Пошуковий запит: (<.>U=Л84$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 406
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВС65206 120 років. Старокостянтинівський цукрозавод. Історія. Сучасність. Перспективи [Текст] / [літ. тексти: В. Дацюк та ін. ; літ. ред. О. Радушинська ; фот. П. Радушинський]. - Ювіл. вид. - Хмельницький : Цюпак А. А., 2018. - 158 с. : фот. - 500 прим. - ISBN 978-617-513-548-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Дацюк, Василь (літ. текст.); Сусугорова, Світлана (літ. текст.); Цісарук, Надія (літ. текст.); Радушинська, Оксана (літ. текст, ред.); Радушинський, Петро (фот.); "Старокостянтинівський цукровий завод", відкрите акціонерне товариство (про нього)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | FAO/131.144 Delgado, Antonio Valdes. Sugar processing and by-products of the sugar industry [Text] / A. V. Delgado, C. d. Armas Casanova. - Rome : FAO, 2001. - xi, 132 p. - (FAO Agricultural Services Bulletin , ISSN 1010-1365 ; 144). - ISBN 92-5-104570-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Armas Casanova, Carlos de
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
3. | ВО47931 Fruhling, R.. Руководство к исследованию сырых материалов, продуктов производства, отбросов и вспомогательных веществ, встречающихся в области сахарной промышленности [Текст] : настольная книга для сахарозаводских лабораторий, для химиков, сельских хозяев, акцизных чиновников и прекрасное пособие для технических и сельскохозяйственных учебных заведений при изучении прикладной химии: Пер. с 6 нем. изд., перераб. и доп. / R. Fruhling ; пер. с нем. Ю. А. Бельке. - К. : Издание Ю.А.Бельке, 1904. - 479 с.: ил. - Альтернативное название : Руководство к исследованию материалов, встречающихся в области сахарной промышленности/ Fruhling, R. Описанo по нормам соврем. орфографииРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бельке, Ю. А. (пер. с нем.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ІВ196190 Mitek, Marta. Studia nad substancjami pektynowymi kwiatostanów słonecznika [Text] / M. Mitek. - Warszawa : SGGW, 1998. - 83 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie). - Бібліогр.: S.: 75-81. - ISBN 83-00-09169-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
5. | РА445816 Єрмак, Анна Василівна. Безпечність та якість гомогенізованого меду [Текст] : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Єрмак Анна Василівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2020. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС106666 Єщенко, Оксана Анатоліївна. Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Єщенко Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 177 арк.: рис. - арк. 147-160Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА356270 Єщенко, Оксана Анатоліївна. Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Єщенко Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА403214 Іващенко, Наталія Вікторівна. Дослідження низькотемпературних режимів сушіння бурякового жому [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Іващенко Наталія Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС140170 Іващенко, Наталія Вікторовна. Дослідження низькотемпературних режимів сушіння бурякового жому [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Іващенко Наталія Вікторовна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 139, [1] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 127-144.Рубрикатор НБУВ: УДК: Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА342702 Іващук, В'ячеслав Віталійович. Автоматизоване управління складними технологічними об'єктами та комплексами харчової промисловості з використанням методів оперативної ідентифікації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Іващук В'ячеслав Віталійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС92063 Іващук, В'ячеслав Віталійович. Автоматизоване управління складними технологічними об'єктами та комплексами харчової промисловості з використанням методів оперативної ідентифікації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Іващук В'ячеслав Віталійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 200 , [6]арк.: рис. - арк. 155-168Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА285258 Івчук, Надія Павлівна. Розробка технологічних умов кристалізації фруктози з водних розчинів [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Івчук Надія Павлівна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 25 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | Р79628 Інструкція про порядок і умови постачання, приймання, зберігання і відпуску цукру І2-023-94 [Текст] / підгот. О. М. Плужнікова [та ін.]. - К. : [б.в.], 1994. - 25 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Плужнікова, О. М (підгот.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | Р98638 Інтенсифікація технологічний процесів галузі [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольної роботи для студ. спец. 6.091703 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної і заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. А. Лагода. - К. : НУХН, 2003. - 14 с. - Бібліогр.: с. 13-14Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Лагода, Володимир Андрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | Р100372 Інтенсифікація технологічних процесів галузі [Текст] : метод. вказівки до написання реферату для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. А. Лагода. - К. : НУХТ, 2003. - 8 с. - Бібліогр.: с. 5-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лагода, Володимир Андрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ВА807672 Інтенсифікація технологічних процесів отримання і очищення соків бурякоцукрового виробництва [Текст] : монографія / Василів В. П. [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2016. - 616 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 494-542 . - 300 прим. - ISBN 978-966-929-312-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Василів, Володимир Павлович; Кос, Тетяна Святославівна; Слива, Юлія Володимирівна; Ткаченко, Сергій Володимирович; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА308919 Абдусамиев, Фазлидин Таджидинович. Гидролиз протопектина корзинки подсолнечника под действием кислотно- солевой системы [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 02.00.04 / Абдусамиев Фазлидин Таджидинович. - Душанбе, 2000. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС144889 Авдієнко, Світлана Олексіївна. Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення прогресивного попереднього вапнування [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Авдієнко Світлана Олексіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2008. - 199 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 137-152.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА360509 Авдієнко, Світлана Олексіївна. Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення прогресивного попереднього вапнування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Авдієнко Світлана Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | Р99431 Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин", спеціалізації "Мікробіологія виробництв цукристих речовин" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. А. Гусятинська, Н. І. Штангеєва. - К. : НУХТ, 2003. - 27 с. - Бібліогр.: с. 27Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гусятинська, Наталія Альфредівна (уклад.); Штангеєва, Надія Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |