Пошуковий запит: (<.>U=Л840.63$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС106666 Єщенко, Оксана Анатоліївна. Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Єщенко Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 177 арк.: рис. - арк. 147-160Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА356270 Єщенко, Оксана Анатоліївна. Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Єщенко Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА280630 Антоновский, Валерий Николаевич. Разработка способов уваривания и кристаллизации утфелей с целью повышения их эффективности [Текст] : автореф.дис.канд.техн.наук:05.18.05 / Антоновский Валерий Николаевич ; КТИПП. - К., 1993. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС40301 Антоновский, Валерий Николаевич. Разработка способов уваривания и кристаллизации уфтелей с целью повышения их эффективности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Антоновский Валерий Николаевич ; Укр. НИИ сахар. пром-сти. - К., 1993. - 233 л. - Библиогр.:л.145-159Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский научно-исследовательский институт сахарной промышленности (Киев)
Видання зберігається у :
|
5. | ДС71581 Бабко, Євген Миколайович. Удосконалення промислової кристалізації цукрози застосуванням рециркуляції [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабко Євген Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 168 арк. - арк.120-137Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА314915 Бабко, Євген Миколайович. Удосконалення промислової кристалізації цукрози застосуванням рециркуляції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабко Євген Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА289358 Барабанов, Павло Михайлович. Розробка процесІв і струменево-кавітаційних апаратів для промивки осадів цукрового виробництва [Текст] : автореф. дис..канд. техн. наук : 05.18.12 / Барабанов Павло Михайлович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА357191 Глущенко, Маргарита Сергіївна. Моделювання і оптимальне керування періодичними процесами в утфельних вакуум-апаратах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Глущенко Маргарита Сергіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС108285 Глущенко, Маргарита Сергіївна. Моделювання і оптимальне керування періодичними процесами в утфельних вакуум-апаратах [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Глущенко Маргарита Сергіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 195 арк. - арк. 163-177Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС80857 Гречка, Вадим Васильович. Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імпульсного оброблення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гречка Вадим Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 154 арк. - арк. 129-139Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА326679 Гречка, Вадим Васильович. Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імпульсного оброблення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гречка Вадим Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС41485 Гринчук, Игорь Михайлович. Разработка способов интенсификации процессов уваривания и кристаллизации сахарных утфелей при применении пористых элементов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Гринчук Игорь Михайлович ; КТИПП. - К., 1993. - 185 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС76720 Кобер, Віктор Теодорович. Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кобер Віктор Теодорович ; Український науково-дослідний ін-т цукрової промисловості. - К., 2002. - 143 арк.: рис., табл. - арк. 109-120Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА321367 Кобер, Віктор Теодорович. Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кобер Віктор Теодорович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС147964 Коцюбанський, Андрій Миколайович. Інтенсифікація процесу уварювання цукрового утфелю на основі імітаційного моделювання роботи вакуум-апарата [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Коцюбанський Андрій Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 210 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 127-142.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА397292 Коцюбанський, Андрій Миколайович. Інтенсифікація процесу уварювання цукрового утфелю на основі імітаційного моделювання роботи вакуум-апарата [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Коцюбанський Андрій Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 24 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС51459 Кузьменко, Борис Володимирович. Математичне моделювання процесів росту і розчинення кристалів цукру в промислових умовах [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Кузьменко Борис Володимирович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 429 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС51616 Кулінченко, Віталій Романович. Інтенсифікація процесів тепломасообміну в вакуум- випарниках та кристалізаційних апаратах [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Кулінченко Віталій Романович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 456 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ВС55917 Кулинченко, Виталий Романович. Промышленная кристаллизация сахаристых веществ [Текст] : [монография] / В. Р. Кулинченко, В. Г. Мирончук ; Нац. ун-т пищевых технологий. - К. : НУПТ, 2012. - 425 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 407-418. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-133-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мирончук, Валерий Григорьевич; Национальный университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА308506 Мирончук, Валерій Григорович. Розроблення способів та удосконалення апаратів для промислової кристалізації цукристих речовин [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Мирончук Валерій Григорович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 38 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |