Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (34)
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.631$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС41485
Гринчук, Игорь Михайлович.
Разработка способов интенсификации процессов уваривания и кристаллизации сахарных утфелей при применении пористых элементов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Гринчук Игорь Михайлович ; КТИПП. - К., 1993. - 185 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС48089сл
Штангеев, Валерий Остапович.
Повышение эффективности процесса кристаллизации сахара [Текст] : дис...д-ра техн. наук в форме науч. доклада: 05.18.12 / Штангеев Валерий Остапович ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 64 с.
Для сл. пользования

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС51459
Кузьменко, Борис Володимирович.
Математичне моделювання процесів росту і розчинення кристалів цукру в промислових умовах [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Кузьменко Борис Володимирович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 429 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС51616
   Кулінченко, Віталій Романович.
Інтенсифікація процесів тепломасообміну в вакуум- випарниках та кристалізаційних апаратах [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Кулінченко Віталій Романович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 456 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС80857
Гречка, Вадим Васильович.
Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імпульсного оброблення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гречка Вадим Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 154 арк. - арк. 129-139

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС106666
Єщенко, Оксана Анатоліївна.
Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Єщенко Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 177 арк.: рис. - арк. 147-160

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС107083
Подобій, Олена Валеріївна.
Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Подобій Олена Валеріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 152 арк. - арк. 121-133

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :

8.
ДС108285
Глущенко, Маргарита Сергіївна.
Моделювання і оптимальне керування періодичними процесами в утфельних вакуум-апаратах [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Глущенко Маргарита Сергіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 195 арк. - арк. 163-177

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС55920сл.
Штангеева, Надежда Ивановна.
Совершенствование и разработка технологий производства кристаллического сахара и жидких сахаропродуктов [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Штангеева Надежда Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 486 л.
Для сл. пользования

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС71581
Бабко, Євген Миколайович.
Удосконалення промислової кристалізації цукрози застосуванням рециркуляції [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабко Євген Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 168 арк. - арк.120-137

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС72254
Погорілий, Тарас Михайлович.
Математичне моделювання асиметричного механізму рекристалізації при уварюванні цукрових утфелів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Погорілий Тарас Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 217 арк. - арк.157-178

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС76720
Кобер, Віктор Теодорович.
Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кобер Віктор Теодорович ; Український науково-дослідний ін-т цукрової промисловості. - К., 2002. - 143 арк.: рис., табл. - арк. 109-120

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА314915
Бабко, Євген Миколайович.
Удосконалення промислової кристалізації цукрози застосуванням рециркуляції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабко Євген Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА294592сл
   Штангеєва, Надія Іванівна.
Удосконалення та розробка технологій виробництва кристалічного цукру та рідких цукропродуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Штангеєва Надія Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 52 с.
Для сл. користування

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА326679
Гречка, Вадим Васильович.
Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імпульсного оброблення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гречка Вадим Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА308506
   Мирончук, Валерій Григорович.
Розроблення способів та удосконалення апаратів для промислової кристалізації цукристих речовин [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Мирончук Валерій Григорович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 38 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА316344
Погорілий, Тарас Михайлович.
Математичне моделювання асиметричного механізму рекристалізації при уварюванні цукрових утфелів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Погорілий Тарас Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА321367
Кобер, Віктор Теодорович.
Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кобер Віктор Теодорович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА355920
Подобій, Олена Валеріївна.
Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Подобій Олена Валеріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА356270
Єщенко, Оксана Анатоліївна.
Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Єщенко Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 22 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського