Пошуковий запит: (<.>U=Л848$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА423658 Горшкова, Раиса Михайловна. Физико-химические и технологические основы получения продуктов распада протопектина растительного сырья [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 02.00.04 / Горшкова Раиса Михайловна. - Душанбе, 2016. - 47 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС121690 Берник, Ірина Миколаївна. Ультразвукова кавітаційна технологія вилучення пектину з рослинної сировини та обладнання для її реалізації [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.17.08 / Берник Ірина Миколаївна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - К., 2010. - 204 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 182-204.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Київський політехнічний інститут", національний технічний університет України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА375387 Берник, Ірина Миколаївна. Ультразвукова кавітаційна технологія вилучення пектину з рослинної сировини та обладнання для її реалізації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.17.08 / Берник Ірина Миколаївна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Київський політехнічний інститут", національний технічний університет України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС72585 Богданов, Єгор Серафимович. Удосконалення технології отримання пектину і пектинопродуктів з свіжої пектиновмісної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Богданов Єгор Серафимович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 157 арк. - арк. 137-147Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА315759 Богданов, Єгор Серафимович. Удосконалення технології отримання пектину і пектинопродуктів з свіжої пектиновмісної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Богданов Єгор Серафимович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС143578 Гузенко, Василь Володимирович. Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гузенко Василь Володимирович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 273 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 157-175.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА400180 Гузенко, Василь Володимирович. Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гузенко Василь Володимирович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА684015 Федоренченко, Лідія Олексіївна. Технологія природних харчових сорбентів [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / Л. О. Федоренченко, Г. О. Сімахіна ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2006. - 105 с.: рис., табл. - Бібліогр.: в кінці розд. - ISBN 966-612-056-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімахіна, Галина Олександрівна; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р104012 Технологія пектину та пектинопродуктів [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни і виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. П. Купчик, І. О. Крапивницька. - К. : НУХТ, 2004. - 11 с. - Бібліогр.: с. 11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Купчик, Михайло Петрович (уклад.); Крапивницька, Ірина Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА831797 Снєжкін, Ю. Ф. Тепломасообмінні технології переробки пектиновмісної сировини [Текст] : [монографія] / Ю. Ф. Снєжкін, Р. О. Шапар ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ : СІК ГРУП Україна, 2018. - 228 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 207-224. - 300 прим. - ISBN 978-617-7457-69-4 Приуроч. до 100-літнього ювілею заснування НАН України.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шапар, Р. О.; Національна академія наук УкраїниІнститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС151682 Пастух, Ганна Степанівна. Розроблення технології пектину з вторинної картопляної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Пастух Ганна Степанівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 269 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 156-179.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС149634 Кушнір, Олена Володимирівна. Розроблення ефективної технології пектину із коренеплодів цукрових буряків [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Кушнір Олена Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 134, [58] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 118-133.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА394078 Кушнір, Олена Володимирівна. Розроблення ефективної технології пектину із коренеплодів цукрових буряків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Кушнір Олена Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС138473 Ліганенко, Маргарита Геннадіївна. Розробка технологій функціональних консервованих інгредієнтів з яблучних вичавок [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Ліганенко Маргарита Геннадіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 211 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 126-147.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА402528 Ліганенко, Маргарита Геннадіївна. Розробка технологій функціональних консервованих інгредієнтів з яблучних вичавок [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Ліганенко Маргарита Геннадіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА319623 Гнатенко, Микола Андрійович. Розробка технології пектинових екстратів та способу їх сушіння [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гнатенко Микола Андрійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС76919 Гнатенко, Микола Андрійович. Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гнатенко Микола Андрійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 215 арк. - арк. 151-165Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА309565 Семакова, Марина Віталіївна. Розробка технології одержання яблучного пектину із застосуванням ферментних препаратів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Семакова Марина Віталіївна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА291629 Білоконь, Тетяна Іванівна. Розробка технолоії пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Білоконь Тетяна Іванівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА298689 Свінціцька, Анна Іванівна. Розробка способу очищення пектинового екстракту з бурякового жому за допомогою іонообмінних смол [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Свінціцька Анна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |