Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (17)
Пошуковий запит: (<.>U=Л964$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 45
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС91983
Новикова, Татьяна Николаевна.
Разработка технологии консервов из пиленгаса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Новикова Татьяна Николаевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 215 л. - Библиогр.: л. 139-157

Рубрикатор НБУВ:
 Л964 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС102338
Кушниренко, Надежда Михайловна.
Усовершенствование технологии рыбных консервов в томатном соусе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Кушниренко Надежда Михайловна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 237 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 144-166

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС104225
Горшунов, Максим Сергеевич.
Разработка технологии производства пресервов и рыбных консервов с использованием лактоферментированного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Горшунов Максим Сергеевич ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 206 л. - Библиогр.: л. 126-140

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС100841
Романенко, Олена Валеріївна.
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Романенко Олена Валеріївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 204 арк. - арк. 161-172

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА313107
Сахневич, Валерій Степанович.
Товарознавча характеристика комбінованих консервів зі ставкової риби [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Сахневич Валерій Степанович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л964 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА349722
Романенко, Олена Валеріївна.
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Романенко Олена Валеріївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА350669
Кушніренко, Надія Михайлівна.
Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Кушніренко Надія Михайлівна ; Одеська академія харчових технологій. - О., 2007. - 17 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА345367
Новікова, Тетяна Миколаївна.
Розробка технології консервів з піленгаса [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Новікова Тетяна Миколаївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л964 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА368735
   Сидоренко, Олена Володимирівна.
Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сидоренко Олена Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 37 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА353298
Горшунов, Максим Сергійович.
Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Горшунов Максим Сергійович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА358008
   Добробабіна, Любов Борисівна.
Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Добробабіна Любов Борисівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 36 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л964 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС109368 з дод
Добробабина, Любовь Борисовна.
Научные основы комплекса технологий пищевых продуктов из гидробионтов [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Добробабина Любовь Борисовна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2008. - 362 л. : рис., табл. - Библиогр.: л. 320-362
Приложение:
Научные основы комплекса технологий пищевых продуктов из гидробионтов. - О., 2008. - 230 л. : табл., рис. Шифр ДС109368 дод

Рубрикатор НБУВ:
 Л964 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ1842/Ч. 1
Консерви рибні. Технічні умови [Текст] : зб. стандартів. - Л. : Леонорм, 2002 . - (Державні стандарти України, міждержавні стандарти).
Ч. 1 : ГОСТ 280-85; ГОСТ 6065-97; ГОСТ 7144-77; ГОСТ 7452-97; ГОСТ 7454-90; ГОСТ 7455-78; ГОСТ 7457-91 / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2002. - 80 с. - ISBN 966-7426-75-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іванов, Володимир Леонтійович (упоряд.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
В340990/Кн. 12, ч. 1
Плодоовочеве консервне виробництво [Текст] : методика розрахунку та типові норми виробітку і часу / ред. В. В. Вітвіцький ; Українська центральна нормативно- дослідна станція по праці. - К.
Кн. 12, ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 1996. - 488 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Вітвіцький, В. В. \ред.\; Українська центральна нормативно- дослідна станція по праці

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА622673
Строкова, Людмила Васильевна.
Пищевое использование дальневосточных ластоногих [Текст] / Л. В. Строкова ; Дальневосточная гос. академия экономики и управления. - Владивосток : Издательство ДВГАЭУ, 2001. - 99 с.: табл. - Библиогр.: с.93-98. - ISBN 5-93362-051-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дальневосточная гос. академия экономики и управления

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СО25308

Пресерви рибні. Технічні умови [Текст] : зб. стандартів: ГОСТ 3945-78, ГОСТ 7453-86, ГОСТ 9862-90, ГОСТ 10979-85, ГОСТ 19588-74, ГОСТ 20056-97, ГОСТ 20546-85 / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.]. - Офіц. вид. - Л. : ЗАТ "Науково-інформаційний центр "Леонорм", 2002. - 78 с. - (Державні стандарти України, міждержавні стандарти). - ISBN 966-7426-83-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іванов, Володимир Леонтійович (упоряд.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СО25036
"Повышение качества рыбной продукции - стратегия развития рыбопереработки в XXI веке", Международная конференция (3 ; ).
Материалы III Международной конференции "Повышение качества рыбной продукции - стратегия развития рыбопереработки в XXI веке", 3-8 сентября 2001 г. [Текст] / ред. кол. М. П. Андреев [и др.] ; Государственный комитет Российской Федерации по рыболовству, Федеральное гос. унитарное предприятие Атлантический НИИ рыбного хозяйства и океанографии (АтлантНИРО). - Калининград : [б.и.], 2001. - 160 с. - ISBN 5-900678-21-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Андреев, М. П (ред. кол.); Государственный комитет Российской Федерации по рыболовствуФедеральное гос. унитарное предприятие Атлантический НИИ рыбного хозяйства и океанографии (АтлантНИРО)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ3542
ДСТУ 4740:2007

Консерви з риби та інштх водних живих ресурсів. Метод візуального контролювання та виявлення недопустиміх дефектів [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 16 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ3597
ДСТУ 4741:2007

Консерви і пресерви з м'яса двостулкових молюсків. Метод визначаення мінеральних домішок (піску та вапняних включень - "перлів") [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВС41940
Голубев, Владимир Николаевич.
Справочник технолога по обработке рыбы и морепродуктов [Текст] / В. Н. Голубев, О. И. Кутина. - СПб. : ГИОРД, 2005. - 401 с.: рис. - Библиогр.: с. 395-396. - ISBN 5-901065-43-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кутина, Ольга Иосифовна

Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського