Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л94 я86<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | FAO/45(2)/Vol. 9A Codex Alimentarius [Text] / Joint FAO/WHO Food Standards Programm, Codex Alimentarius Commission. - Rome : FAO : WHO2000. - ISSN 0259-2916. Vol. 9A : Fish and fishery products. - 2001. - viii, 140 p. - ISBN 92-5-104660-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Joint FAO/WHO Food Standards Programm; Codex Alimentarius Commission
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 2. | ВС37150 Риба жива, заморожена та охолоджена. Технічні умови [Текст] : зб. стандартів: ДСТУ 2284-93, ГОСТ 814-96, ГОСТ 1168-86, ГОСТ 17660-97, ГОСТ 17661-72, ГОСТ 20057-96, ГОСТ 24896-81 / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.]. - Вид. офіц. - Л. : ЗАТ "Науково-інформаційний центр "Леонорм", 2002. - 78 с. - (Державні стандарти України, міждержавні стандарти). - ISBN 966-7426-80-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Іванов, Володимир Леонтійович (упоряд.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | СТ2790 ДСТУ 4514:2006 Риба, інші водні живі ресурси та харчова продукція з них [Текст] ; Визначання хлорорганічних пестицидів та поліхлорованих біфенілів методом газорідинної хроматографії / розроб. Ю. Фокін [та ін.] ; . - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Фокін, Ю (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | СТ8543 ДСТУ 7972:2015 Риба та рибні продукти. Правила приймання, методи відбирання проб [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 17 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | СТ8572 ДСТУ 8031:2015 Риба та рибні продукти. Методи визначення хлориду натрію [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | СТ1635/3 Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Готування досліджуваних [дослідних] проб, вихідної суспензії та десятикратних розведень для мікробіологічного досліджування [дослідження] [Текст]. - Київ : Держспоживстандарт України, 2005 . - (Національний стандарт України). Ч. 3 : ДСТУ ISO 6887-3:2014. Спеціальні правила готування риби та рибних продуктів (ISO 6887-3:2003, IDT). - Чинний від 2015-05-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 9 с. - Бібліогр.: с. 9.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | СТ8330 ДСТУ 8029:2015 Риба та рибні продукти. Метод визначення вологи [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 10 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | СТ10531 ДСТУ 8718:2017 Риба та рибні продукти. Методи визначення золи та мінеральних домішок [Текст]. - Чинний від 2019-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - III, 12 с. : рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | СТ10466 ДСТУ 8717:2017 Риба та рибні продукти. Методи визначення жиру [Текст]. - Чинний від 2019-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - V, 20 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 20.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|