Пошуковий запит: (<.>U=Л839$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА846930 Технологічне обладнання хлібопекарської і макаронної галузі [Текст] : [навч. посіб.] / К. О. Самойчук [та ін.] ; Тавр. держ. агротехнол. ун-т ім. Дмитра Моторного, Каф. обладнання перероб. і харч. вир-в ім. Ф. Ю. Ялпачика. - Київ : ПрофКнига, 2021. - 371 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 365-366. - 300 прим. - ISBN 978-617-7762-08-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Самойчук, Кирило Олегович; Олексієнко, Вадим Олександрович; Паляничка, Надія Олександрівна; Ялпачик, Володимир Федорович; Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного (Мелітополь). Кафеда обладнання переробних і харчових виробництв імені Ф. Ю. Ялпачика
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | СТ11272 ДСТУ EN 13379:2018 (EN 13379:2001 + А1:2013, IDT) Виробництво макаронних виробів. Розподілювачі, машини для знімання та різання, механізми повернення та накопичування бастунів. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 16500:2016 (EN 16500:2014, IDT) ; Чинний від 2020-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - V, 32 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 31.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ10775 ДСТУ 7043:2020 Вироби макаронні. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 7043:2009 ; Чинний від 2021-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ІВ222012 Groß, Frauke. Neuartige Prozessführung zum Trocknen von Teigwaren zur Steigerung der Prozesseffizienz und Produktqualität [Text] : Diss. / Frauke Groß ; Techn. Fak. der Friedrich-Alexander-Univ. Erlangen-Nürnberg. - Erlangen, 2014. - XII, 234 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 173-196Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Friedrich-Alexander-Universität (Erlangen-Nürnberg). Technischen Fakultät
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ВА835039 Чуйко, Марина Миколаївна. Нові напрями формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію [Текст] : монографія / М. М. Чуйко, А. М. Чуйко ; Харків. торг.-екон. ін-т Київ. нац. торг.-екон. ун-ту. - Харків : НТМТ, 2014. - 134 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 118-133. - 300 прим. - ISBN 978-617-578-146-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Чуйко, Андрій Миколайович; Київський національний торговельно-економічний університет. Харківський торговельно-економічний інститут
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ6831 ДСТУ 7348:2013 Вироби макаронні. Правила приймання і методи визначання якості [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 14 с. : рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ6951 ДСТУ 7347:2013 Вироби макаронні. Терміни та визначення понять [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 26 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | В352608/3 Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв [Текст] : навч. посіб. : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2010 - 2013. Ч. 3 : Технологічне обладнання малих хлібопекарських і макаронних виробництв / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 95 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 95. - 200 прим. - ISBN 978-966-405-288-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Б. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ4425 ДСТУ 7043:2009 Вироби макаронні. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 14 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | Р108466 Робоча програма технологічної практики на макаронних фабриках студентів ІІІ курсу спеціальності 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчо концентратів" напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Г. Юрчак [та ін.]. - К. : НУХТ, 2007. - 12 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Юрчак, Віра Гаврилівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ2715 ДСТУ ISO 7304:2005 Крупи та макаронні вироби з твердої пшениці; Оцінювання варивних властивостей спагеті органолептичними методами (ISO 7304:1985, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 11 с.: рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ВА646057 Гончаров, Марен Антонович. Свой макаронный цех [Текст] / М. А. Гончаров [и др.]. - Х. : Факт, 2004. - 231 с.: рис., табл. - (Серия "Проверенные технологии процветания и успеха"). - Библиогр.: с. 229. - ISBN 966-637-166-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сазонов, Александр Захарович; Толкачев, Василий Иосифович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СО24209 Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв [Текст] : підруч. для студ. вищ. техн. закл. освіти / О. Т. Лісовенко [та ін.] ; ред. О. Т. Лісовенко ; Академія інженерних наук України, Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : Наукова думка, 2000. - 282 с.: рис. - ISBN 966-00-0553-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лісовенко, Олексій Тимофійович; Руденко-Грицюк, Орест Антонович; Литовченко, Ігор Миколайович; Дудко, С. Д.; Зірніс, І. В.; Лісовенко, Олексій Тимофійович (ред.); Академія інженерних наук України; Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ВА587855 Каспрук, Леонід. Хмельницька макаронна фабрика та її люди [Текст] / Л. Каспрук. - Хмельницький : [б.в.], 1998. - 110 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | MFI3061/1-2 Cunin Dalvand, Catherine. Investigation on starch and starch-emulsifier interaction in durum wheat pasta [Text] : diss. / C. Cunin Dalvand ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1995. - 156 p.:ill. - (Diss ETH ; 11389) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Swiss Federal institute of technology Zürich
Видання зберігається у :
|
16. | Р77738 Макаронні вироби [Текст] : конспект лекції / Київський торговельно-економічний ін-т ; сост. Н. Г. Салухіна. - К. : [б.в.], 1994. - 29 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Салухіна, Надія Григорівна (сост.); Київський торговельно-економічний інститут
Видання зберігається у :
|
17. | ДС134476 Грибков, Сергій Віталійович. Розроблення системи підтримки прийняття рішень для управління макаронним виробництвом [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06 / Грибков Сергій Віталійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 160 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 111-126.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
|
18. | ДС147060 Чуйко, Марина Миколаївна. Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Чуйко Марина Миколаївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 337 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 170-193.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС133224 Привалова, Виктория Геннадьевна. Товароведная оценка новых сортов озимой твердой пшеницы как сырья для макаронного производства [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Привалова Виктория Геннадьевна ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2011. - 334, [6] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 170-205.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского
Видання зберігається у :
|
20. | ДС108596 Бошкова, Ольга Леонидовна. Сушка короткорезаных макаронных изделий с применением микроволнового электромагнитного поля [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бошкова Ольга Леонидовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2008. - 202 л. - Библиогр.: л. 133-149Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |