Пошуковий запит: (<.>U=Л840.63$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА280630 Антоновский, Валерий Николаевич. Разработка способов уваривания и кристаллизации утфелей с целью повышения их эффективности [Текст] : автореф.дис.канд.техн.наук:05.18.05 / Антоновский Валерий Николаевич ; КТИПП. - К., 1993. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС41485 Гринчук, Игорь Михайлович. Разработка способов интенсификации процессов уваривания и кристаллизации сахарных утфелей при применении пористых элементов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Гринчук Игорь Михайлович ; КТИПП. - К., 1993. - 185 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС40301 Антоновский, Валерий Николаевич. Разработка способов уваривания и кристаллизации уфтелей с целью повышения их эффективности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Антоновский Валерий Николаевич ; Укр. НИИ сахар. пром-сти. - К., 1993. - 233 л. - Библиогр.:л.145-159Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский научно-исследовательский институт сахарной промышленности (Киев)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА289358 Барабанов, Павло Михайлович. Розробка процесІв і струменево-кавітаційних апаратів для промивки осадів цукрового виробництва [Текст] : автореф. дис..канд. техн. наук : 05.18.12 / Барабанов Павло Михайлович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС48089сл Штангеев, Валерий Остапович. Повышение эффективности процесса кристаллизации сахара [Текст] : дис...д-ра техн. наук в форме науч. доклада: 05.18.12 / Штангеев Валерий Остапович ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 64 с. Для сл. пользованияРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС51616 Кулінченко, Віталій Романович. Інтенсифікація процесів тепломасообміну в вакуум- випарниках та кристалізаційних апаратах [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Кулінченко Віталій Романович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 456 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС51459 Кузьменко, Борис Володимирович. Математичне моделювання процесів росту і розчинення кристалів цукру в промислових умовах [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Кузьменко Борис Володимирович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 429 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС53061 Стеценко, Наталія Олександрівна. Дослідження фізико-хімічних процесів очистки цукрових розчинів природними дисперсними мінералами [Текст] : дис... канд. хім. наук: 02.00.11 / Стеценко Наталія Олександрівна ; НАН України, Ін-т біоколоїд. хімії. - К., 1996. - 168 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут біоколоїдної хімії (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА295119 Стеценко, Наталія Олександрівна. Дослідження фізико-хімічних процесів очистки цукрових розчинів природними дисперсними мінералами [Текст] : автореф. дис... канд. хім. наук: 02.00.11 / Стеценко Наталія Олександрівна ; НАН України, Ін-т біоколоїд. хімії. - К., 1996. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут біоколоїдної хімії (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА294592сл Штангеєва, Надія Іванівна. Удосконалення та розробка технологій виробництва кристалічного цукру та рідких цукропродуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Штангеєва Надія Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 52 с. Для сл. користуванняРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС55920сл. Штангеева, Надежда Ивановна. Совершенствование и разработка технологий производства кристаллического сахара и жидких сахаропродуктов [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Штангеева Надежда Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 486 л. Для сл. пользованияРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА308506 Мирончук, Валерій Григорович. Розроблення способів та удосконалення апаратів для промислової кристалізації цукристих речовин [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Мирончук Валерій Григорович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 38 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА314915 Бабко, Євген Миколайович. Удосконалення промислової кристалізації цукрози застосуванням рециркуляції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабко Євген Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА316344 Погорілий, Тарас Михайлович. Математичне моделювання асиметричного механізму рекристалізації при уварюванні цукрових утфелів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Погорілий Тарас Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС72254 Погорілий, Тарас Михайлович. Математичне моделювання асиметричного механізму рекристалізації при уварюванні цукрових утфелів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Погорілий Тарас Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 217 арк. - арк.157-178Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС71581 Бабко, Євген Миколайович. Удосконалення промислової кристалізації цукрози застосуванням рециркуляції [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабко Євген Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 168 арк. - арк.120-137Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА321367 Кобер, Віктор Теодорович. Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кобер Віктор Теодорович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС76720 Кобер, Віктор Теодорович. Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кобер Віктор Теодорович ; Український науково-дослідний ін-т цукрової промисловості. - К., 2002. - 143 арк.: рис., табл. - арк. 109-120Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА326679 Гречка, Вадим Васильович. Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імпульсного оброблення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гречка Вадим Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ДС80857 Гречка, Вадим Васильович. Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імпульсного оброблення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гречка Вадим Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 154 арк. - арк. 129-139Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |