Пошуковий запит: (<.>U=Л89$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 85
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА296091сл Фомина, Марина Александровна. Физиолого- биохимические особенности роста различных мицелиальных структур Thielavia terrestris в условиях глубинного культивирования [Текст] : автореф. дис... канд. биол. наук: 03.00.07 / Фомина Марина Александровна ; АН БССР, Институт микробиологии. - Минск, 1990. - 22 с. Для сл. пользования.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Институт микробиологии (Минск); АН БССР; Институт микробиологии (Минск)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА340752 Аладашвили, Нана Владимировна. Конверсия целлюлозосодержащих отходов мутантным штаммом Aspergillus terreus АТ-490 и его индуцированный автолиз [Текст] : автореф. дис... канд. биол. наук: 03.00.04; 03.00.23 / Аладашвили Нана Владимировна ; АН Грузинской ССР, Институт биохимии растений. - Тбилиси, 1990. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Институт биохимии растений; АН Грузинской ССР; Институт биохимии растений
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА280807 Черноусова, Инна Владимировна. Разработка технологии биологической переработки коньячной барды на основе применения высших базидиальных грибов [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:03.00.23 / Черноусова Инна Владимировна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1993. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА284830сл Ямпольская, Татьяна Абрамовна. Получение и характеристика рекомбинантных штаммов Bacillus subtilis, продуцирующих L-фенилаланин [Текст] : автореф.дис...канд.биол.наук:03.00.15 / Ямпольская Татьяна Абрамовна ; Всероссийский НИИ генетики и селекции промышленных микроорганизмов. - М., 1994. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Всероссийский НИИ генетики и селекции промышленных микроорганизмов
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА288414 Тункара, Лат Сук. Разработка технологии биосинтеза лизина на основе вторичных продуктов консервного производства [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 03.00.23 / Тункара Лат Сук ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1995. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА292924 Задніпряна, Зоя Анатоліївна. Розробка та впровадження технології мікробного полісахариду аубазідану [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Задніпряна Зоя Анатоліївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 25 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА296959 Олійнічук, Сергій Тимофійович. Розробка і впровадження технологій глутамінової кислоти та її похідних на основі мікробіологічного синтезу [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Олійнічук Сергій Тимофійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 45 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА317632 Гіашвілі, Малхаз Давидович. Розробка біотехнології отримання кормового білкового продукту з виноградних вичавок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 03.00.20 / Гіашвілі Малхаз Давидович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2001. - 28 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА386556 Дюкова, Карине Георгиевна. Разработка усовершенствованных способов получения L-тирозина и D-аспарагиновой кислоты биотрансформацией [Текст] : автореф. дис. ... канд. хим. наук : 03.00.14 / Дюкова Карине Георгиевна ; Нац. акад. наук Респ. Армения, Науч.-производ. центр "Армбиотехнология" ГНКО. - Ереван, 2011. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальная академия наук Республики Армения; "Армбиотехнология", научно-производственный центр ГНКО
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА394765 Бомко, Лідія Григорівна. Удосконалення біотехнології виробництва целюлази та її використання за вирощування курчат-бройлерів [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 03.00.20 / Бомко Лідія Григорівна ; Білоцерк. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2012. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Білоцерківський національний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС40651 Черноусова, Инна Владимировна. Разработка технологии биологической переработки коньячной барды на основе применения высших базидиальных грибов [Текст] : дис...канд.техн.наук:03.00.23 / Черноусова Инна Владимировна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1993. - 191 л. - Библиогр.:л.102-123Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС47141 Лат Сук Тункара Разработка технологии биосинтеза лизина на основе вторичных продуктов консервного производства [Текст] : дис...канд. техн. наук: 03.00.23 / Лат Сук Тункара ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1995. - 120 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС51394 Задніпряна, Зоя Анатоліївна. Розробка та впровадження технології мікробного полісахариду аубазідану [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Задніпряна Зоя Анатоліївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 294 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС57218 Олійнічук, Сергій Тимофійович. Розробка і впровадження технологій глутамінової кислоти та її похідних на основі мікробіологічного синтезу [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Олійнічук Сергій Тимофійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 309 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС132740 Бомко, Лідія Григорівна. Удосконалення біотехнології виробництва целюлази та її використання за вирощування курчат-бройлерів [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 03.00.20 / Бомко Лідія Григорівна ; Білоцерк. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2012. - 159 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 116-146.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Білоцерківський національний аграрний університет
Видання зберігається у :
|
16. | В276116/Teil 1 Biotechnologie [Text] / hrsg. D. Schlee, H. Kleber ; Bearb. D. Dietrich [u.a.]. - Jena : Fischer, 1991 . - (Wörterbücher der Biologie). Teil 1. - 1991. - 592 S.: Abb. - ISBN 3-334-00328-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Schlee, D. \hrsg.\; Kleber, H.-P. \hrsg.\; Dietrich, D. \bearb.\
Видання зберігається у :
|
17. | В276116/Teil 2 Biotechnologie [Text] / hrsg. D. Schlee, H. Kleber ; Bearb. D. Dietrich [u.a.]. - Jena : Fischer, 1991 . - (Wörterbücher der Biologie). Teil 2. - 1991. - S.: 594- 1096. - ISBN 3-334-00311-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Schlee, D. \hrsg.\; Kleber, H.-P. \hrsg.\; Dietrich, D. \bearb.\
Видання зберігається у :
|
18. | ІВ193047 Bud, Robert. The uses of life: A history of biotechnology [Text] / R. Bud. - Cambridge[etc.] : Cambr. UP, 1993. - 299 p.:ill. - Бібліогр.: s.263-290. - ISBN 0-521-38240-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
19. | ВА559451 Саруханов, Армен Ваганович. Оборудование микробиологических производств [Текст] : справочник / А. В. Саруханов, В. А. Быков. - М. : Колос, 1993. - 383 с. - ISBN 5-10-002000-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Быков, Валерий Алексеевич
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
|
20. | ІВ193170 Freyer, Stephan. Rechnergestützte Nährmedienoptimierung [Text] : Diss. / S. Freyer ; Universität zu Köln. Math.-Naturwiss. Fak. - Köln : [б.в.], 1996. - XVIII, 217 S.:Abb. - Бібліогр.: S.: 183-196Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Universität zu Köln. Math. -Naturwiss. Fak.
Видання зберігається у :
|
| |