Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (67)
Пошуковий запит: (<.>U=Л848$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА423658
Горшкова, Раиса Михайловна.
Физико-химические и технологические основы получения продуктов распада протопектина растительного сырья [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 02.00.04 / Горшкова Раиса Михайловна. - Душанбе, 2016. - 47 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС121690
Берник, Ірина Миколаївна.
Ультразвукова кавітаційна технологія вилучення пектину з рослинної сировини та обладнання для її реалізації [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.17.08 / Берник Ірина Миколаївна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - К., 2010. - 204 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 182-204.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Київський політехнічний інститут", національний технічний університет України

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА375387
Берник, Ірина Миколаївна.
Ультразвукова кавітаційна технологія вилучення пектину з рослинної сировини та обладнання для її реалізації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.17.08 / Берник Ірина Миколаївна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Київський політехнічний інститут", національний технічний університет України

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС72585
Богданов, Єгор Серафимович.
Удосконалення технології отримання пектину і пектинопродуктів з свіжої пектиновмісної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Богданов Єгор Серафимович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 157 арк. - арк. 137-147

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА315759
Богданов, Єгор Серафимович.
Удосконалення технології отримання пектину і пектинопродуктів з свіжої пектиновмісної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Богданов Єгор Серафимович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС143578
Гузенко, Василь Володимирович.
Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гузенко Василь Володимирович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 273 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 157-175.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97-5 
УДК:
 664.29 
 667.87 
Тематичні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА400180
Гузенко, Василь Володимирович.
Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гузенко Василь Володимирович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 21 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97-5 
УДК:
 664.29 
 667.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА684015
Федоренченко, Лідія Олексіївна.
Технологія природних харчових сорбентів [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / Л. О. Федоренченко, Г. О. Сімахіна ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2006. - 105 с.: рис., табл. - Бібліогр.: в кінці розд. - ISBN 966-612-056-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
Р104012

Технологія пектину та пектинопродуктів [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни і виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. П. Купчик, І. О. Крапивницька. - К. : НУХТ, 2004. - 11 с. - Бібліогр.: с. 11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Купчик, Михайло Петрович (уклад.); Крапивницька, Ірина Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА831797
Снєжкін, Ю. Ф.
Тепломасообмінні технології переробки пектиновмісної сировини [Текст] : [монографія] / Ю. Ф. Снєжкін, Р. О. Шапар ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ : СІК ГРУП Україна, 2018. - 228 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 207-224. - 300 прим. - ISBN 978-617-7457-69-4
Приуроч. до 100-літнього ювілею заснування НАН України.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шапар, Р. О.; Національна академія наук УкраїниІнститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

11.
ДС151682
Пастух, Ганна Степанівна.
Розроблення технології пектину з вторинної картопляної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Пастух Ганна Степанівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 269 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 156-179.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС149634
Кушнір, Олена Володимирівна.
Розроблення ефективної технології пектину із коренеплодів цукрових буряків [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Кушнір Олена Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 134, [58] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 118-133.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА394078
Кушнір, Олена Володимирівна.
Розроблення ефективної технології пектину із коренеплодів цукрових буряків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Кушнір Олена Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС138473
Ліганенко, Маргарита Геннадіївна.
Розробка технологій функціональних консервованих інгредієнтів з яблучних вичавок [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Ліганенко Маргарита Геннадіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 211 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 126-147.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА402528
Ліганенко, Маргарита Геннадіївна.
Розробка технологій функціональних консервованих інгредієнтів з яблучних вичавок [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Ліганенко Маргарита Геннадіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА319623
Гнатенко, Микола Андрійович.
Розробка технології пектинових екстратів та способу їх сушіння [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гнатенко Микола Андрійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС76919
Гнатенко, Микола Андрійович.
Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гнатенко Микола Андрійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 215 арк. - арк. 151-165

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА309565
Семакова, Марина Віталіївна.
Розробка технології одержання яблучного пектину із застосуванням ферментних препаратів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Семакова Марина Віталіївна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА291629
Білоконь, Тетяна Іванівна.
Розробка технолоії пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Білоконь Тетяна Іванівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА298689
Свінціцька, Анна Іванівна.
Розробка способу очищення пектинового екстракту з бурякового жому за допомогою іонообмінних смол [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Свінціцька Анна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського