Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (8)Реферативна база даних (61)
Пошуковий запит: (<.>U=Л910.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ІВ228668
Petrova, Zhanna Oleksandrivna.
Energy-saving Heat Technologies for Obtaining Soy Based Plant Powders [Text] : [monograph] / Zh. O. Petrova, Yu. F. Sniezhkin, K. S. Slobodianiuk ; [Nat. Acad. of Sciences of Ukraine, Inst. of Engineering Thermophysics]. - Kyiv : Akademperiodyka, 2021. - 94, [1] p. : fig., tab. - (Project "Ukrainian scientific book in a foreign language"). - Бібліогр.: с. 86-95. - 150 copies прим. - ISBN 978-966-360-434-3
Парал. тит. арк. укр.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Sniezhkin, Yurii Fedorovych; Снєжкін, Юрій Федорович; Slobodianiuk, Kateryna Serhiivna; Слободянюк, Катерина Сергіївна; Петрова, Жанна Олександрівна; National Academy of Sciences of Ukraine (Kyiv); Institute of Engineering Thermophysics (Kyiv)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ8691
ДСТУ 8661:2016

Фрукти сушені. Правила приймання та методи випробувань [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА816190
Жеплінська, Марія Михайлівна.
Інтенсифікація процесу сушіння овочів [Текст] : монографія / М. М. Жеплінська. - Київ : Компринт, 2017. - 162 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 150-157. - 300 прим. - ISBN 978-966-928-480-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА806003
Снєжкін, Юрій Федорович.
Енергоефективні теплотехнології виробництва функціональних харчових порошків [Текст] : монографія / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова, В. М. Пазюк ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Вінниця : ВНАУ, 2016. - 456 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 430-456. - 300 прим. - ISBN 978-966-95981-1-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Петрова, Жанна Олександрівна; Пазюк, Вадим Михайлович; Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА827542
Завалий, Алексей Алексеевич.
Разработка и тепловое моделирование устройств инфракрасной сушки термолабильных метериалов [Текст] : монография / А. А. Завалий, Ю. Ф. Снежкин ; ФГАОУ ВО Крым. федер. ун-т им. В. И. Вернадского. - Симферополь : Ариал, 2016. - 263 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 254-260. - 250 прим. - ISBN 978-5-906813-99-2
З дарчим написом від авт.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Снежкин, Юрий Федорович; "Крымский федеральный университет имени В. И. Вернадского", федеральное государственное автономное образовательное учреждение высшего образования

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

6.
СТ7632
ДСТУ ISO 4125:2013

Плоди сухі та сушені. Терміни та визначення понять і номенклатура (ISO 4125:1991, IDT) [Текст]. - Чинний від 2014-10-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ7654
ДСТУ ISO 1026:2013

Продукти плодоовочеві. Метод визначення вмісту сухих речовин сушінням в умовах зниженого тиску та вмісту води азеотропним переганянням (ISO 1026:1982, IDT) [Текст]. - Чинний від 2014-10-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 6 с. : рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ІВ216117
Ζάμβαλντ, Ακίμ.
Αποξηραινω και συντηρω μόνος μου [Text] = Apoxeraino kai syntero monos moy/Akim Zambalnt (gre) : φρούτα, λαχανικά, βότανα, καρποί και μανιτάρια / Ακίμ Ζάμβαλντ. - [Αθήνα] : ΤΟ ΒΗΕΜΑ, 2012. - 128 σ. : εικ. - (Μικρά πρακτικά). - ISBN 978-960-503-152-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА687784
Снєжкін, Юрій Федорович.
Тепломасообмінні процеси під час одержання каротиновмісних порошків [Текст] / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К. : Академперіодика, 2007. - 162 c. - Бібліогр.: с. 155-159. - ISBN 978-966-360-076-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Петрова, Жанна Олександрівна; Національна академія наук УкраїниІнститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА659765
Снежкин, Юрий Федорович.
Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов [Текст] / Ю. Ф. Снежкин [и др.] ; НАН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К. : Наукова думка, 2004. - 228 с.: рис. - (Проект "Наукова книга"). - Библиогр.: с. 215-225. - ISBN 966-00-0158-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Боряк, Лариса Антоновна; Хавин, Александр Александрович; Национальная академия наук Украины; Институт технической теплофизики (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА645516

Правила техники безопасности и производственной санитарии в пищеконцентратной и овощесушильной промышленности. НАОП 1.8.10-1.17-72 [Текст] / отв. ред. А. С. Шмуклер, А. М. Чивирев. - Репр. изд. - Х. : Форт, 2003. - 92 с. - (Информационно-справочная литература по охране труда). - ISBN 966-7097-84-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шмуклер, А. С. (отв. ред.); Чивирев, А. М. (отв. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА634988

Технологія сушіння плодів та овочів [Текст] : конспект лекцій для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. С. Бессараб, В. В. Шутюк. - К. : НУХТ, 2002. - 83 с.: рис. - Бібліогр.: с.83.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бессараб, Олександр Семенович (уклад.); Шутюк, Віталій Володимирович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ІВ196924
Witrowa-Rajchert, Dorota.
Rehydracja jako wskaźnik zmian zachodzących w tkance roślinnej w czasie suszenia [Text] / D. Witrowa-Rajchert. - Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW, 1999. - 81 s.: rys. - Бібліогр.: S.: 73-80. - ISBN 83-87660-95-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

14.
ДС140152
Якушенко, Євген Миколайович.
Підвищення енергоефективності процесу сушіння виноградних вичавок у масообмінному модулі з кондуктивним підведенням теплоти [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Якушенко Євген Миколайович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 279 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 157-177.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 663.26 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС146955
   Петрова, Жанна Олександрівна.
Створення енергоефективних теплотехнологій виробництва функціональних харчових порошків [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.14.06 / Петрова Жанна Олександрівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2013. - 413, [3] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 351-381.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС146055
Завалий, Алексей Алексеевич.
Теплофизические основы разработки устройств инфракрасной сушки термолабильных материалов [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.14.06 / Завалий Алексей Алексеевич ; Нац. ун-т биоресурсов и природопользования Украины [и др.]. - Симферополь, 2013. - 372 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 329-356.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Национальная академия наук Украины; Национальный университет биоресурсов и природопользования Украини (Киев); "Крымский агротехнологический университет", южный филиал; Национальная академия наук Украины; Институт технической теплофизики (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС127379
Турчина, Тетяна Яківна.
Інтенсифікація тепловологопереносу при розпилювальному сушінні термопластичних матеріалів з рослинної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Турчина Тетяна Яківна ; Нац. акад. наук України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2011. - 245 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 163-178.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС128238
Жданов, Іван В'ячеславович.
Дослідження сушіння рослинної сировини у відцентровому псевдозрідженому шарі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Жданов Іван В'ячеславович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 180, [23] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 154-179.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС123005
Бочарова, Оксана Владимировна.
Научное обоснование методологии формирования и контроля качества дисперсных систем продуктов переработки плодов и овощей [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Бочарова Оксана Владимировна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2010. - 345 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 264-290.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ДС141868
Северин, Алексей Анатольевич.
Разработка процесса и аппаратурного оснащения комбинированной гелиосушки плодового сырья с автономным энергоснабжением [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Северин Алексей Анатольевич ; Харьков. гос. ун-т питания и торговли. - Харьков, 2008. - 269 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 246-269.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский государственный университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського