РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (40)Автореферати дисертацій (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л839$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 39
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Лісовенко О. Т. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв : Підруч. для студ. вищ. техн. закл. освіти. — К.: Наук. думка, 2000
2.

Бараболя О. В. Вплив мінеральних добрив на якість макаронних виробів залежно від попередників та норм висіву насіння ярої твердої пшениці. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
3.

Торган А. Б. Совершенствование конструкции узла прессования шнекового макаронного пресса. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Устинов Ю. В. Сухарні вироби оздоровчого призначення. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Юрчак В. Г. Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01. — К., 2003
6.

Левадна Т. І. Розробка технології макаронних виробів з добавками поліфункціональної дії : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2001
7.

Волощук Г. І. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною : Автореф. дис... канд. техн.наук : 05.18.01. — К., 2000
8.

Бошкова О. Л. Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля : автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2008
9.

Колісниченко Т. О. Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2004
10.

Євсеєнко Т. П. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2005
11.

Привалова В. Г. Товарознавча оцінка нових сортів озимої твердої пшениці як сировини для макаронного виробництва : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Донецьк, 2011
12.

Грибков С. В. Використання генетичних алгоритмів для розв'язання задачі складання розкладу виконання замовлень. — 2011 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
13.

Фалько О. Л. Вплив інтенсивності замісу тіста для макаронних виробів на його якість. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
14.

Грибков С. В. Розроблення алгоритмів та методів завантаження інформації до сховища даних інформаційної системи ВАТ "Макаронна фабрика". — 2010 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
15.

Груданов В. Я. Моделирование процесса формования макаронных изделий в матрицах с улучшенными характеристиками. — 2013 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
16.

Юрчак В. Г. Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшеничного борошна // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
17.

Грибков С. В. Розроблення системи підтримки прийняття рішень для управління макаронним виробництвом : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06. — К., 2013
18.

Чуйко М. М. Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2012
19.

Карпик Г. В. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2014
20.

Черевко О. І. . — Харків, 2013
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського