова, Вікторія Геннадіївна.
Товарознавча оцінка нових сортів озимої твердої пшениці як сировини для макаронного виробництва [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Привалова Вікторія Геннадіївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 22 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА425608
Набоков, Дмитро Олександрович.
Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Набоков Дмитро Олександрович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
Р77738

Макаронні вироби [Текст] : конспект лекції / Київський торговельно-економічний ін-т ; сост. Н. Г. Салухіна. - К. : [б.в.], 1994. - 29 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Салухіна, Надія Григорівна (сост.); Київський торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :

16.
РА312721
Левадна, Тетяна Іванівна.
Розробка технології макаронних виробів з добавками поліфункціональної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Левадна Тетяна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС69124
Левадна, Тетяна Іванівна.
Розробка технології макаронних виробів з добавками поліфункціональної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Левадна Тетяна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 190 арк. - арк. 142-162

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ2715
ДСТУ ISO 7304:2005

Крупи та макаронні вироби з твердої пшениці; Оцінювання варивних властивостей спагеті органолептичними методами (ISO 7304:1985, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 11 с.: рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС88921
Колесниченко, Татьяна Александровна.
Технология мучных формованных изделий функционального назначения с йодсодержащими добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесниченко Татьяна Александровна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2005. - 321 л.: рис. - Библиогр.: л. 207-230

Рубрикатор НБУВ:
 Л839 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА333756
Колісниченко, Тетяна Олександрівна.
Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодовміщуючими добавками [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колісниченко Тетяна Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського