Пошуковий запит: (<.>U=Л874.51$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | РА350366 Бабич, Надія Іванівна. Удосконалення технології резервуарного періодичного способу виробництва шампанського [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бабич Надія Іванівна ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2007. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС102701 Бабич, Надежда Ивановна. Усовершенствование технологии резервуарного периодического способа производства шампанского [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бабич Надежда Ивановна ; Нац. ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2007. - 234 л. - Библиогр.: л. 159-180Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ВС38502 Лензіон, В. Й.. Шампань у столиці України [Текст] / В. Й. Лензіон, О. П. Мацко ; авт.-упоряд. В. Й. Лензіон. - К. : [б.в.], 2003. - 304 с.: іл. 50 років Київському заводу шампанських вин (1954-2004).- Автори зазнач. в вих. даних.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Мацко, О. П.; Лензіон, В. Й. (авт.-упоряд.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС126446 Лензіон, Сергій Валентинович. Розвиток методів розрахунку і обладнання транспортно-технологічних систем у виробництві шампанських вин [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Лензіон Сергій Валентинович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 169 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 140-151.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА380920 Лензіон, Сергій Валентинович. Розвиток методів розрахунку і обладнання транспортно-технологічних систем у виробництві шампанських вин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Лензіон Сергій Валентинович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА397660 Самвелян, Лилия Робертовна. Разработка технологии приготовления мускатного шампанского бутылочным способом из новых мускатных сортов винограда [Text] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Самвелян Лилия Робертовна ; Нац. аграр. ун-т Армении. - Ереван, 2012. - 30 с. : табл. - Текст вірм.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальный аграрный университет Армении
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА367169 Шагинян, Лусине Ванушовна. Исследование сорта винограда Айвазяни вардабуир в качестве сырья для производства вина мускатного шампанского [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шагинян Лусине Ванушовна ; Государственный аграрный ун-т Армении. - Ереван, 2009. - 22 с. Опано по переводу. - Текст на арм. яз.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Государственный аграрный ун-т Армении
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ3858 ДСТУ 4800:2007 Шампанське України. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 10 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|