Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (39)
Пошуковий запит: (<.>U=Л839$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА846930

Технологічне обладнання хлібопекарської і макаронної галузі [Текст] : [навч. посіб.] / К. О. Самойчук [та ін.] ; Тавр. держ. агротехнол. ун-т ім. Дмитра Моторного, Каф. обладнання перероб. і харч. вир-в ім. Ф. Ю. Ялпачика. - Київ : ПрофКнига, 2021. - 371 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 365-366. - 300 прим. - ISBN 978-617-7762-08-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Самойчук, Кирило Олегович; Олексієнко, Вадим Олександрович; Паляничка, Надія Олександрівна; Ялпачик, Володимир Федорович; Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного (Мелітополь). Кафеда обладнання переробних і харчових виробництв імені Ф. Ю. Ялпачика

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ11272
ДСТУ EN 13379:2018 (EN 13379:2001 + А1:2013, IDT)

Виробництво макаронних виробів. Розподілювачі, машини для знімання та різання, механізми повернення та накопичування бастунів. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 16500:2016 (EN 16500:2014, IDT) ; Чинний від 2020-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - V, 32 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 31.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ10775
ДСТУ 7043:2020

Вироби макаронні. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 7043:2009 ; Чинний від 2021-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ІВ222012
Groß, Frauke.
Neuartige Prozessführung zum Trocknen von Teigwaren zur Steigerung der Prozesseffizienz und Produktqualität [Text] : Diss. / Frauke Groß ; Techn. Fak. der Friedrich-Alexander-Univ. Erlangen-Nürnberg. - Erlangen, 2014. - XII, 234 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 173-196

Рубрикатор НБУВ:
 Л839 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Friedrich-Alexander-Universität (Erlangen-Nürnberg). Technischen Fakultät

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА835039
Чуйко, Марина Миколаївна.
Нові напрями формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію [Текст] : монографія / М. М. Чуйко, А. М. Чуйко ; Харків. торг.-екон. ін-т Київ. нац. торг.-екон. ун-ту. - Харків : НТМТ, 2014. - 134 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 118-133. - 300 прим. - ISBN 978-617-578-146-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Чуйко, Андрій Миколайович; Київський національний торговельно-економічний університет. Харківський торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ6831
ДСТУ 7348:2013

Вироби макаронні. Правила приймання і методи визначання якості [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 14 с. : рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ6951
ДСТУ 7347:2013

Вироби макаронні. Терміни та визначення понять [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 26 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
В352608/3
Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв [Текст] : навч. посіб. : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2010 - 2013.
Ч. 3 : Технологічне обладнання малих хлібопекарських і макаронних виробництв / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 95 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 95. - 200 прим. - ISBN 978-966-405-288-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Б. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ4425
ДСТУ 7043:2009

Вироби макаронні. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 14 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
Р108466

Робоча програма технологічної практики на макаронних фабриках студентів ІІІ курсу спеціальності 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчо концентратів" напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Г. Юрчак [та ін.]. - К. : НУХТ, 2007. - 12 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Юрчак, Віра Гаврилівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ2715
ДСТУ ISO 7304:2005

Крупи та макаронні вироби з твердої пшениці; Оцінювання варивних властивостей спагеті органолептичними методами (ISO 7304:1985, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 11 с.: рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА646057
Гончаров, Марен Антонович.
Свой макаронный цех [Текст] / М. А. Гончаров [и др.]. - Х. : Факт, 2004. - 231 с.: рис., табл. - (Серия "Проверенные технологии процветания и успеха"). - Библиогр.: с. 229. - ISBN 966-637-166-9

Рубрикатор НБУВ:
 Л839 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сазонов, Александр Захарович; Толкачев, Василий Иосифович

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СО24209

Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв [Текст] : підруч. для студ. вищ. техн. закл. освіти / О. Т. Лісовенко [та ін.] ; ред. О. Т. Лісовенко ; Академія інженерних наук України, Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : Наукова думка, 2000. - 282 с.: рис. - ISBN 966-00-0553-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лісовенко, Олексій Тимофійович; Руденко-Грицюк, Орест Антонович; Литовченко, Ігор Миколайович; Дудко, С. Д.; Зірніс, І. В.; Лісовенко, Олексій Тимофійович (ред.); Академія інженерних наук України; Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА587855
Каспрук, Леонід.
Хмельницька макаронна фабрика та її люди [Текст] / Л. Каспрук. - Хмельницький : [б.в.], 1998. - 110 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
MFI3061/1-2
Cunin Dalvand, Catherine.
Investigation on starch and starch-emulsifier interaction in durum wheat pasta [Text] : diss. / C. Cunin Dalvand ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1995. - 156 p.:ill. - (Diss ETH ; 11389)
2 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Swiss Federal institute of technology Zürich

Видання зберігається у :

16.
Р77738

Макаронні вироби [Текст] : конспект лекції / Київський торговельно-економічний ін-т ; сост. Н. Г. Салухіна. - К. : [б.в.], 1994. - 29 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Салухіна, Надія Григорівна (сост.); Київський торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :

17.
ДС134476
Грибков, Сергій Віталійович.
Розроблення системи підтримки прийняття рішень для управління макаронним виробництвом [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06 / Грибков Сергій Віталійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 160 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 111-126.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :

18.
ДС147060
Чуйко, Марина Миколаївна.
Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Чуйко Марина Миколаївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 337 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 170-193.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС133224
Привалова, Виктория Геннадьевна.
Товароведная оценка новых сортов озимой твердой пшеницы как сырья для макаронного производства [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Привалова Виктория Геннадьевна ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2011. - 334, [6] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 170-205.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского

Видання зберігається у :

20.
ДС108596
Бошкова, Ольга Леонидовна.
Сушка короткорезаных макаронных изделий с применением микроволнового электромагнитного поля [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бошкова Ольга Леонидовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2008. - 202 л. - Библиогр.: л. 133-149

Рубрикатор НБУВ:
 Л839 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського