Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Федоренченко Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. | ДС44159 Федоренченко, Лидия Алексеевна. Разработка технологии концентрата из топинамбура [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Федоренченко Лидия Алексеевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 198 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | Р97172 Основи фізіології і гігієни харчування [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахункової і контрольної робіт для студ. технолог. спец. денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 19 с. - Бібліогр.: с.19.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Федоренченко, Лідія Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р101403 Основи фізіології і гігієни харчування [Текст] : метод. вказівки до підгот. практ. занять для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" і "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 26 с.: табл. - Бібліогр.: с. 26Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Федоренченко, Лідія Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | Р101266 Програма другої технологічної практики для студентів спеціальності 7.091722 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 23 с. - Бібліогр.: с. 22-23Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Федоренченко, Лідія Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | Р101875 Програма переддипломної практики студентів V курсу спеціальності 7.091722 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 24 с. - Бібліогр.: с. 23-24Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Федоренченко, Лідія Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА684015 Федоренченко, Лідія Олексіївна. Технологія природних харчових сорбентів [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / Л. О. Федоренченко, Г. О. Сімахіна ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2006. - 105 с.: рис., табл. - Бібліогр.: в кінці розд. - ISBN 966-612-056-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімахіна, Галина Олександрівна; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | Р114392 Основи екології [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни і підгот. практ. занять для студ. спец. 6.091700 "Технологія харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення" та "Технологія харчування" напряму підгот. 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко, С. А. Бажай. - Х. : НУХТ, 2007. - 23 с. - Бібліогр.: с. 22-23Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Федоренченко, Лідія Олексіївна (уклад.); Бажай, Світлана Андріївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|