Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (7)
Пошуковий запит: (<.>A=Федоренченко Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.
ДС44159
Федоренченко, Лидия Алексеевна.
Разработка технологии концентрата из топинамбура [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Федоренченко Лидия Алексеевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 198 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р97172

Основи фізіології і гігієни харчування [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахункової і контрольної робіт для студ. технолог. спец. денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 19 с. - Бібліогр.: с.19.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Федоренченко, Лідія Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р101403

Основи фізіології і гігієни харчування [Текст] : метод. вказівки до підгот. практ. занять для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" і "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 26 с.: табл. - Бібліогр.: с. 26

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Федоренченко, Лідія Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р101266

Програма другої технологічної практики для студентів спеціальності 7.091722 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 23 с. - Бібліогр.: с. 22-23

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Федоренченко, Лідія Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Р101875

Програма переддипломної практики студентів V курсу спеціальності 7.091722 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 24 с. - Бібліогр.: с. 23-24

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Федоренченко, Лідія Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА684015
Федоренченко, Лідія Олексіївна.
Технологія природних харчових сорбентів [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / Л. О. Федоренченко, Г. О. Сімахіна ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2006. - 105 с.: рис., табл. - Бібліогр.: в кінці розд. - ISBN 966-612-056-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Р114392

Основи екології [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни і підгот. практ. занять для студ. спец. 6.091700 "Технологія харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення" та "Технологія харчування" напряму підгот. 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко, С. А. Бажай. - Х. : НУХТ, 2007. - 23 с. - Бібліогр.: с. 22-23

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Федоренченко, Лідія Олексіївна (уклад.); Бажай, Світлана Андріївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського