Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (7)Реферативна база даних (50)
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.63$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДC140333
Самілик, Марина Михайлівна.
Підвищення ефекту політермічної кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Самілик Марина Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 155 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 112-125.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВС55917
Кулинченко, Виталий Романович.
Промышленная кристаллизация сахаристых веществ [Текст] : [монография] / В. Р. Кулинченко, В. Г. Мирончук ; Нац. ун-т пищевых технологий. - К. : НУПТ, 2012. - 425 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 407-418. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-133-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мирончук, Валерий Григорьевич; Национальный университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА734061

Центрифугування цукрових утфелів. Теорія і практика [Текст] : [монографія] / М. М. Пушанко, В. А. Лагода, Н. М. Пушанко, А. Ю. Гуменюк. - К. : Вища освіта, 2010. - 440 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-80-81-73-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пушанко, Микола Миколайович; Лагода, Володимир Андрійович; Пушанко, Наталія Миколаївна; Гуменюк, Андрій Юрійович

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС147964
Коцюбанський, Андрій Миколайович.
Інтенсифікація процесу уварювання цукрового утфелю на основі імітаційного моделювання роботи вакуум-апарата [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Коцюбанський Андрій Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 210 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 127-142.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС106666
Єщенко, Оксана Анатоліївна.
Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Єщенко Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 177 арк.: рис. - арк. 147-160

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС107083
Подобій, Олена Валеріївна.
Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Подобій Олена Валеріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 152 арк. - арк. 121-133

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :

7.
ДС108285
Глущенко, Маргарита Сергіївна.
Моделювання і оптимальне керування періодичними процесами в утфельних вакуум-апаратах [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Глущенко Маргарита Сергіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 195 арк. - арк. 163-177

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС80857
Гречка, Вадим Васильович.
Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імпульсного оброблення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гречка Вадим Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 154 арк. - арк. 129-139

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС76720
Кобер, Віктор Теодорович.
Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кобер Віктор Теодорович ; Український науково-дослідний ін-т цукрової промисловості. - К., 2002. - 143 арк.: рис., табл. - арк. 109-120

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС72254
Погорілий, Тарас Михайлович.
Математичне моделювання асиметричного механізму рекристалізації при уварюванні цукрових утфелів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Погорілий Тарас Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 217 арк. - арк.157-178

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС71581
Бабко, Євген Миколайович.
Удосконалення промислової кристалізації цукрози застосуванням рециркуляції [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабко Євген Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 168 арк. - арк.120-137

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС53061
Стеценко, Наталія Олександрівна.
Дослідження фізико-хімічних процесів очистки цукрових розчинів природними дисперсними мінералами [Текст] : дис... канд. хім. наук: 02.00.11 / Стеценко Наталія Олександрівна ; НАН України, Ін-т біоколоїд. хімії. - К., 1996. - 168 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут біоколоїдної хімії (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС55920сл.
Штангеева, Надежда Ивановна.
Совершенствование и разработка технологий производства кристаллического сахара и жидких сахаропродуктов [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Штангеева Надежда Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 486 л.
Для сл. пользования

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС51459
Кузьменко, Борис Володимирович.
Математичне моделювання процесів росту і розчинення кристалів цукру в промислових умовах [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Кузьменко Борис Володимирович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 429 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС51616
   Кулінченко, Віталій Романович.
Інтенсифікація процесів тепломасообміну в вакуум- випарниках та кристалізаційних апаратах [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Кулінченко Віталій Романович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 456 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС48089сл
Штангеев, Валерий Остапович.
Повышение эффективности процесса кристаллизации сахара [Текст] : дис...д-ра техн. наук в форме науч. доклада: 05.18.12 / Штангеев Валерий Остапович ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 64 с.
Для сл. пользования

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС40301
Антоновский, Валерий Николаевич.
Разработка способов уваривания и кристаллизации уфтелей с целью повышения их эффективности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Антоновский Валерий Николаевич ; Укр. НИИ сахар. пром-сти. - К., 1993. - 233 л. - Библиогр.:л.145-159

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский научно-исследовательский институт сахарной промышленности (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС41485
Гринчук, Игорь Михайлович.
Разработка способов интенсификации процессов уваривания и кристаллизации сахарных утфелей при применении пористых элементов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Гринчук Игорь Михайлович ; КТИПП. - К., 1993. - 185 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА397292
Коцюбанський, Андрій Миколайович.
Інтенсифікація процесу уварювання цукрового утфелю на основі імітаційного моделювання роботи вакуум-апарата [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Коцюбанський Андрій Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 24 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА403678
Самілик, Марина Михайлівна.
Підвищення ефекту політермічної кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Самілик Марина Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського